Camping Boerderijcamping het Amerveld in Amen Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Boerderijcamping het Amerveld

6,7

29 mei 2012

Camping Boerderijcamping het Amerveld Amen

Beoordelingen Camping Boerderijcamping het Amerveld

Amen 61 , 9446 PB , Amen
Camping Boerderijcamping het Amerveld scoort een 8,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerderijcamping het Amerveld? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerderijcamping het Amerveld in Amen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping Boerderijcamping het Amerveld vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Camping Boerderijcamping het Amerveld met andere accommodaties in Amen.

4 beoordelingen over Boerderijcamping het Amerveld

6,7
met vrienden, Sept. 2011
"Wij zijn er geweest"
fr_woning
29-9-2011 -242 B- Boerderijcamping Het Amerveld in Amen . Vanaf de weg die langs de camping liep , werden wij het erf opgeleid van de camping . Het was een rust en stempelpost van de Drentse Fiets4Daagse , de dames van de stempelpost zaten al te wachten in de paardentram . We hadden toch nog wat tijd dus zijn we de camping opgelopen en dat zag er keurig uit . Ook het sanitair was pico bello . De camping ligt in het gebied van de drentse AA en het is ook mogelijk om met de paardentram een tochtje door de omgeving te maken . In de recreatieruimte hebben we nog wat gedronken . Toen onze fiets weer gepakt en de tocht afgemaakt richting Assen .

"Zeer prettige camping"
Jan Pieter en Alida...
19-8-2011 Op camping Amerveld hebben we in Augustus 2011 een week met onze caravan gestaan. We waren erg verrast over deze camping. Zeer fraai sanitair, mooie ruime beschutte plekken en een prettige sfeer. Onze kleinzoon van 2 jaar is ook een paar dagen geweest, en die heeft zich uitstekend vermaakt op de grote springkussen in de schuur en de overige speelattributen. Ook ligt deze camping ideaal voor leuke fietstochten in de mooie staatsbossen. Kortom zeker een camping om nog eens terug te komen. Een aanrader dus!

"Geweldige camping"
harold hofstede
23-8-2011 het is zeker de moeite waard om er nog een keer heen te gaan. genoeg te doen in de buurt.

met jonge kinderen, 2011
"Super camping ,lekker relaxed"
marieke
15-1-2012 Heerlijk vertoeven in het Drentse land.Vriendelijke mensen,echt een plek om bij te tanken!!!