Beoordelingen (Cruise)schip Navigator of the Seas****

Navigator of the Seas****
Beoordelingen (Cruise)schip Navigator of the Seas****
cruise
Overweeg je om een verblijf te boeken in (Cruise)schip Navigator of the Seas**** in cruise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over (Cruise)schip Navigator of the Seas**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
(Cruise)schip Navigator of the Seas scoort een 9,1 uit 10, op basis van 86 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in (Cruise)schip Navigator of the Seas**** in cruise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over (Cruise)schip Navigator of the Seas****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat (Cruise)schip Navigator of the Seas**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 122 vakantiefoto's van (Cruise)schip Navigator of the Seas**** vinden.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

77 beoordelingen over Navigator of the Seas****

met partner, Mei 2013
"Onze eerste cruise een bijzondere ervaring"
Wijnand van der Ent
2-6-2013 Een echte openbaring.Ik heb nog nooit zo’n geweldige service gehad als in deze vakantie.Moest ik er echt aan wennen.Alles gaat over de top dat ik mij af vroeg of dat ik in de maling werd genomen.Royal Caribbean is een Amerikaan en dat is wat Amerikanen willen.Service dat een 5 steren hotel overstijgt.Het schip zelf is ook behoorlijk indrukwekkend.Met zijn 14 verdiepingen hadden wij de eerst 2 dagen nog lang niet alles gezien.Spectaculaire ijs show.Theater professioneel met big band.Eten in overvloed.Suiker vrij,gluten vrij,lekker vet of puur mager.Allemaal inbegrepen.Neem een drankpakket er bij en je hoeft in principe niet meer over geld na te denken. Ik zeg in principe want pas wel op.Het schip vaart om geld te verdienen en dat proberen ze je op alle manieren zo veel mogelijk afhandig te maken.Voorbeeld:Ben&Jerry’s ijs,Verse jus en als toppunt flessen water zitten in geen 1 pakket dus bij betalen.Land excursies boeken op de boot is perfect.Het kost iets meer maar het is gewoon goed

met partner, Mei 2013
"In een woord geweldig!!!"
raymond de beer
3-5-2013 Voor mij was het de eerste keer. mijn vrouw was vorig jaar op een Costa schip op cruise. Volgens haar is dit schip niet te vergelijken met the Navigator. De staf is super aardig en behulpzaam met wat je ook vraagt. Het eten is gevarieerd. Je moet alleen soms zoeken naar een plaatjes, maar na 2 min heb je die wel gevonden. Enertemaint is van bijzonder hoog nivo en je als wandelt op de royal promenade heb je geen idee dat je op een schip bent maar waan je jezelf in een luxe winkel promenade van een stad. Nogmaals ik heb zelf geen vergelijksmatriaal, maar dit schip heeft alles om een vakantie super te maken

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Gewelige reis!"
P. van Campen
14-5-2013 Reis vanuit Rome gemaakt. Alles prima. Schone kamers, vriendelijk personeel en veel te doen aan boord. Heerlijk gegeten!

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Geweldig...."
e.beenhakkers
7-5-2013 Met gezin, ouders en 2 kinderen deze cruise gedaan (middellandse zee), in een woord geweldig. Super de luxe shows, eten heerlijk was werkelijk top, verschillende buffetten in de windjammer, maar ook in nudcracker was het eten en de service zeer goed.
ze doen alles om je het naar je zin te maken, prijzen zijn aan de hoge kant maar alles in dollars, dus beetje opletten maar gewoon een biertje en cocktail op zijn tijd maakt het zeker niet te duur. In het begin moet je even opletten wat waar en wat wel/niet all inn is, maar de windjammer (bijna hele dag open) is all inn, ook op deck 5 de koffie bar met snacks en broodjes is all inn. Kamers zijn klein wij hadden binnenhut met 2 kinderen op de kamer, beetje krap maar we hadden geen tijd voor de kamer, veel te veel te doen. Excursies zijn duur maar goed geregeld dus wel het geld waard.

met partner, Nov. 2012
"Tranatlantische cruise Barcelona naar New Orleans"
Frits Langerak
19-11-2012 Op de Navigator is niets af te dingen. Een mooi schip met prima eten en fijn entertainment, zoals de ijsshow en het orkest met de zangers die perfect de Platters uit de jaren 60 immiteren.
Het weer tijdens de cryuise viel zwaar tegen. Veel bewolking, koud en regenachtig. Alleen de laatste 3 dagen van Nassau naar New Orleans redelijk zonnig en warm.
Veel oude Amerikanen aan boord.
De disembarkation in New Orleans was een ramp.
2 uur in de rij gestaan voor de douane.

met partner, Nov. 2012
"Prima schip ! slechte service !!!"
wvlz
15-3-2013 Mooie cruise gemaakt van Barcelona naar New Orleans , Het schip is mooi en gezellig ,Prima hut .Het eten was prima in het restaurant ,het buffet ook alleen jammer veel te druk vechten voor een plaatsje ! alle mogelijke tijden geprobeerd het bleeft te druk .... en geen service ,ik loop met krukken en kan geen bord vast houden als ik loop ,gelukkig helpt mijn man zoveel hij kan maar hierdoor zat ik steeds alleen te eten ! of wachten tot hij ook iets te eten had ! dus koud eten. Bij andere maatschappij staat er gelijk een vriendelijke hulp bij je en hebben we nooit dit probleem . Het van boord gaan was een regelrechte ramp moest lang op een rolstoel wachten , en die jongen stopte halve wegen de gangway verder mocht hij niet !!!!! dus daar stonden we !! rolstoel ,2 krukken, 2 koffers,2 handbagage en zoek het maar uit !!! hele slechte service , Ik verwacht niet zoveel maar even een helpende hand mag wel ,Ontscheping is een ramp bij RC ! dit was cruise 26 en het kan anders !

met partner, 2012
"Super ervaring"
willy
15-10-2012 eerste x cruise, geweldig schip! we hebben genoten, eten super en entertainment erg goed, voor ieder wel wat

met partner, Sept. 2012
"Geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar"
Pascalle van den Bo...
3-10-2012 De cruise op de Navigator was onze eerste cruise ervaring. We hebben de cruise gemaakt vanuit Civitavecchia. Het schip was erg indrukwekkend, groot, prachtige promenade met winkels, cafeetjes en restaurants, een open liftschacht met uitzicht op de promenade. We verbleven in een binnenhut op dek 9. De hut was ruimer dan gedacht. Alles was aanwezig. Een pluspunt was de dag en haveninformatie van RCI die de gehele dag door op tv uitgezonden werd. Schoonmaak was perfect. 2 x per dag wordt de hut weer op orde gemaakt (2x per dag hoeft van mij niet persee). Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Alle lof voor Sandeep vh Swanlake Restaurant Prijs / kwaliteit was ook prima. Je kunt de cruise zo duur maken als je wil. De kwaliteit die je aan boord treft is niet te vergelijken met een gewone accommodatie. Alles liep zo gesmeerd. De hygiene aan boord is ook erg belangrijk. Er wordt de gehele dag door schoongemaakt. Een cruise met Royal Caribbean is zeker voor herhaling vatbaar!

met vrienden, Juli 2012
"Drijvend flatgebouw maar wel heel mooi!!"
grace.kreemer
19-8-2012 Bijzondere ervaring....Hele mooie kamers met balkon, Alles aan boord tot een winkelstraat toe....! Casino, sportvelden zwembad noem maar op...!
Eten was goed. Ik kan alleen niet aan al die regeltjes wennen waaraan je moet voldoen....! We waren met een groep en wilde tijdens het avondeten steeds naast iemand anders zitten, maar dat was niet toegestaan. Rare regels over fooi geven e.d. Wij gingen omdat we met een groep waren maar voor ons hoeft zoiets niet nog eens.

met partner, Juni 2012
"Fantastisch!"
Joyce
18-6-2012 Onze eerste cruise en zeker niet de laatste. Wat een mooi, groot en prachtig schip! Super service, lekker eten en drinken. De hut is klein maar stoort totaal niet omdat het zeer efficiënt is ingericht. Prijzen voor alcoholische dranken zijn wel erg hoog maar wij drinken geen alcohol. In principe is het "all inclusive" en je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt. Op het schip kom je echt helemaal niets tekort! Minpuntje is inderdaad het amerikaanse fooienbeleid. Maar je bent niets verplicht natuurlijk. Excursies kun je rechtstreeks via de rederij boeken welke vrij duur zijn maar wel super geregeld. Onvergetelijke vakantie gehad!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?