Het was onze eerste cruise ,100 pers. meegevallen
een beetje afwachten ,om dan volop te ontdekken ,uitgebreid ontbijt
verzorgd eten vriendelijke bediening,een aanrader ,niet onze laatste cruise
prijs kwaliteit : GOED
Cruise met ms Musica van 4/10 tm 11/10 was goed te noemen, van in tot uitcheck alles goed geregeld.Ook in de aanleg havens vlotte doorstroming bij het van boord gaan, meer dan voldoende shuttle bussen.Eten in selfservice retaurants was tikje massaal ,het afruimen door bedienend personeel is hier ronduit onder de maat . Wij hadden sitting dinner in restaurant Maxim, dagelijks andere menukaart met ruime keuze in 4 gangenmenu van goede kwaliteit . Tot slot nog iets over de hut met balkon 100 % geweldig, met zeer goede en vriendelijke stewards
Veel te groot schip!
Cruise gemaakt van Venetie naar Santos Brazilie. Gelukkig was het schip niet volgeboekt, nu 2000 pers. aan boord, maar het was meer dan voldoende. Verzorging, eten en schoonmaak prima. Wij hadden ons alleen meer voorgesteld van zwembad, fitness en sauna. Dit alles is veel te weinig voor zoveel passagiers.
Wij gaan nooit meer op zo'n groot schip. Sommige excursies waren waardeloos en duur.
super
De verzorging is uitstekent. Het schip is luxe. Ook de excursies zijn heel goed geregeld.Wij hebben het super naar de zin gehad
een echte meevaller
100% ok voor de prijs
eten ok - genoeg keuze
druk in zelfbediening - rustig in eetzalen met bediening
zeer goed georganiceerd
was een topper
volop genoten.
ik rook graag een sigaretje
was daar genoeg mogelijk heden voor.
op ieder dek. Ik was echt niet alleen
Prachtig schip maar....
Het schip is super deluxe met goede bedieningsrestaurants. De buffetten in de zelfbedieningsrestaurants zijn een ramp doordat er teveel mensen aan boord zijn. Eerst zoeken naar een vrije tafel, dan in de rij voor het buffet en dan weer in de rij voor de koffie. De keuze op het buffet is wel groot maar de warme gerechten zijn niet warm genoeg. Ontbijten kan in het zelfbedieningsrestaurant maar ook in bedieningsrestaurant 'L Oleandro en dan is veel beter. Alles kan besteld worden van de kaart en ze komen regelmatig langs voor koffie of thee. Hier kun je lekker rustig ontbijten en ook eten wat je wilt. Het avondeten is erg goed met ca. 6 gangen met voor elke gang 2 tot 4 keuzemogelijkheden. 'S middags een lunchbuffet en in de namiddag een afternoon snack. De hut is ruim genoeg. Het personeel is erg vriendelijk. De drankjes aan boord moeten betaald worden maar de prijzen zijn redelijk. Vaak is de tijd aan wal te kort om alles te zien. Er wordt vaak erg vroeg 's morgens aangelegd.
Nooit meer Msc
Juist terug met de MSC Musica voor ons onze zevende cruise voor de eerste keer met de Msc Lines. Gezien Venetie Corfu Mykonos Bari Santorini alles zeer mooi uitstappen zelf gepland niet te betalen aan boord heel duur mooi schip maar de hygiene is niet top. De tafels in de zelfbediening moesten wij dikwijls zelf afruimen of afkuisen personeel werd niet gecontroleerd eten was goed maar Italianen maken het zo druk dat men niet eens kan ontspannen in verlof alles is italiaans getint ook de animatie spreekt altijd italiaans ze vergeten dat er nog andere nationaliteiten aan boord zijn voor ons nooit meer Msc en zeker niet in Italie te vertrekken.
betoverend
Wij vonden het geweldig aan boord van dit grote cruiseschip. Heel veel steden gezien in korte tijd. Heel veel genoten aan boord. Met zoveel passagiers en dan toch alles redelijk soepel laten verlopen; echt knap. Tuurlijk Italianen maken wat meer herrie, maar je bent toch op vakantie om iets te beleven van andere culturen en gewoontes? Wij gaan zeker nog een keer cruisen.
een sprookje
Ik begrijp C.Schuring niet. "eten was slecht een eentonig"
Het was natuurlijk niet oma's draadjesvlees of een bal gehakt in jus !!
Wel culinaire hoogstandjes, maar die moet je kunnen waarderen
Ik neem genoegen met dertig soorten groenten, vijf soorten vlees en vis en alle dagen verse soep, vers fruit in overvloed en gebak à volonté, want ik ben dat thuis niet gewoon.
Daarom zou ik willen voorstellen dat ik eens mag komen eten bij u thuis, misschien hebt u ook 200 lopende meter rijkelijk buffet, of toch maar de bal gehakt ?
vriendelijke groeten
paul stockmans Brasschaat Belgie