Beoordelingen Hotel Olive Grove

20 mei 2013

Olive Grove
Beoordelingen Hotel Olive Grove
20 Promenaden Road, P.O.Box 90, Windhoek
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Olive Grove in Windhoek, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Olive Grove zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Olive Grove scoort een 8,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Olive Grove in Windhoek, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Olive Grove, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Olive Grove de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Olive Grove vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Namibië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Namibië. Vergelijk Hotel Olive Grove met andere accommodaties in Windhoek.

2 beoordelingen over Olive Grove

met partner, Feb. 2012
"Goed begin en einde van tour"
Bart
8-3-2012 Wij zijn heel vroeg aangekomen bij the Guesthouse Olive Grove. Dat was geen probleem. We zijn zeer goed opgevangen, alles in deze guesthouse is eigenlijk ok; het eten, het personeel, de dienstverlening, de kamers. Ik kan het iedereen aanraden. De laatste dag hebben we gegeten bij the Olive Grove Exclusive. Dit was zeer de moeite waard qua eten en atmosfeer. Je loopt gewoon de trappen op en je bent er.

"Prima verblijf"
elskleijn
16-1-2012 Olive Grove is een goede accomodatie, het eten is erg goed, de kamers ruim en schoon, een fijne stortdouche, een mooie binnentuin, vriendelijk personeel, huiselijke sfeer, kortom echt een aanrader. Ligging is in een woonwijk maar wel redelijk centraal t.o.v. winkels e.d. Wij waren hier 1 nacht, maar hadden wel 2 nachten willen verblijven.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit