Hotel Van der Valk Assen**** in Assen Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.080 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Assen > Hotel Van der Valk Assen****

Beoordelingen Hotel Van der Valk Assen****

-1  °C

10 februari 2012

Hotel

Hotel Van der Valk Assen scoort een 8,2 uit 10, op basis van 148 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Assen****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Assen**** in Assen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Assen**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel Van der Valk Assen**** met andere accommodaties in Assen.

147 beoordelingen over Van der Valk Assen****

met partner, 2012
Goed hotel en stijlvol ingericht
Joshua
5-2-2012 Dit hotel is stijlvol ingericht.
Sommige prijzen zijn er wat te duur.

met vrienden, 2012
Beoordeling overnachting
Arend Vos
1-2-2012 Afgelopen maand een weekend overnacht met een select gezelschap in het hotel. Terugkijkend op ons verblijf wou ik toch zoals beloofd mijn mening posten. Het hotel heeft een luxe uitstraling en ziet verzorgd uit. De hotelkamers zijn keurig alleen de badkamer liet in beide gevallen iets te wensen over. De bediening in het restaurant is afwisselend. Voornamelijk hebben wij de laatste twee avonden mogen genieten van de uitstekende service geboden door de kelner die daar serveerde. (enige herkenningspunt is een baardje) Deze creëerde een door ons zo gewenst 'huiskamergevoel' Als zelf eigenaar van een restaurant probeer ik dit mijn personeel ook aan de gasten mee te geven. Het hotel is zo'n circa 20 min lopen van de stad, de receptie dame was zo gastvrij om een taxi te bellen. Dit is ons zeer goed bevonden! Achter het hotel is een groot recreatiegebied, waar je een wandeling of fietstocht kan maken. Wij hebben een wandeling langs één van de plassen gemaakt.
We komen zeker nog eens terug!

Voor herhaling vatbaar
jo
15-1-2012 Mooi ruime luxe kamer met thee en koffie faciliteiten.Grote bedden 4 kussens.Heerlijke stoelen.Balkon met zitje.Badkamer zeer ruim met bad en aparte douche.Heerlijk geslapen dus goed matras.Vriendelijk receptioniste duidelijke uitleg. Livecooking heerlijk. Mooie omgeving dichtbij hotel.Ontbijt keus genoeg en alles vers. Een hotel waar je nog een een keer naar toe gaat.Wij waren er met een voucher van hotelkamerveiling.Bedankt voor de goede service we hebben genoten team van der valk

met partner, Jan. 2012
Goed hotel
pien oerlemans
10-1-2012 mooie kamer en prima ontbijt.
Wel een lange gang om bij het hotel te komen.
Jammer dat er geen lift is naar de 3e etage.

met partner, 2012
Prima hotel
Myrthe
9-1-2012 Wij zijn in december 2011 drie nachten in het Van der Valk Hotel in Assen geweest. Prima hotel met ruime kamers. De badkamers zouden wel gerenoveerd mogen worden, maar ze zijn wel schoon. Het ontbijtbuffet was erg lekker en netjes!
Al met al een prima hotel voor een weekendje Drenthe!

met partner, Jan. 2012
Prachtig hotel
bramvanderkamp
5-1-2012 Mooi hotel, erg groot en luxueus aangekleed. Grote kamers met alles er op en er aan. Uitgebreid ontbijt! Schitterende fietspaden in de buurt.

Een echte aanrader.
Ankie
3-1-2012 Uitstekend en heel gezellig hotel. Lekkere oliebollen met Oud en Nieuw. Heel leuke omgeving want je loopt zo het bos in. Je kunt er uren wandelen. Goed personeel, heel goede organisatie,lekker eten en een goede kamer. Wat wil je nog meer?

Tophotel
Katy&Martin
30-12-2011 Ondanks de grote drukte tijdens de Kerstdagen hebben ze in dit hotel de zaakjes uitstekend onder controle!! Alles was tiptop georganiseerd.....Zeer vriendelijk personeel....uitstekend kerstbuffet....prima uitgebried ontbijt....mooie ruime kamers....grote badkamer.....klein minpuntje....de douchekop is aan vervanging toe.....was van plastic en klein......past niet in zo,n mooi hotel.....verder niks dan lof!!!!. Ook bijzonder was de leuke kerstattentie die wij kregen toen we incheckten...

met partner, Dec. 2011
Geweldig hotel met super personeel

15-1-2012 De kerst doorgebracht in dit hotel. Sfeervol, vriendelijk personeel, mooie kamer en heerlijk eten. Ligging:je kunt alle kanten uit. Helemaal niets op aan te merken.

Geweldig hotel
Jan
22-12-2011 Hotel Van der Valk in Assen is een echte aanrader. Prachtige kamers met prima bedden, uitgebreid ontbijtbuffet. Ook het diner was er zeer goed en zeker niet te duur. Zeer vriendelijk personeel. Mooi wandelgebied in de directe omgeving. Conclusie: zonder meer een prima hotel.

zakelijk (4)
met een groep (1)