Vakantiepark Witterzomer*** in Assen Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 4.435 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Assen > Vakantiepark Witterzomer***

Beoordelingen Vakantiepark Witterzomer***

9 februari 2012

Entree Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer scoort een 7,8 uit 10, op basis van 100 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Witterzomer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Witterzomer*** in Assen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Vakantiepark Witterzomer*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiepark Witterzomer*** met andere accommodaties in Assen.

100 beoordelingen over Witterzomer***

met vrienden, Dec. 2011
Heel fijn en prettig park
D den Boef
Onderkomens
4-1-2012 Vakantiepark Witterzomer is schoon en het personeel zeer vriendelijk ook als er iets aan de accommodatie mankeert.Er word alert gereageerd op de klacht.

De omgeving is geheel naar ieders verwachting in te schatten of zij het mooi of niet mooi vinden.Wij zijn van mening gewoon schitterend.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Geweldig mooi
fam. westerhof
14-11-2011 mijn man werd 60jaar en wij met ons zessen plus hondje hebben een geweldig weekend gehad een boom vol met randsuilen voor de deur wij komen zeker terug voor de 4de keer....

met jonge kinderen, Sept. 2011
Genietende kids
p.lecram
Activiteiten
7-10-2011 Heerlijk weekend gehad. Ook d ekinderen genoten door de vele speelplekken en zwengelegenheden.

Super camping voor de kinderen.
Nicole
Activiteiten
24-8-2011 Gezellige camping met wederom uitstekende animatie voor de kinderen. Mooie velden met gras en in bos. Sanitair heerlijk schoon en ruim. Gewoon een geweldige camping. Mis alleen beetje verlichting op de velden en een goed restaurant met gezellig plein/terras.

Laatste vakantie van mijn vrouw
G.J. de Konink
Activiteiten
19-8-2011 Ontzettend genoten van de plek voor de 3e maal in het zelfde chalet dit was voor mijn vrouw een grandioze herinnering en tijd die wij hier mochten doorbrengen.

Zeer ruime camping
Frans
Activiteiten
4-8-2011 Goede camping is vrij groot en naar mijn inziens is het sanitair met name de douches daar niet op berekend. Voor 50 plaatsen zijn er maar 6 douches (3 heren en 3 dames) Ga uit van een gemiddelde bezetting van 4 personen per plaats is 200 personen!
Overige voorzieningen zijn geweldig

Ruime kindervriendelijke camping
Jessica
Onderkomens
29-7-2011 Heerlijk park. Verschillende activiteiten voor de kinderen; verwarmd zwembad, zwemmeer, vismeertje, luchtspringkussens, cross baan (met crosfiets verhuur bij de receptie), pony rijden (ook mogelijk om de pony's voor een half uurtje mee naar buiten te nemen, en kart-auto baan. Daarnaast zeer veel speelgelegenheden voor jonge kinderen. En een vol annimatie programma. (zijn we niet eens aan toe gekomen ;))
Huisje was prima, ruim, netjes met goede bedden en douche.
Het park is ruim opgezet met veel groen, goede service bij de receptie, kortom een aanrader!

Super voor kinderen
de Clerck
Onderkomens
16-7-2011 Veel te doen voor de kinderen. Helaas teveel gericht op vakantie van het noorden waardoor wij niet optimaal van alle faciliteiten gebruik hebben kunnen maken. Dit wordt namelijk niet duidelijk vermeld.

Ideale camping voor jonge gezinnen
WV
Onderkomens
1-8-2011 Net terug van een week kamperen met de caravan op Witterzomer.
Prachtige camping met veel groen. We stonden dichtbij een redelijk nieuw en mooi sanitairgebouw. Sanitair werd prima schoongemaakt iedere dag.
Je kunt kiezen voor plaatsen op een veld of wat meer prive, midden in het groen.
Voor kinderen tot 12 jaar is er zeer veel te doen, daarboven wat minder.

met jonge kinderen, Juni 2011
Mooi park met alles erop en eraan!
Fam. Klein
Onderkomens
30-6-2011 We hebben onze ogen uit gekeken, we wonen zelf om de hoek maar toch maar een keer vakantie dicht bij huis. Witterzomer is erg ruim opgezet, veel bos en zelfs een natuur gebied op het park zelf. Zwembad met mooi peuter bad, ook een leuke glijbaan. Supermarkt is oud maar er wordt gewerkt aan een nieuwe net als de horeca. Activiteiten door recreatieteam erg leuk voor de kids. Ponyrijden was ook een succes. Ondanks dat we in de buurt van ons huis waren toch echt genoten van onze vakantie. Wij gaan zeker nog een keer heen!

met een groep (6)