Chalet d'Olde Kamp Recreatie*** in Ansen Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

30 mei 2012

open haard

Beoordelingen Chalet d'Olde Kamp Recreatie***

Dwingelerweg 26, 7964 KK, Ansen
Chalet d'Olde Kamp Recreatie scoort een 9,1 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet d'Olde Kamp Recreatie***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet d'Olde Kamp Recreatie*** in Ansen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Chalet d'Olde Kamp Recreatie*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Chalet d'Olde Kamp Recreatie*** met andere accommodaties in Ansen.

6 beoordelingen over d'Olde Kamp Recreatie***

met partner, Apr. 2012
"Perfect om tot rust te komen"
nadja wich
5-5-2012 Wij stonden in meivakantie 2012 op kampeerplek en stond tegenover sanitairgebouw. We werden gastvrij ontvangen en helpende hand was niet ver te zoeken bij goed zetten van onze caravan. Het is een geweldige week geweest; geen last van verkeer of jengelende kinderen maar heerlijk fluitende vogels 24 uur per dag en kakelende kippen. in 1 woord ZALIG en beslist een aanrader voor de natuurliefhebber! Onze dochter is een paar dagen gekomen om lekker rustig zich te kunnen voorbereiden op haar examens, zo rustig is het er dus. We hebben veel gefietst maar je kunt er ook goed wandelen.Het toiletgebouw is nieuw uit 2011 en is mooi afgwerkt en bijzonder schoon.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Heerlijke plek"
lenke
1-11-2011 Bijzonder vriendelijke plek om te verblijven; in meerdre opzichten.
Heel kinvriendelijk en zelfs de hond werd hartelijk ontvangen.
Geen enorme luxe maar er ontbreekt niets. Ligging in Drente is super mooi en rustig. Wij hadden ons eigen badkamertje maar het toiletgebouw zag er keurig, modern en fris uit! Meer dan voldoende te doen in de omgeving.

"Prima accomodatie, prima ligging"
P.R. Rugebregt
14-9-2011 Wij verbleven een een week in de bungalow "De Anserden".

Een prachtige accomodatie in een prachtige omgeving. Rust en stilte
en (letterlijk) dicht bij de natuur. Met alles wat je nodig hebt om gerieflijk te vertoeven.

Het was zoals wij hadden verwacht en zelfs beter.

Rob en Tineke

met jonge kinderen, 2011
"Prachtig in het bos"
Marijke
9-7-2011 we hebben geweldige dagen doorgebracht in de 6 persoons bungalow. midden in het bos. gratis fietsen en de kids mochten heerlijk spelen in de speeltuin die bij de camping hoort.

met partner, Sept. 2008
"Plaggehut doen, andere vorm van camperen"
H.Nieuwenhuizen
19-9-2008 Midweek in een plaggehut geweest, heerlijk, wel was het twee persoonsbed wat krap, maar s ávonds met openhaard aan heel gezellig.
echt voor wandel en fietsenvakantie.
camping af en het natuurpark begon al.

Familie, Sept. 2006
J.A. van Wingerden
8-4-2007 Deze eenvoudige camping heeft een aantal rioolaansluitingen en elke plaats heeft elektr. De camping ligt heerlijk landelijk en toch vlakbij alles wat je nodig hebt. Ansen ligt op enkele km. (Supermarkt) Fietsparadijs (Dwingeloosche heide vlak achter de camping) Voor kinderen zijn er geiten, ezel, konijnen enz. enz. Sympathieke eigenaar en zijn vrouw proberen hun best te doen om het de campeerders naar hun zin te maken. Sanitairblok is eenvoudig, doch netjes en schoon en geheel in de trant van deze boerencamping. Deze meeste plaatsen zijn rondom bebost. Er is ook een veld waar meerdere open plaatsen zijn. Er zijn ook een 6-tal z.g. plaggenhutten te huur met eenvoudige inhoud.