(Cruise)schip MS Noordam in beoordelingen 8.8 | Zoover

(Cruise)schip MS Noordam cruise

Beoordelingen (Cruise)schip MS Noordam

cruise
(Cruise)schip MS Noordam scoort een 8,8 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip MS Noordam? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip MS Noordam in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 216 vakantiefoto's van (Cruise)schip MS Noordam vinden. Je kunt 1 video van (Cruise)schip MS Noordam bekijken.

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over MS Noordam

met partner, Mrt. 2012
"Je wordt in de watten gelegd"
ans
23-4-2012 Het schip is niet superluxe, maar alles is er om je te vermaken. Alles is goed schoon en iedereen is vriendelijk. Gelukkig niet zo'n heeeel groot schip, daardoor heb je het idee dat je 1 grote familie bent.

met partner, Mrt. 2012
"Niet "HAL-waardig""
Yvonne
29-3-2012 Net terug van reis vanaf Miami. Schip is mooi, hutten verzorgd, buffetten PRIMA, maar het diner in de Vista viel erg tegen!! eerste avond eten gewoon KOUD!! Zo teruggegeven..Resultaat: andere avonden in elk geval wel warm eten...Maar kwaliteit, zoals wij gewend waren op de HAL, Maasdam en Westerdam, onder peil!! Dus wij zullen niet zo snel meer kiezen voor de Noordam. Personeel vriendelijk, shows niet geweldig.. Maar toch een fijne vakantie gehad, hoor.

met partner, Feb. 2012
"Te veel gericht op de Amerikanen"
E. Braspenning
23-3-2012 Schip is goed, te veel gericht op de Amerikaanse passagiers (met name de avonden in het theater). Bij het aan boord gaan op 24 februari werden wij gedropt in een winkelcentrum, moesten zelf voor lunch zorgen (geen compensatie) i.v.m. virus aan boord. Weinig informatie bij latere aankomst en steeds proberen je duurdere drankjes c.q. dubbele aan te smeren; veel te veel pushen en zelfs na gesprek met beverage manager geen verbetering. Zeer irritant.
Slechte band, met name zangeres.
Shows van zeer goede kwaliteit, alleen bij een dubbele cruise te veel van het zelfde.
Klassieke muziek niet van te beste kwaliteit.

Eten in restaurant (open zitting) heel goed; er werd zo nu en dan moeilijk gedaan over tafel voor twee.

met partner, Feb. 2012
"Cruise Caribean Aruba Curacao Bonaire"
Pieter
6-3-2012 Opnieuw problemen met de hygiëne. Bij betreden van de hut lagen zelfs nagels op het beddegoed. Uiteindelijk na onvrede bekend te hebben gemaakt naar tevredenheid opgelost. De temperatuur van soep en hoofdgerecht laat vaak te wensen over. Na 5 cruises met de H.A.L. hou ik het wel even voor gezien.

met partner, Dec. 2011
"Mooie trip- oostelijk caribean"
E.Leuverink
15-1-2012 goed eten, geweldige service, liep allemaal op rolletjes bij in-en uitschepen, geen wantoestaden zoals bij Costa en MSC.
We hadden buitenhut met balkon, elke dag keurig alles opgeruimd en schoongemaakt, samen met Celebrity is H.A.L. toch wel een van de betere rederijen, we hadden vrije zitting, bij diner en ontbijt en als we dat wilden altijd een tafel voor 2. Kortom zeer goede service en iedereen was vriendelijk van receptie tot bediening en schoonmaak.

met partner, Nov. 2011
"Noordam zakt door het ijs wat betreft sevice."
Georg
16-12-2011 Het is een nu al verouderd schip met balkon's die er niet fris uit zien, de bediening bij het zwembad op het achterschip is ronduit irritant,het personeel is alleen maar bezig met drankjes verkopen. al is je wijnglas nog halfvol dan nog wordt je gepust om weer wat te bestellen.
Ook andere dingen zoals bij de verjaardag van mijn vrouw wordt er gebeld of ze het leuk vind om tijdens het eten een taart te ontvangen met wat festiviteiten.
Maar helaas tijdens het eten geen taart, en zo gaat het maar door kortom er wordt veel beloofd maar dan gebeurd er niets.
Het schip is ingesteld om zoveel mogelijk te verdienen aan de gasten, nogmaals het eten is prima,maar dat is niet genoeg om het HAL gevoel te ervaren.

met een groep, Nov. 2011
"Geweldig"
Mister Mike
22-11-2011 Net terug van een Cruise met de ms Noordam.....
We waren met 6 personen (allemaal 30 jaar)
Toen we net het schip het betraden hadden we het idee dat we in een bejaardensoos terecht waren gekomen. Maar het bleek anders.....was heel erg gezellig ! en we trokken veel met andere nederlanders op!
Echt de tijd van ons leven gehad....service is top en het personeel is ook super.....zeker een 2e keer voor ons

"Ons 5 cruise op de "Noordam""
uryl
24-9-2011 Wij bestellen altijd een tafel voor 2 en nooit waren problemen met dat.De crew is altijd vriendelijk en behulpzaam. Jammer allen dat de kleding code is niet meer wat het is gewest, soms zie je op de formele avonden mensen met hun T shirt aan tafel,maar ja je kan het niet tegen gaan zegen de obers.Alles met alles een prachtige schip met goed eten en service

"De HAL gaat achteruit !!"
Mieneke
18-9-2011 Verschillende malen met de HAL gevaren, we zien dat de service achteruit gaat.
Aankomst bij de Noordam was rommelig.
De hut was niet schoon bij aankomst, er iets van gezegd, daarna uitstekend.
Stoelen op dek 9 en 10 waren kapot of in zeer slechte staat.
Handdoeken bij de zwembaden zijn wel gewassen maar niet schoon.
Toiletten op de dekken 2, 3, 9 en 10 waren vaak verstopt en vies.
Muziek en bediening bij de zwembaden irritant.
Schaduw is er nauwelijks.
Met deze klachten naar de frontdesk gegaan waar de problemen werden erkend.
Hopelijk wordt er aan gewerkt om de service van vroeger weer terug te krijgen.

"Perfekt. De frontdesk is niet echt behulpzaam"
Betfra-Amersfoort
11-9-2011 Dit was onze 1e cruise en wij zijn vol lof.Alleen"mogelijke beperkt"uitzicht van onze buitenhut,bleek volledig belemmerd uitzicht te zijn.De reddingsboot hing voor ons raam.De service en het geheel was boven verwachting.Frontdesk was niet echt behulpzaam en vriendelijk.Organisatorisch HEEL goed.

Betty & Franklin september 2011

1 2 3 4 5 6 volgende