99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 3.977 bezoekers online
Home > Afrika > Mozambique > Tofo > Lodge Bamboozi Beach Lodge

Beoordelingen Bamboozi Beach Lodge

20 maart 2010

Algemene indruk

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Bamboozi Beach Lodge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Bamboozi Beach Lodge in Tofo, geschreven door andere reizigers.
  • Weer
Lettergrootte: A   A   A

2 beoordelingen van Bamboozi Beach Lodge

NL (2)

Algemene indruk

Toon score en beoordelingen van :
Groepsreis (2)
Groepsreis, Apr. 2006 Richard, 31-3-2008
Algemene indruk
Prima locatie, idylisch, we hebben zowel gecampeerd als een huisje gehuurd. Prima om na 24 dagen weer eens op een echt heel dik matras te liggen. Prachtig starnd, vriendelijke mensen en we hebben de walvishaai, schildpad en de manta gezien tijdens het snorkelen op zee. Gewoonweg top. Vergeet luxe en geniet van een mooie locatie.

Groepsreis, onbekend linda neefjes, 27-8-2007
Algemene indruk
Bamboozi is erg popolair bij surfers. Ik heb gekampeerd op het volleybalveldje. De douches en wc's waren schoon maar er moet eigenlijk wel veel onderhoud aan gedaan worden, ook aan de huisjes als ik dat zo zag. Er zijn wat problemen met het management maar dat werd binnenkort opgelost. De ligging is ideaal, 10 minuten vanaf tofo en direct aan het strand. Was en internetservice

Zoeken
Ga naar
Home
Mozambique
Tofo
Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Heb jij wel eens een beoordeling bij ons achtergelaten?