(Cruise)schip MSC Magnifica***** in beoordelingen 8.1 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip MSC Magnifica*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip MSC Magnifica***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 85
vakantiefoto's
van (Cruise)schip MSC Magnifica***** vinden. Je kunt 1
video
van (Cruise)schip MSC Magnifica***** bekijken.
Minder tekst <<
(2)
met een groep
(6)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(49)
ALL
"Fantastisch schip"
janniepeter
26-3-2012
Fantastische cruise gehad. Heel vriendelijk personeel. Excursies duur en verplicht winkelen in een te dure winkel. Shows zijn prachtig.
"Ongelooflijke reis !!!"
Benny
2-4-2012
Net terug van een schitterende week met de magnifica ! zeer vriendelijk personeel ,ze doen echt alle moeite voor je , mooie nette gereinigde kajuit ( tot 3 keer per dag )
prachtige shows , goede maaltijden en bediening tijdens de avonden, middag maal gewoon maar wel lekker ! excursies te duur maar je kan perfect via de schuttle bus je ding doen ion elke stad !
kortom zeker voor herhaling vatbaar !!!! klein minpuntje de plastiek borden en bekers doe die maar weg tijden ontbijt en lunch !
voor de rest alles meer dan goed !!!!!!
bedankt voor de fijne week !
"Een geweldige cruise"
elha
19-3-2012
Voor de 1e keer een cruise meegemaakt en deze is erg goed bevallen. Het eten was lux je kon kiezen tussen buffet of restaurant. Alles was goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip...
Verklein aantal aanbieders
Captain Cruise
CruiseClub
Meer aanbieders
met partner, Feb. 2012
"Cruise MSC Magnifica vanuit Venetie"
johanna
2-3-2012
Een magnifieke cruise cruise met de MSC Magnifica vanuit Venetie, via Bari, Rhodos, Haifa, Piraeus terug naar Venetie. Veel te zien , bij vertrek lag er nog hier en daar sneeuw in Venetie. Verder prachtig weer gehad. Zelfs op de aankomstdag nog tijd om even Venetie te verkennen. Goede verzorging aan boord, de optredens in het theater waren zeer gevarieerd en prachtig, jammer dat het binnen een uur afgelopen was.
"Fantastisch!"
J. van den Berg
2-3-2012
Het was onze eerste cruise en we hebben er enorm van genoten. We hadden een mooie hut met veel extraatjes en prima service. Over het hele schip werd ook alles keurig schoon gehouden! Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Er was erg veel te doen aan boord: o.a. theatervoorstellingen, dansles, taalles, aerobic, leuke workshops, leuke demonstraties, bingo etc. je hoefde je echt niet te vervelen. Zo te merken werd er voor de kinderen ook erg veel georganiseerd, maar dat was bij ons niet van toepassing, dus dat kunnen we niet beoordelen.
Er werden ook mooie excursies aangeboden.
Je kon zelf eten halen bij het lopend buffet of je laten bedienen in één van de restaurants.
Alle aktiviteiten en mededelingen werd in diverse talen omgeroepen, maar jammer genoeg (nog) niet in het Nederlands.
We hopen zeker nog eens met dit schip mee te gaan!
met een groep, Feb. 2012
"Nooit meer! Geen waar voor geld."
Kim
6-3-2012
Dit was voor ons de eerste cruise, met opa en oma. Enige pluspunt was de kwaliteit van het eten, dit was erg goed. Verder niets; twee plaatsen niet aangedaan door "weersomstandigheden", geen compensatie als in bv extra entertainment, geen goede alternatieven om wel aan te leggen. Er is gratis koffie en thee, maar ze doen er alles aan om te voorkomen dat je dit gebruikt; helemaal wegedrukt in een hoekje, je wordt weggekeken bij de zitplaatsen door restaurantpersoneel. Geen leuk entertainment overdag, show s avonds is wel aardig. Communicatie van personeel onderling en naar gasten is slecht. Eten is buffetrestaurant is elke middag het zelfde; zou leuk zijn als ze dit een beetje aanpassen aan de plaatsen waar aangelegd wordt.
We hebben geen vergelijkingsmateriaal, maar reisgenoten wel en ook zij vonden deze cruise en boot veel minder als andere.
Voor ons eens maar nooit meer.
"Magnificent magnifica"
jgbteg
2-3-2012
Dit is een behoorlijke groot boot, hij zit in de klasse van de Opera maar heeft een paar extra verdiepingen en een andere indeling.
Er zijn zelfs plekken waar je rustig in de zon kan zitten.
De inrichting is aangenaam en het theater is heel mooi.
Het eten en de service zijn dik in orde.
Wij zijn ingestapt in venetie en het viel ons op MSC de incheck prodedure weer effiecenter gemaakt heeft.
Fijne boot een aanrader
met jonge kinderen, 2011
"(bijna) perfect"
Luca
20-11-2011
we hebben deze zomer met de magnifica een 8-daagse cruise gamaakt. Wauw, wat een groot , prachtig schip. Het was onze eerste cruise, dus we hebben nog geen vergelijk, maar het lijkt me vreemd dat er nog mooie schepen zijn dan de magnifica! Alles zeer mooi gedecoreerd, ze hebben zelfs een speciale geur van de Alpen in de magnifica! Het eten was Fantastisch, 1 buffet restaurant(dek 13) Iedere dag weer verchillend eten, ontbijt kon je kiezen: buffet, of restaurant(dek 5) waar het eten ook hoogstaand was. 's Middags kon je weer kiezen: buffet of restaurant (dek 5) 's Avonds werd je een restaurant toegewezen (dek5 of dek6). Rond 4u kon je ook allerlei broodjes en koekjes eten aan het buffet restaurant(dek 13) Rond middernacht kon je (als je zin had) weer gaan eten(dek 13). Service vrij goed (soms wat nonchalant). Katakolon moeten ze schrappen: om naar Olympia te reizen duurde het tenminste een uur, en om dan nog eens terug te gaan weer een uur. Al bij al: het is een prachtig schip!
met oudere kinderen, Okt. 2011
"In een woord fantastisch"
Ricardo
2-11-2011
van 15 oktober tot 22 oktober voor het eerst een cruise gemaakt 8 dagen vanaf Venetië met het hele gezin. Het was echt prima geregeld op de Magnifica. onze kinderen een eigen kamer naast die van ons deze werden 3x per dag schoongemaakt incl. schone handdoeken. Elke avond voldoende entertaiment zelfs de kinderen 10.13 en 15 hebben zich tot diep in de avond vermaakt. vriendelijk personeel.
kortom een vakantie die we zeker nog (op een andere route) overdoen.
met een groep, Okt. 2011
"Leuke cruise"
Marc
Gereisd met
29-10-2011
Leuke cruise, mooie havens. Kinderen cruisen in principe voor niks, maar ik vond de mogelijkheden voor kleine kinderen beperkt. Eten in het buffetrestaurant was goed maar er was weinig variatie. Service was goed maar niet uitstekend.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie