(Cruise)schip MS Allegro*** in beoordelingen 8.6 | Zoover

de Allegro

Beoordelingen (Cruise)schip MS Allegro***

cruise
(Cruise)schip MS Allegro scoort een 8,6 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip MS Allegro***? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip MS Allegro*** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van (Cruise)schip MS Allegro*** vinden.

29 beoordelingen over MS Allegro***

met een groep, 2012
"Perfecte cruise"
koen weerheijm
27-1-2012 We hebben een prima tijd gehad aan boord van de Allegro, zelden zo'n servicegerichte crew meegemaakt, het eten was prima! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

met partner, 2012
"MS. Allegro"
Paul Graafland
26-1-2012 Boot Dusseldorf.

Alles was top en erg gezellig!

Paul Graafland

met vrienden, Jan. 2012
"Ook nu weer een perfecte trip gemaakt!"
d.w.dorsman
24-1-2012 Het afgelopen weekend zijn wij voor de tweede keer met de stichting S.A.W naar Dusseldorf geweest. Vorig jaar werd deze reis met 96 deelnemers met het schip de "Andante" gemaakt. Wegens het grote succes gingen er dit jaar ruim 140 mensen mee en werd de trip met de grotere "Allegro" gevaren. Ook dit jaar wist Kapitein Peter en zijn vrouw Joyce met hun crew er weer een heel gezellige en goed verzorgde reis van te maken.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip MS Allegro*** bij:

met vrienden, 2012
"Saw reis met de allegro naar Boot Düsseldorf"
John Waleveld
24-1-2012 Zoals ook afgelopen jaar weer met de Allegro naar Düsseldorf. Nu met mooi vernieuwde schip. Het was weer perfect en we gaan volgend jaar zeker weer mee. Personeel, eten, drank alles prima. De meeste passagiers zijn zo enthousiast dat ook zij volgend jaar weer mee willen.

met een groep, Jan. 2012
"Copleet verzorgd de moeite waard"
verhoeven
25-1-2012 het schip is een beetje gedateerd maar heeft daar dan weer zijn charmes mee.

"Heerlijk genoten"
Leon en Monique Sch...
24-1-2012 Wij zijn afgelopen weekend voor het eerst met de S.A.W meegeweest op de MS Allegro naar Dusseldorf. Dit met een stel vrienden die de reis voor de tweede keer gemaakt hebben. Wat een heerlijke trip hebben wij gemaakt. Mede namens kaptein Peter en Joyce en wat hebbe jullie een fijne bemanning. In voor een geintje grapje en grolletje,Vincent, Astrid en Tjitske super bedankt hebben van jullie genoten. Ook heerlijk gegeten en gedronken. Lekker geslapen al was het wel wat kort maar ja dat was eigen schuld. Ook erg genoten in de stuurhut en de bijbehorende uitleg. We gaan zo weer mee op naar volgend jaar. En last but not least Rob en zeker ook mevrouw Bouman, BEDANKT voor de organistaie. Helemaal toppie. Rob ik zou zo weer een LIED voor je zingen.

"Fantastische reis"
Ed Velthuizen
24-1-2012 Wij zijn afgelopen weekend voor het eerst met de SAW reis mee geweest naar Boot Dusseldorf met de Allegro. Het is ons uitstekend bevallen. Vriendelijk personeel en een prima accomodatie. Het eten was zeer goed en de avonden, mede door de live muziek erg gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Heerlijk genoten"
bernadette
24-1-2012 Zeer klantvriendelijk personeel en een top verzorging!

met vrienden, Jan. 2012
"Wat een happening!"
kees hoogduin
24-1-2012 Ouderwets gezellig, vriendelijk en voorkomend (en zo hoort het ook!). Een perfecte manier om de Boot Dusseldorf te bezoeken; zeer goede sfeer aan boord met vogels van diverse pluimage, maar allemaal lachen en plezier.

"Heerlijk!!!!!!!!."
Wilma
22-1-2012 Net terug van de reis Dusseldorf heerlijk hebben we het gehad.
Waren met een groep van 14 personen, erg gezellig.