1.151.540 beoordelingen - 42.167 bestemmingen - 255.657 accommodaties - 15.547 bezienswaardigheden - 9.929 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Nederland > Drenthe > Assen > Vakantiepark Vakantiepark Witterzomer****

Beoordelingen Vakantiepark Witterzomer****

9 september 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Vakantiepark Witterzomer****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Vakantiepark Witterzomer**** in Assen, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

71 beoordelingen van Vakantiepark Witterzomer****

NL (71)

met partner, 2010
Heerlijk rustig park.
24-8-2010 Witterzomer is een prachtig park, keurig onderhouden en ruim opgezet. De kavels van stacaravans en chalets zijn ruim van afmeting.
Heerlijk om te wandelen of een rondje fietsen over het park , voor kinderen zijn er diverse mogelijkheden om zich te vermaken.
Lente,zomer, herfst of winter, elk seizoen heeft het park een ander gezicht. Een park met natuurlijke uitstraling en gunstige ligging om diverse uitjes in de omgeving te maken, zonder grote afstanden te moeten reizen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
parasiet in het meertje?
jerry jerry
Activiteiten
19-8-2010 onze dochter kreeg ineens rare bultjes op haar lichaam, ervan uitgaande dat het muggebulten waren niets aan gedaan.
dag erna veeeeel bultjes dit kon niet meer muggen zijn, nagevraagd bij receptie "kon niet aan het water liggen werd vaak getest nooit problemen"dus wij weer naar het meertje. Nadat dochter wakker werd als een krentebrood en gek werd van de jeuk, zijn we bij een dermatoloog beland die haar een volwassen dosis antihistamine moest voorschrijven. Pas toen we dit meldden bij receptie wist men ineens "dat er wel 's een parasietje in het water zat, en ze daar wel gevoelig voor zou zijn". werd erg laconiek gereageerd. wij zaten mooi met een kind dat huilde van de jeuk.
voor ons duidelijk geen witterzomer meer.

met jonge kinderen, Aug. 2010
leuke Trekkershut op een goede camping
Jolanda, Pascal en Cas Jolanda, Pascal en Cas
Onderkomens
17-8-2010 Voor het eerst in een trekkershut geslapen. En dit was een prima ervaring. Wij hadden gelukkig mooi weer, anders ben je wel om 't hand in zo'n klein houten huisje. Voor de deur is een picknicktafel + zitbanken en iets verderop een klein speeltoestel voor kinderen.
Nabij het zwembad is een grote speeltuin, welke allemaal goed zijn onderhouden.
Trekkershut zelf stel niet veel voor: 2 stapelbedden, tafel +4 stoelen en 4-pis kooktoestel. Helaas geen koelkast of stromend water. Sanitaire voorzieningen zijn dichtbij en waren zeer mooi en goed.
Kortom: Trekkershut is prima voor max. 2 nachten en ik denk dat een bungalow, stacaravan of campingplaats ook prima zullen zijn.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Vakantiepark Witterzome...

met oudere kinderen, Aug. 2010
Super
edwin steen edwin steen
Onderkomens
8-8-2010 Net terug van 5 dagen onthaasten. Heerlijk om te weten dat dat op witterzomer geen probleem is. Kinderen hebben het er 100 % naar hun zin. Weet wat het is je jeugd er door te brengen. Geloof dat dit het 25 ste jaar is dat ik er ben geweest en er gaan er zeker meer volgen.

met jonge kinderen, Juli 2010
Heel aardig park, ruim opgezet, vieze huisjes
Fam. Lemaire Fam. Lemaire
Onderkomens
5-8-2010 Vooral een stek voor het hele gezin: veel ruimte, veel groen en veel speeltoestellen vespreid over het park.

Wat een beetje een tegenvaller was: een vies huisje. Overal stofnesten en borrelnoten onder de bank. En als klap op de vuurpijl: nog 2 paar vieze sokken van de vorige huurder onder het bed - die we konden ruiken toen we gingen slapen.

Dus: als ze de schoonmaak serieus nemen, is dit een prima vakantiepark.

Erg leuk park
hester van beelen hester van beelen
Onderkomens
31-7-2010 Een midweek in Witterzomer geweest in de drukke juli maand. Het was erg leuk. De bungalows zijn bijna allemaal rustig gelegen. Er zijn zeer veel speelfaciliteiten voor kleine kinderen en nog meer voor oudere kinderen. Alles was keurig bijgehouden. De bungalow ( C6 nummer 44) was netjes ingericht. Alleen de badkamer was niet echt schoon. De bungalow was ruim en zeer vrij gelegen vlak bij een speeltuintje. Ik kan dit huisje en dit park aanbevelen.

Let wel op: Ik had van te voren gebeld met een aantal vragen / wijzigingen. keurig te woord gestaan en het zou direct veranderd worden. Nu kwamen we aan en er was dus niets veranderd op de rekening. Wel even checken dus!

Geweldige plek!
vakantiegangers vakantiegangers
Onderkomens
29-7-2010 Erg leuk park, met mooie bungalows met een mooie grote tuin, waar je zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten!
Leuke voorzieningen/activiteiten voor de kinderen.
Prachtige omgeving waar je leuk kunt fietsen! Vlakbij een mooi recreatiemeer, maar op het park zelf heb je ook een prachtig strandmeer.
Betaalbaar winkeltje op het park.
Voor als het regent wel jammer dat er geen binnenzwembad is, maar er is er wel een in de buurt. Buitenzwembad met glijbaan vonden de kinderen erg leuk.
En ook erg handig er stond een wekkerradio op 1 slaapkamer.

Fantastisch!!
Fam.Busch Fam.Busch
Onderkomens
28-7-2010 Witterzomer in Assen is een mooie rustig camping. Erg leuk voor de kinderen en ouders!
Volgend jaar zijn we er weer!

met partner, Juli 2010
Heerlijk ontspannend.
Sarah Sarah
Onderkomens
19-7-2010 De grootte van het park verraste ons erg. We zaten dicht bij huis, maar het park gaf ons het gevoel ver weg te zijn. We hadden evengoed in limburg op vakantie kunnen zijn.
Het is een heerlijk rustig park, met voor iedereen wat wils. Zo hebben wij heerlijk van het recreatiemeer genoten en kon mijn vriend zijn hengeltje uitgooien in de visvijver.
De accomodatie is ons ook zeer goed gevallen, een luxe chalet, welke toch nog vrij simpel was maar je net even wat extra gemak bezorgde (vaatwasser). Wij vinden het zeker een aanrader en zullen zeker terugkomen.

met jonge kinderen
super
Mevr. A. Kuntz Mevr. A. Kuntz
Onderkomens
26-6-2010 Wij gaan ieder jaar wel een paar keer naar witterzomer, wonen in assen maar toch een super camping even weg van huis.
Kinderen vermaken zich prima,hond natuurlijk ook mee, prachtige plek om te wandelen

In een paar woorden een
SUPER camping

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
met een groep (5)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk land heeft de beste wegrestaurants?