Veenpark openluchtmuseum Barger-Compascuum Nederland. Informatie & Beoordelingen Veenpark openluchtmuseum ~ Zoover

Beoordelingen Veenpark openluchtmuseum

30 mei 2012

Veenpark openluchtmuseum

Beoordelingen Veenpark openluchtmuseum

Berkenrode 4, 7884 TR, Barger-Compascuum
Wil je weten wat anderen vonden van Veenpark openluchtmuseum in Barger-Compascuum? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Veenpark openluchtmuseum.
Wil je weten wat anderen vonden van Veenpark openluchtmuseum in Barger-Compascuum? Op deze pagina lees je beoordelingen van Veenpark openluchtmuseum. Je kunt 41 vakantiefoto's van Veenpark openluchtmuseum bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Veenpark openluchtmuseum in Barger-Compascuum.

16 beoordelingen over Veenpark openluchtmuseum

met vrienden, Mei 2012
"Mooie terugblik op het verleden"
B.G.Bosma
15-5-2012 Een park, waarin je op een mooie manier het verleden weerspiegeld ziet

met jonge kinderen, 2012
"Leerzaam"
Fam de Jonge
8-5-2012 stuk geschidenis die iets verteld over Drenthe.

met vrienden, 2012
"Leuk dagje uit!"
Anoniem
6-4-2012 Het veenpark is een leuk dagje uit, zowel voor volwassenen als kinderen. Het museum geeft door de plaggenhutten en verdere vroegere huisjes, winkeltjes, molen e.d. een goed beeld van het leven vroeger. Leuk zijn ook de dorpstrein, veentrein (met een stop om te laten zien hoe turf gemaakt wordt) en en het turfschip waarmee je een stukje kunt varen. Goede horecavoorzieningen en voor kinderen een grote speeltuin. Zeer vriendelijke medewerkers. Minpunt: er hing een afschuwelijk stank in de ontvangsthal (bij de kaartverkoop) van geurkaarzen en andere geurolie. Deze geur bedwelmde de eerste expositieruimte alsmede het restaurant. Bij verschillende bezoekers leverde dit hoestbuien op.

met partner, Nov. 2011
"Een mooi stukje historie!"
Astrid
22-11-2011 Echt de moeite waard! De geschiedenis van Drenthe blijft goed bewaard.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Veenpark"
Fam Siemons
6-11-2011 Hele mooie educatieve tijdsbesteding voor jong en oud.

met jonge kinderen, 2011
"Bijzonder openlucht museum"
Kitty
15-10-2011 Een mooi openlucht museum met allerlei huisjes waar je in kunt. Er is een trekschuit en er rijdt een paard en wagen. Je hebt ongeveer 4 uur nodig om alles te zien.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Echt een mooi park!!"
Rob
26-5-2011 Echt een mooi park!!voor mensen die van cultuur houden!! Zeer leuk park met veen steek demonstraties, twee leuke smalspoor treintjes. En een boot waar je mee kunt varen. Leuk om de hele dag te bezoeken. Vooral het "oude" gedeelte is zeer mooi opgezet. En er zijn zelfs in het nieuwe gedeelte leuke winkeltjes. We komen zeker weer terug als de kinderen wat ouder zijn.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Fantastisch mooi museum"
lieve
4-10-2011 Na ons uitermate prettig bezoek in 2004, stond ook dit jaar het Veenpark weer op ons programma. We hadden prachtig weer en de kinderen vonden de vraagjes van speur en scan geweldig. Zo leerden ze spelenderwijs bij. Ook de boot en de trein naar het turfsteken is heel leuk. Hier komen we zeker nog een derde keer naartoe, ook al wonen we in Antwerpen.

met partner, Okt. 2010
"Ongelofelijk saai"
Rene
10-10-2010 Het veenpark geeft een blik in het verleden van het leven in het veengebied van Noord-oost Nederland. Je moet wel heel erg geinteresseerd zijn in de geschiedenis om hier een leuke middag door te brengen.

met oudere kinderen
"Verrassend leuke dag gehad"
henri
20-1-2010 Hele leuke dag gehad in het Veenpark. Mooie digitale speurtocht voor kinderen en een aparte voor volwassenen. In verschillende huisjes krijg je oude polygoon filmpjes te zien en je kan er heerlijke eigengemaakte gevulde koeken eten. De treintjes reden (aanrader naar het veen) en ook hebben we een tochtje met de boot gemaakt. Hele dag vermaakt en parkeren als klap op de vuurpijl ook nog gratis.