Vakantie Beoordelingen Assen Drenthe vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Assen

30 mei 2012

Assen

Beoordelingen Assen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Assen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Assen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Assen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Assen scoort een 8,0 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Bed and Breakfasts, 1 Camping, 1 Vakantiepark en 4 Hotels in Assen. Op Zoover vind je bovendien 146 vakantiefoto's van Assen. Je kunt 7 video's van Assen bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Assen. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Assen

met jonge kinderen, 2012
"Sfeervol stadje!"
cleansister
Sfeer
20-5-2012 Het lijkt me geen bruisend stadje, maar als je in de buurt bent zeker de moeite waard! Ga een "broodje" beleven bij Mennega. Goed verzorgd en aangeklede maaltijd broodjes in een gezellige sfeer. Keurige bediening en redelijk geprijsd. Het wemelt er ook van de ijssalons.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leuk centrum"
Richard1974
16-5-2012 Veel overdekt in het centrum, erg handig bij slecht weer

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Lijkt ons een aardige stad"
Anna
Sfeer
3-5-2012 doordat het Koninginnedag was, is de normale sfeer van Assen niet goed te beoordelen. Het lijkt ons een aardige stad, met voldoende horeca, winkels en terrassen.

met partner, Apr. 2012
"Gezellige stad"
Mieke
Sfeer
2-5-2012 Leuk om te winkelen zn te fietsen.
Aanrader voor koninginnendag.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fantastische plek"
marielle
20-4-2012 als je alles wilt bekijken moet je er gewoon minstens een week naartoe gaan

met partner, Apr. 2012
"Assen is O.K."
kate cahill
Sfeer
20-4-2012 Gezellig stadje,cultureel ook,en de TT.

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Leuk"
miloudeweert
Sfeer
25-3-2012 Assen heeft een leuk centrum en ziet er gezellig uit. Er zijn evenementen die tevens op hun website worden aangegeven. Ik kom er graag terug.

met partner, Mrt. 2012
"Assen was in Chinese sfeer."
Mary N
Sfeer
7-5-2012 Wij waren hier in maart 2012 en Assen was in Chinese sfeer inclusief de Gouveneurstuin. zie fotoos.
Ook het Drents museum deed erin mee. fotoos volgen nog.
Leuke stad, kleine stadswandeling gemaakt en moesten naar Bartje zoeken, die stond ergens verscholen ivm werkzaamheden aldaar.

"Winkelen in Assen"
Lewis en Anja Meerl...
Sfeer
9-3-2012 We zijn een ochtend in Assen centrum geweest. Er zijn veel verschillende winkels, maar niet iets heel bijzonders. Verder komen we meerdere keren per jaar op het TT-circuit en niet in Assen zelf.

"Relaxed stadje"
LM2xinger
Sfeer
4-3-2012 Assen is een leuke rustige plaats. De mensen die wij tegen kwamen, zijn vriendelijk en lekker relaxed. Autorijden is nog leuk hier: geen stress op de weg in het hoge noorden.
We bezochten het Drents museum: de tentoonstelling van de Chinese kunst is een aanrader. In Assen zelf zijn allerlei dingen die verwijzen naar deze tentoonstelling: een grote draak in de Vaart, Chinese lampions in de bomen en lantarenpalen, Chinese sprookjesfiguren in het park.
Het winkelcentrum is klein maar gezellig en er is een behoorlijk winkelaanbod.

1 2 3 4 5 volgende