99x.xxx beoordelingen - 39.953 bestemmingen - 237.185 accommodaties - 13.455 bezienswaardigheden - 203 bezoekers online
Home > (Cruise)schip MSC Fantasia

Beoordelingen MSC Fantasia

_
Algemene indruk

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip MSC Fantasia? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip MSC Fantasia in cruise, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip MSC Fantasia bij:

1 2 3 4 volgende

38 beoordelingen van MSC Fantasia

NL (38)

Algemene indruk

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (23)
Fam. met oudere kinderen (2)
Fam. met jonge kinderen (7)
Vrienden (5)
Groepsreis (1)
Met partner, Mei 2009 Cocky Benningshof , 17-3-2010
Algemene indruk
Fantasia staat voor FANTASTISCH!
Wij hebben een geweldige, superluxe vakantie gehad. Prachtige hut met balkon aan de achterzijde, dus een prachtig uitzicht in iedere stad. Op het schip zelf voel je je een koningin, qua bediening, service en onderhoud van de hutten. Iedere dag schone lakens, 2x per dag opgeruimde cabine. In de restaurants wordt je op je wenken bediend door geweldig en kundig personeel. Niets is te veel. Mijn man is slecht ter been, werd met rolstoel door een bediende door het hele schip gereden. Je hoeft je geen seconde te vervelen, maar als je rust wil is dat ook mogelijk. Alles kan. Fantastisch was het op de Fantasia!

Met partner, Juli 2009 Femke, 26-1-2010
Algemene indruk
Mooiste vakantie van mijn leven!
Dit cruiseschip is waanzinnig luxe. 2x per dag werd je kamer schoongemaakt, alles glom. De kamers waren ontzettend mooi en ruim, en dat terwijl wij de goedkoopste kamer hadden. Het eten is fantastisch; elke dag 6 gangen als je wil en van goede kwaliteit. Ontbijten en lunchen kan je in het buffetrestaurant, maar ook uit laten serveren, 's avonds is er een fantastisch uitgeserveerd diner. Let op; er zijn kledingvoorschriften voor het diner. Neem een galajurk of pak mee voor de gala-avond! Erg leuk ook om te zien. Er zijn heel veel zwembaden, leuke barretjes, elke avond live-muziek en zelfs twee discotheken. De service is geweldig en er is altijd iets te doen. Wij hebben de middellandse zee cruise gedaan en prachtige steden gezien. Optioneel kan je ook aan allerlei excursies meedoen. Aanrader!!

Met partner, onbekend M van Rooij, 10-1-2010
Algemene indruk
geweldig schi; brutale italianen overheersen
Op het schip zelf is niets aan te merken. Geweldige entourage, goede shows in een geweldig theater, keurig verzorgde hutten en het eten was goed in het restaurant; aan de bufetten was het met het ontbijt en de lunch veel te druk. Onvoldoende zitplaatsen en de bevoorrading kon het duidelijk niet aan! Het leek wel een vreetschuur ipv cruiserestaurant!
Het schip is wel erg gericht op de Italianen (met veel kinderen aan boord) Het zwembad is prachtig aangelegd met vele ligbedden en zitjes, maar deze werden vooral door de Italianen gereserveerd met een handdoek en vervolgens kwam er uren niemnand liggen/ziten. Als je hierop het (Italiaanse)zwembadpersoneel aansprak haalden zij hun schouders op en deden of zij je niet begrepen!
Wij hebben vaker een cruise gemaakt, oa met de Costa, maar we zullen in de toekomst zeker niet meer voor de MSC kiezen!

Met partner, Dec. 2009 Ton Visser , 8-1-2010
Prachtig schip, slecht management
We zijn net terug van een week Fantasia in de Middelandese Zee. Laten we beginnen met de goede punten, het schip zelf is prachtig ingericht en het entertainment in de 1600 plaatsen tellende "schouwburg" is het beste van wat we op onze cruises hebben gezien. We hebben meerdere cruises gemaakt onder andere met Royal Caribean (Brilliance of The Seas), Carnival (Freedom) etc. Helaas zijn bovengenoemde punten ook de enige die goed zijn. Het is een Italiaanse rederij en organiseren is duidelijk niet het sterkste punt van ze. Er liep een vracht aan goedwillend personeel maar door gebrek aan leiding liepen ze ook maar wat in de rondte. Het eten was ronduit slecht in vergelijking met de andere rederijen, smaakloos en fantasieloos. Wilde je iets beters moest je bijbetalen. Geen koffie na of bijbetalen, water limonade..betalen, geen coffemaker in de cabin etc etc. Plus het schip trilt meer dan wij op al onze cruises op andere schepen hebben ondervonden. Kortom cruisen geweldig maar niet met MSC.

Met partner, onbekend Ton , 8-1-2010
Algemene indruk
Prachtig schip, slecht management.
Het schip zelf is prachtig ingericht en het entertainment in de 1600 plaatsen tellende "schouwburg" is het beste van wat we op onze cruises hebben gezien. We hebben meerdere cruises gemaakt onder andere met Royal Caribean (Brilliance of The Seas), Carnival (Freedom) etc. Helaas zijn bovengenoemde punten ook de enige die goed zijn. Het is een Italiaanse rederij en organiseren is duidelijk niet het sterkste punt van ze. Er liep een vracht aan goedwillend personeel maar door gebrek aan leiding liepen ze ook maar wat in de rondte. Het eten was ronduit slecht in vergelijking met de andere rederijen, smaakloos en fantasieloos. Wilde je iets beters moest je bijbetalen. Geen koffie na of bijbetalen, water limonade..betalen, geen coffemaker in de cabin etc etc. Plus het schip trilt meer dan wij op al onze cruises op andere schepen hebben ondervonden. Kortom cruisen geweldig maar niet met MSC.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 Sylvia, 7-1-2010
super verwen vakantie
Het schip is prachtig een echt drijvend dorp, service was super. Personeel was niet opdringerig als je na het diner helemaal verzadigd even ergens bij de muziek wilde zitten voor aanvang v.d show werden de drankjes je niet opgedrongen erg relaxed. Jammer dat de foto's zo duur zijn. Door de drankpakketten valt de prijs van de consumpties ook nog wel mee en een fles water van 1.95 (liter) vind ik niet over de top (wij zijn niet van de cocktails dus kan daar niet over oordelen) Tijdens de lunch gewoon gratis ijswater te tappen.Excursies hebben wij niet gedaan de vaak gratis buspendels waren prima geregeld en met een plattegrond kun je de steden goed zelf bekijken,blijft toch een flitsbezoekje. al met al een heerlijke verwen reis incl. leuk gevouwen handdoek in hond/olifant etc. voor mijn dochtertje. En dat terwijl het schip vol was tijdens de kerst.Ochtend van vertrek top geregeld om 08.30 uur van de boot af 08.55 zaten we bepakt en bezakt in de auto op weg naar huis snifsnif

Met partner, 2009 Noëlle Jongen Travel Coun... , 17-11-2009
Groot, mooi en nieuw MSC Cruiseschip
De MSC Fantasia is een geweldig groot, mooi en modern cruiseschip.
Wij hebben als reisagent genoten van onze cruisevakantie met prachtige route, met vertrek vanuit Barcelona.
Keurige en moderne hutten, die dagelijks goed worden gereinigd.
Zeer veel faciliteiten aan boord, wel af en toe drukke animatie, maar altijd konden we een rustig plekje vinden.
Voor families met kinderen ook zeer geschikt, gezien kinderen t/m 17 jaar gratis meereizen bij verblijf in dezelfde hut als de ouders.
Op sommige momenten en locaties erg druk, maar dat is logisch op een Italiaans schip van dit formaat.
Maaltijden en serviceniveau wisselend goed; in ieder geval een goede prijs- / kwaliteitverhouding.
Voor meer informatie, neem gerust contact op!

Fam. met jonge kinderen, onbekend Martine Wieringa, 2-11-2009
mooi schip,leuke vakantie!
eerste cruise maar zekker niet de laatste,maar niet bij een italianse rederij,schip was heel mooi qua style,veel blink blink,vooral die zawrosky trap...eten bij ochtend en middag buffet goed,s' avond menu à la carte genoeg keus,cabinen zeer goed onderhouden door de (aziatische)heel vriendelijk personeel(die verdienen de fooi aan het eind van de cruise en niet de rederij,pas op,je kunt de fooi lager of helemaal wijgeren!!)drankjes en coktails veel te duur en ja ik sluit me aan bij de andere beoordeling,jammer dat de italiaanse(passagier of personeel) zo arrogant zijn!!!excursies waren goed verzorgd,het was wel een leuke week

Vrienden, onbekend R. Gilissen , 20-10-2009
Voldoende/goed maar met kanttekeningen
* accomodatie&inrichting: prima
* reis/cruiseplanning: prima
* eten: slecht (vooral het diner, koud en smaakloos )
* personeel: werkt erg hard maar staat sterk onder druk door Italiaans management.
* Onvoldoende personeel aanwezig i.r.t. het aantal gasten.
* organisatie/management: slecht, onvriendelijk management. Personeel wordt slecht behandeld.
* Excursies": veel te duur

Een prachtig schip dat helaas geen goede prijs/kwaliteit levert door slecht Italiaans management!

Met partner, onbekend Franciscus Fakkeldij , 11-10-2009
fantastisch!!!!
Het was een echt verwenvakantie.
Nergens commentaar op.
Aardige bedienden en waiters.

1 2 3 4 volgende

Zoeken
Ga naar
Home
Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?