Hotel Droomhotel 't Heinenhoes*** in Anderen Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Droomhotel 't Heinenhoes***

30 mei 2012

Kamers in een rietgedekte boerderij

Beoordelingen Hotel Droomhotel 't Heinenhoes***

´t Loeg 4, 9465 TM, Anderen
Hotel Droomhotel 't Heinenhoes scoort een 7,7 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Droomhotel 't Heinenhoes***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Droomhotel 't Heinenhoes*** in Anderen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Droomhotel 't Heinenhoes*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Hotel Droomhotel 't Heinenhoes*** met andere accommodaties in Anderen.

23 beoordelingen over Droomhotel 't Heinenhoes***

met partner, Apr. 2012
"Leuk knus hotel!"
cmheres
28-4-2012 Hier de huwelijksnacht doorgebracht. Bedden vonden we wat zacht, zijn harder gewend. Douchekabine erg klein, minpuntje. Verder liepen er behoorlijk wat mieren rond op de kamer

met een groep, 2011
"" overboekt""
claudie_kessels
28-12-2011 Via touroperator 3 kamers gereserveerd voor 1 nacht en bevestiging per mail ontvangen. Een dag later belt het hotel op dat ze alleen reserveringen voor 3 nachten accepteren en we de bevestiging maar even moeten annuleren per internet (huh?). touroperator meld vervolgens na reclamatie dat het hotel "overboekt" is. Een grote oplichterij. Droomhotel, droom verder, wij komen nooit overnachten !!

met partner, 2011
"Verwachting niet waargemaakt."
2 romantische droom...
7-8-2011 We hebben geen idee waarom dit 'droomhotel' wordt genoemd. Je stelt je dan voor, dat het een romantisch geheel is. We hebben al heel wat kleine hotelletjes gezien. En dit hotel behoort niet tot de top. Prijs/kwaliteit klopt niet. Kleine kamer. Badkamer wel heel erg sober. Ontbijt summier (je kunt wel altijd bijbestellen en eigengebakken brood was heerlijk). Avondeten was ok maar geen hoogstandje. Zeker gezien de prijs die we betaalden (voor het totaal). De 'eetzaal' mag best wat warmer aangekleed worden.
Wat helemaal goed is, is de ligging en de kleinschaligheid.
Deze reactie komt voort uit de verwachtingen die worden gewekt en de werkelijkheid.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Droomhotel 't Heinenhoes***...

met partner, Nov. 2010
"Niet voor herhaling vatbaar"
H. van Hoof
16-11-2010 Helaas hadden wij een andere voorstelling van een "DroomHotel"
Het was allemaal erg eenvoudig, vooral de badkamer was zéér
sober en zeker géén hotel waardig.
Het diner was de 1ste avond prima.
De 2de avond zijn prijs absoluut niet waard!
De omgeving is heel mooi om te fietsen en te wandelen.

met partner, Aug. 2010
"Zeer goed hotel"
H.Hartog
3-9-2010 Het heinenhoes is een zeer goed hotel met zeer vriendelijke en persoonlijke service. Zeker een aanrader voor wie een paar dagen geheel wil ontspannen van een hectisch leven.

met partner, Aug. 2010
"Fijn hotelletje waar je heerlijk kunt eten."
M. de Jager
17-8-2010 In augustus 2010 een lang weekend in Droomhotel 't Heinenhoes doorgebracht: Een klein hotelletje met kamers in de boerderij en in het bijgebouw. Onze kamer in het bijgebouw was eenvoudig, netjes en schoon. Iedere dag kregen we nieuwe badhanddoeken en werd de kamer weer keurig op orde gebracht. Het ontbijt was zeer goed verzorgd: thee, koffie, vruchtensap, div. soorten heerlijk versgebakken brood, gekookt eitje, voldoende keus in beleg en vers fruit. Het dinner was meer dan uitstekend! Het menu bestond iedere dag uit 3 zorgvuldig op elkaar afgestemde gangen gekenmerkt door mooie producten, een prachtige presentatie en zeer goede smaken. We hebben zitten smullen. De service was prima en door de kleinschaligheid persoonlijk en hartelijk. Het hotel is gelegen in een zeer rustige omgeving en omringd door prachtige natuurgebieden. Ideaal voor rustzoekers, fietsers en wandelaars.

met vrienden, 2010
"Ons zesde !!!!! bezoek. Dat zegt toch genoeg."
C.J. Glorie
15-8-2010 't Heinenhoes staat bij ons hoog genoteerd door kwaliteit, gastvrijheid, vriendelijkheid, ligging etc. Mochten er mensen anders over denken, ik zou zeggen niets van aantrekken en zelf ervaren.

Riet en Kees Glorie

met partner, Juni 2010
"Aan te bevelen!!!"
Sonja
28-6-2010 We hadden hier een Pieterpad-arr. geboekt. Nou, na een lange wandeling is het hier goed toeven! Fijn terras, gezellige kamer, aardige eigenaars (Dick en Sandra) lekker eten(!) en 2 keer door Dick met de auto weggebracht naar het beginpunt van de volgende etappe. Zodat we alleen maar terug hoefden te lopen naar het hotel. Geen gedoe met openbaar vervoer, heerlijk. Aan te bevelen!!!

met een groep, 2010
"Very good place to stay."
t.moore
30-5-2010 The Cookery Club stayed at Hotel t Heinenhoes over Pinkster weekend.My wife and
I plus the other eight members had a wonderful weekend. We had good weather and
most importent we had a very good Hotel. By the way this was our second visit it
wont be our last.
Thanks again
The old brit.

met partner, Mei 2010
"Landelijk zeer rustig gelegen"
Kees en Maria Jumpe...
24-5-2010 Beheerd door mensen, die weten waar ze mee bezig zijn. Vriendelijk en correct. Een goed ontbijt met zelfgebakken brood en alles wat er bij hoort te zijn. Het avondeten is een moment om naar toe te leven, in één woord voortreffelijk. De kamer in het bijgebouw was niet te groot, maar de bedden zijn uitstekend en de badkamer voldoet ruim voldoende, en niet onbelangrijk onberispelijk schoon. Samenvattend: een aanrader om zeker nog eens terug te komen.