Beoordelingen Camping Boszicht***

23 mei 2013

Boszicht***
Beoordelingen Camping Boszicht***
Smalbroek 46, 9411 TV, Beilen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Boszicht*** in Beilen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Boszicht*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Boszicht scoort een 7,6 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Boszicht*** in Beilen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Boszicht***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Boszicht*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Camping Boszicht*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Boszicht*** met andere accommodaties in Beilen.

23 beoordelingen over Boszicht***

met partner, Mei 2013
"Niet wat we hadden gehoopt."
pibi
12-5-2013 De omgeving is super mooi, fietsen en wandelen het kan er volop in 1 woord: Prachtig!.
De camping is echter niet wat we gehoopt hadden. De sta plekken zijn prima en netjes. Het sanitair is prima, maar word maar 1x per dag schoongemaakt en dat vonden wij persoonlijk te weinig en daardoor was het dus niet echt schoon. Zwembad was dicht en dit was niet aangegeven (gelukkig was het weer niet dusdanig dat er gezwommen kon worden). Voor de kinderen wel speelgelegenheden, helaas bij de kabelbaan zwart zand waar je steeds doorheen moest. Het afval moest in een zak op een grote hoop worden gegooid. Inchecken werd gedaan door drie personen waarvan 1 onder het genot van een biertje in de kantine (vaste gasten?) Er werd veelal te hard gereden vooral langs de speeltuin, we hielden vaak ons hart vast, dit werd ook gedaan door een jongen op een karretje van de camping. Dit is naar ons een camping die zo mooi had kunnen zijn door wat opknapwerk en inzet

met jonge kinderen, 2013
"Dit nooit weer!!!"
Oebele Geertsen
9-5-2013 het is er smerig in de toilet gelegenheden en kindvriendelijk is het eigenlijk niet.
als het warm is en de eigenaar heeft geen zin om het zwembad open te doen komt het ook niet open, en meestal komt de eigenaar met een smoes waarom het niet kan.
de eetgelegenheid werd zowat gerund door campinggasten net zoals de kantine.
op de camping is het op sommige plekken een rotzooi, en de eigenaar rijdt op een soort golfkarretje véél te hard over de weg heen.
Een gevaar voor kleine kinderen!!!
wij zaten met vrienden en gezin te eten bij de kantine en wilden wat bestellen, dus even een leuk praatje met de vrouw die ons hielp, begon er opeens een oude vrouw op het terras te schreeuwen over iets waar de vrouw die ons hielp nu meteen even naar moest kijken.
DAT vindt ik ongehoord op een rustige camping ze zeiden dat het een leuke kindvriendelijke camping was, maar ik ga hier nooit weer heen!!!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Een aanrader"
daniel
20-6-2012 Afgelopen Pinksteren geweest op deze mooie camping met mijn zoon
mijn zoon heeft genoten van het zwembad
Lekker gefietst in de omgeving nog een prijsje gewonnen met de kinder bingo
We hebben zeker genoten van deze camping en komen dit jaar zeker weer terug
Voor ons was het een geslaagde vakantie

met jonge kinderen, 2011
"Zoover award; onbegrijpelijk!"
Geert de Vries
29-8-2011 Jammer dat deze camping met potentie gerund wordt door dit echtpaar. Kunnen zelf helemaal niets, alles is moeilijk, lastig. Gelukkig zijn er een aantal campinggasten die de boel draaiende houden in ruil voor vrij kamperen. Snackbar open?? Alleen als ze er zin in hebben. Zwembad open?? Alleen als de campinghouder daar zin in heeft. Dus ookal is het 22/23 graden, dan nog moeten kinderen soms wachten tot een uur of drie voordat het hek open gaat. Maar zelf een babybadje neerzetten voor je kleintje als het warm is, dat mag dan ook weer niet...
Camping met veel zelfbedachte regeltjes die het kamperen er niet leuker op maken. Aantal vaste gasten gesproken en het regent klachten....

Ook jammer dat een aantal "vaste gasten" er de dienst uitmaken. Veel kliekjesvorming. Zij hebben tè veel in de melk te brokkelen. De plek is mooi, maar daar is ook alles mee gezegd.

Voor ons was het eens maar nooit meer!!

"Het was geweldig"
jansen
11-8-2011 Dit jaar twee weken geweest op deze camping
Het was geweldig de spookentocht was super griezelig het circus vonden de kinderen geweldig, het weer zat wat tegen maar voor de rest was het leuk
we komen vast een keer weer terug

"Zeer leuke camping en omgeving"
fam blauwgeers
23-9-2011 ondangs een slechte zomer weinig zon
hebben wij met onze 2 kinderen een heerlijke vakantie mogen hebben
op deze camping
er was voor onze kinderen elke dag iets leuks te doen en mijn kinderen hebben
genoten van de kinder club en het circus was ook heel mooi .
wij hebben als gezin genoten van de playback show mijn dochter deed hier ook aan mee
we hebben gezamelijk met de kinderen van de camping ook nog gevist
en wij hebben voor het volgend seizoen al weer geboekt
hopen dat we dan meer zon mogen hebben

"Gezellige familie camping."
Joke en Wiebe
21-9-2011 Wij hebben met ons gezin een geweldige mooie vakantie gehad.
Het was niet altijd even mooi weer, maar er was genoeg te doen op de camping.
De jeugd heeft het er nog altijd over hoe ze zich hebben vermaakt.

met partner, Apr. 2011
"Een heel gezellige en mooie camping"
zulther
18-11-2011 Boszicht is een fantastische camping om te verblijven mooi zwembad en speeltuin gezllige kantine en gelegen in een mooi bosrijk gebied en zeer vriendelijke eigenaars

met partner, 2010
"Ons 2de Thuis"
Natasja Van Maastri...
5-8-2010 Camping Boszicht in Beilen is een geweldige plek om tot rust te komen.
Ik sta al 34 jaar op deze camping (met ouders), en heb nu sinds 2 jaar samen met mijn man een eigen stacaravan, en wij hebben het samen met onze hond onwijs naar de zin.
De eigenaren zijn lieve, HARD werkende mensen die als het in hun macht ligt altijd voor je klaar staan.
Voor iedereen die een heerlijke vakantie wil is Camping Boszicht echt een aanrader.
De bosrijke omgeving is prachtig en leent zich dan ook geweldig om in te wandelen of fietsen.
Je kan als je niet van wandelen of fietsen houdt meedoen aan de leuke activiteiten die men organiseerd, zoals klaverjassen, bingo, playbackshows, klootschieten enz enz.
Wij blijven hopelijk nog heel lang genieten van deze gezellige camping, echt ons 2de thuis.

Groetjes Natasja en Rogér.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Gewoon heerlijk gezellig"
lijkendijk
29-7-2010 We zijn 2 weken geweest op camping Boszicht
De kinderen hebben heerlijk genoten van alle activiteiten die er zijn geweest
We hebben heerlijk genoten van het mooie weer lekker gezwommen veel gefietst
en genoten van de natuur.
De kinderen hebben genoten van de knutsel club de spelletjes morgen en de kinderbingo was geweldig heel jammer dat we geen weekje extra hadden anders hadden de jongens graag mee gedaan met de playbackshow en het vissen, zullen ze echt missen
Deze camping is echt een aanrader om met je kinderen naar toe te gaan
zelf hebben wij natuurlijk ook genoten van de bingo het klaverjasfestijn en niet te vergeten het knutselen voor dames het is een leuk stukje geworden
Tot volgend jaar maar weer

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit