(Cruise)schip MSC Fantasia**** in beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 17.432 bezoekers online
Home > (Cruise)schip MSC Fantasia****

Beoordelingen (Cruise)schip MSC Fantasia****

_
(Cruise)schip MSC Fantasia**** cruise

(Cruise)schip MSC Fantasia scoort een 8,2 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip MSC Fantasia****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip MSC Fantasia**** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 375 vakantiefoto's van (Cruise)schip MSC Fantasia**** vinden. Je kunt 3 video's van (Cruise)schip MSC Fantasia**** bekijken.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

74 beoordelingen over MSC Fantasia****

alleenreizend, Nov. 2011
Het blijft een belevenis
Madeleine
19-12-2011 2x met Costa weggeweest en na 8 jaar weer met een MSC schip nu Fantasia. Het inchecken verliep snel. Was om 12 uur al in de hut. Uitschepen duurde wat langen, 2 uur wachten. Vond het interieur mooi van het schip. Heeft minder bling bling als de Costa’s. De hut met balkon was prima, had alleen last van de airco. Was zichtbaar schoon alleen de glazen bij de minibar hebben 12 dagen geen sopje gezien en misschien wel langer niet. De prijzen foto’s, consumpties enz waren zeker 25% duurder als vorig jaar bij Costa en men was hier meer op mijn portemonnee gericht. Het eten is prima. Heb je geen zin in je om te kleden kan je naar het buffet. 24 uur is er koffie, thee en water. De MSC is beter met de shows ( ca 25 min). Die zijn prachtig. Ook houden ze het Midnight buffet in ere wat bij Costa is wegbezuinigd. Die laten alleen nog showstukken zien. Zo heeft elke maatschappij wel zijn voor en nadelen. Op 24 uur storm en een vervelende airco na heb ik me goed vermaakt. Het blijft een belevenis.

Cruise ..... geweldig
Mayke
18-9-2011 Een hele ervaring .... luxe, luxe, luxe.
Vriendelijk personeel, genoeg plekken waar je rustig kunt eten.
Cruise ? Ja .... ander gebied ... kleinere boot.

Fantastische belevenis
Esther
13-8-2011 Wij hebben de Middelandse Zee cruise West gemaakt in begin aug. 2011. Met de Fantasia. Hebben het als geweldig ervaren. Vooral de combinatie van zeer mooie steden en lekker uitrusten op de boot was heerlijk. Bediening in overvloed, zeer ruime kamer met zeer groot raam. Eten ok. Kosten zijn goed in de hand te houden als je je vtv goed voorbereid. Dit kan via verschillende Cruise sites. Voor heb bezichtigen van een stad heb je zelden de bus van de cruisemaatschappij nodig bijna alles kan te voet of met het openbare vervoer. Wij gaan volgend jaar weer, maar dan een ander gebied!

Meer dan fantastische cruise ervaring
Martin en Hettie
14-8-2011 In juli 2011 de Oost Middellandse Zee bevaren met Fantasia. Wij hebben genoten van de luxe op dit schip, het vriendelijke personeel, de prachtige hut met balkon. In deze week heb ik geen onvertogen woord of bedrukt gezicht gezien van het personeel.
Is het ontbijt / lunch buffet je te druk dan ontbijt je in de hut of laat je je in het restaurant bedienen.
Wij hebben geen gebruik gemaakt van de excursies vanuit Fantasia. In elke stad zijn er hop on-hop off bussen waar je zelf een kaartje voor koopt. Een goedkopere manier om wat van de stad te zien.
Dikke plus voor de theatershows, waren van niveau.
Minpunt vond ik de 15% service die bij elke bestelling wordt berekend. Dat maakt het verblijf op het schip wel duur.(als je van een borrel houdt) Echter...waar moeten ze anders die 1300 man personeel van betalen?
En... waar kom ik voor de prijs van €650 in 6 landen met een drijvend hotel? Kortom, het was een TOP ervaring.

Voor mij niet meer
Roja
28-6-2011 Wij hebben diverse cruises gemaakt. Maar MSC Fantasia nooit meer. het schip zelf is prachtig veel bling bling. Maar de bemanning met name de officieren (italiaans) zijn allemaal echte haantjes. Volgens hen moet je blij zijn om met hen te mogen cruise. Ik heb me aan boord niet als gast gevoelt maar meer als een wandelende geldautomaat, Het eten is niet bijzonder dit schip met een capaciteit van 3952 passagies is een maatje te groot het is er verschrikkelijk druk en lawaaig vechten om een ligbedje. bijna overal moet voor worden bij betaald. In onze groep zat een dame die een koffiearrangement had gekocht maar als ze een bonnetje inleverde moet ze wel 30 cent betalen om er melk in te krijgen. Wij hebben zelf een wijnarrangement gekocht voor 125 euro (6 Flessen) maar die mag je dus niet naar eigenkeuze gebruiken je moet ze perse in het aangewezen restaurant gebruiken. Wij vonden het eten daar niet goed dus ergens anders gaan eten maar konden er geen wijn bij krijgen ook niet in de hut.

Fantastisch
joke
7-7-2011 Een vakantie om niet te vergeten, personeel heel vriendelijk, ontbijt lunch diner was super keuze genoeg. De optredens tijdens het diner geweldig. Het theater is supergoed.
Al met al we gaan zeker volgend jaar weer.

met vrienden, Juni 2011
Een prachtige week gehad.
J.H. Strijkers
12-6-2011 MSC Fantasia was een belevenis. Niet goedkoop, maar dat weet je van te voren. Men kan nu eenmaal niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Veel personeel, veel luxe en voor elk wat wils.

met partner, Mei 2011
Mooie week gehad
Guus en Tineke
31-5-2011 Wij zijn voor het eerst wezen cruisen, en voordat we gingen had ik natuurlijk al de beoordelingen gelezen. We gingen dus met gemengde gevoelens op reis. Nu net terug kunnen we zeggen dat het ons 100% is meegevallen. Mooie hut die goed wordt schoongehouden, 2 x per dag schone handdoeken, het bed wordt elke avond weer anders opgemaakt. Personeel heel vriendelijk, sommige zijn de engelse taal niet machtig, dat zijn voornamelijk de meisjes die drankjes verzorgen. Eten in het restaurant is goed, veel keus. Je kan ook naar een buffet toe, maar daar is het vlees niet altijd warm, en een mensen massa. Veel entertainment, sommige activiteiten zijn wel van een camping gehalte wat de spelletjes betreft. Elke avond een theater voorstelling, dit is echt van hoog niveau. Op zaterdag kwamen er wel heel veel Italianen aan boord met veel kinderen. Die waren wel nadrukkelijk aanwezig. Ons is het dus goed bevallen.

met partner, Mei 2011
Fantastische huwelijksreis
Yvonne
5-6-2011 Wij vonden de cruise erg luxe en zijn enorm verwend, de diverse excursies die kon boeken waren leuk, het enige minpuntje was Sicillie, wat was het daar een puinhoop en vervallen! Verder goed eten, leuke entertainment, het aziatische personeel is bijzonder vriendelijk en heeft altijd een lach op hun gezecht, de itilianen zelf daar integen zijn vrij nors en afstandelijk.

Nooit meer
Ans en Herman
11-5-2011 onbeschoft Italiaans personeel,eten was beslist niet lekker,avondeten kwam zo uit de magnetron met veel poeha.
Hut was goed,interieur doet ons aan de kermis denken alles was van plastic.
Vervelende Italiaanse passagiers en Oostblok passagiers,grote mond en ordinair (maakten veel lawaai)Aan het zwembad een groot videoscherm met video,s van zielige kindertjes (leuk voor op vakantie)6 euro per dag verplicht aan fooi en ook nog eens 15% service op iedere consumptie,te gek voor woorden.
Personeel uit Indonesïe was geweldig aardig.
Wat ons betreft een afrader,nooit meer met zo,n massa schip.

met een groep (2)
alleenreizend (1)