18-11-2011
Boszicht is een fantastische camping om te verblijven mooi zwembad en speeltuin gezllige kantine en gelegen in een mooi bosrijk gebied en zeer vriendelijke eigenaars
5-8-2010
Camping Boszicht in Beilen is een geweldige plek om tot rust te komen.
Ik sta al 34 jaar op deze camping (met ouders), en heb nu sinds 2 jaar samen met mijn man een eigen stacaravan, en wij hebben het samen met onze hond onwijs naar de zin.
De eigenaren zijn lieve, HARD werkende mensen die als het in hun macht ligt altijd voor je klaar staan.
Voor iedereen die een heerlijke vakantie wil is Camping Boszicht echt een aanrader.
De bosrijke omgeving is prachtig en leent zich dan ook geweldig om in te wandelen of fietsen.
Je kan als je niet van wandelen of fietsen houdt meedoen aan de leuke activiteiten die men organiseerd, zoals klaverjassen, bingo, playbackshows, klootschieten enz enz.
Wij blijven hopelijk nog heel lang genieten van deze gezellige camping, echt ons 2de thuis.
Groetjes Natasja en Rogér.
29-7-2010
We zijn 2 weken geweest op camping Boszicht
De kinderen hebben heerlijk genoten van alle activiteiten die er zijn geweest
We hebben heerlijk genoten van het mooie weer lekker gezwommen veel gefietst
en genoten van de natuur.
De kinderen hebben genoten van de knutsel club de spelletjes morgen en de kinderbingo was geweldig heel jammer dat we geen weekje extra hadden anders hadden de jongens graag mee gedaan met de playbackshow en het vissen, zullen ze echt missen
Deze camping is echt een aanrader om met je kinderen naar toe te gaan
zelf hebben wij natuurlijk ook genoten van de bingo het klaverjasfestijn en niet te vergeten het knutselen voor dames het is een leuk stukje geworden
Tot volgend jaar maar weer