Ben je op zoek naar goed beoordeelde bestemming voor je vakantie in Namibië? Hieronder vind je alle bestemmingen in Namibië.

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Namibië bij :
Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

66 Bestemmingen Namibië

Zoeken binnen de huidige resultaten:
Ben je van plan op vakantie te gaan naar Namibië, maar weet je nog niet welke vakantiebestemming het beste bij jou wensen past? Geen probleem, want op deze pagina vind je een overzicht van de populairste vakantiebestemmingen van Namibië. Klik op de naam van de vakantie bestemming van jouw keuze om meer gedetailleerde informatie over deze bestemming te krijgen. Bij de meeste vakantiebestemmingen kun je ook reviews vinden van reizigers die jou reeds voorgingen. Vergeet daarnaast niet om naar de foto’s en video’s van de vakantiebestemming te kijken, deze kunnen je vaak een nog completer beeld geven van wat je te wachten staat.
Namibië scoort een 7,8 uit 10, op basis van 211 reviews
Ga je op vakantie naar Namibië? Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantiebestemmingen in Namibië. Op Zoover vind je reviews van 6 Appartementen, 29 Campings, 100 Hotels, 3 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 27 Bed and Breakfasts, 8 Bungalows, 11 Chalets, 7 Hostels, 146 Lodges en 14 Pensions in Namibië. Je kunt 290 vakantiefoto's van Namibië bekijken op Zoover. De meest beoordeelde bestemmingen van Namibië zijn Etosha Nationaal Park, Swakopmund, Windhoek en Sesriem. Populaire dagjes uit in Namibië zijn Kolonie Kaapse pelsrobben en Living Museum of the San.