Vraag en Antwoord over vakantie in Assen in Drenthe | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 1.708 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Assen

Vraag & Antwoord Assen

-2  °C

30 januari 2012

Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
Sfeer
Drentsch museum in de lente

sauna voor kinderen (3 reacties)
Anja
13-12-2011
wie weet vanaf welke leeftijd kinderen wel mee de sauna in mogen,ik lees dat kinderen niet zijn toegestaan maar mijn zoon van 12 vind het heerlijk en gaat graag mee wij hebben een weekend aangeboden gekregen met ontbijt,wie weet wat het kost om all-inclusief bij te boeken?

Bianca
26-1-2012
Ik weet niet wat het kost om all inclusive bij te boeken, maar in de sauna (die in het zwembad, dus niet die sauna buiten) heb ik ook kinderen gezien jonger dan 12 jaar hoor!

Anja
26-1-2012
dank je wel voor je reactie,dus ik begrijp dat er 2 verschillende sauna`s zijn 1 bij het zwembad waar wel kinderen mogen en nog een andere?

Bianca
27-1-2012
Ja, volgens de website schijnt er nog een "saunaparadijs" te zijn (buiten) waar naaktrecreatie verplicht is. Maar daar zijn we verder niet geweest. In het zwembad zelf zijn er 2 saunacabines voor meerdere personen en daar mogen gewoon kids in (althans, wij hebben ze gewoon gezien ;-)

Glutenvrij dieet (2 reacties)
B.van den Boogaard
2-9-2011
weet iemand of er de mogelijkheid is om glutenvrij te kunnen eten? of om zelf iets mee te nemen en op te warmen?

D. Rook
16-10-2011
Ze kunnen rekening houden met diëeten; informeer bij het hotel zelf via www.debontewever.nl

jansen
8-11-2011
nooit doen ze houden nergens rekening mee

ov (2 reacties)
Verkeerspark Assen
f
31-8-2011
is het goed bereikbaar met het ov?

g
31-8-2011
ik weet het niet iemand anders?

M.
3-9-2011
Ik werk zelf in het Verkeerspark, maar met het OV is dit educatieve park moeilijk te bereiken. Het beste is om servicebus lijn 8 te nemen op het NS station van Assen. Stap vervolgens uit bij de halte 'De Boskamp', vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Verkeerspark. De servicebussen rijden telkens om het uur, dus van 8:47 tot 17:47. Mocht je voor de rest nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

stopgezette Trainingsdag 23/6/2011 (0 reacties)
TT Circuit Assen
HENNY VAN OCKENBURG
24-6-2011
Hoe kunnen wij ons geld terug krijgen van de stopgezette training op donderdag 23 juni 2011.Wij konden alleen op donderdag naar de training en hebben ongv. 5 minuten training gezien. ivm olie op de baan en de verwijdering hiervan, die uren duurde lastte men de training af. Wij 500 km voor niets gereden en €40,-- kwijt. er werd gezegd dat we door opgave de ticket no's ons geld terug konden krijgen, maar wij kunnen nergens vinden hoe precies.

kinderen (2 reacties)
Elserkemeij
19-9-2010
Wat is er in De Bonte Wever voor kinderen te doen, naast uiteraard het zwembad en de ijsbaan?

Rob
5-10-2010
zwemmen met glijbaan, poolbiljarten, sega rallyspel 1 tegen 1, sega starwars racespel 1 tegen 1, kegelen, sjoelen, tafelvoetbal, air-hockey, spelhoek, schaatsen op 400m ijsbaan, en je kunt gratis naar oranjestad. (vrijkaarten bij receptie). Mvg

cinmar
11-11-2011
ondanks de mogelijkheden hebben wij dit ervaren als geen bijzonder kindvriendelijk hotel. Er is wel een heel leuk zwembad met zeer degelijk toezicht. Er zijn knutselactiviteiten in het bonte wever huis maar dit stelt zich open voor iedereen (ook ouderen) en is niet specifiek voor kinderen. Het animatieteam gebruikt zoveel humor dat het soms zielig was voor de kinderen, we zagen er dan ook menigen huilend weglopen. Als we beren op het bed van de kinderen achterlieten werden deze gewoon niet opgemaakt. We kregen in eerste instantie ook te horen aan de receptie dat speelstad oranje slechts één keer inbegrepen was, ik kon dit niet geloven dus 2 keer gecheckt. Achteraf bleek het een miscommunicatie te zijn vanuit de receptie (iemand die nieuw werkte) maar hier kwamen we via een andere familie pas de voorlaatste dag achter, toen zijn we nog een tweede keer gegaan. De kleine indoor speeltuin in het hotel ligt helemaal afgelegen zonder de mogelijkheid tot een drankje, en slechts 3 tafeltjes voor ouders om te zitten. De medewerkers hebben geen vriendelijk woordje over tegen de kids, wel als we zelf vriendelijk waren maar de vraag is van wie het initiatief moet komen. Kinderen zijn niet toegelaten in het saunacomplex, wij waren hier niet van tevoren over ingelicht: in preston mag dit wel en hadden onze kinderen er van genoten. Er is ook geen apart kinderbuffet zoals in preston het geval is. De schaatsbaan vind je veel snelschaters op en mag je enkel schaatsen in één richting, weinig familyfun dus. er zijn wel hulpstukken maar geen rand voor je aan vast te houden. Als kinderen aan een toog stonden werden ze slechter en langzamer bedient dan volwassenen. De locatie van het hotel is wel super voor kinderen: vlakbij het bos en een heel mooie kinderboerderij. Er zijn veel betere kindvriendelijke alternatieven, ook all inclusive, zie mijn profiel.