Lodge Praia de Ouro Sul***** in Ponta d'Ouro Mozambique beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Lodge Praia de Ouro Sul*****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Lodge Praia de Ouro Sul*****

Ponta d'Ouro
Lodge Praia de Ouro Sul scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Praia de Ouro Sul*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Praia de Ouro Sul***** in Ponta d'Ouro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Lodge Praia de Ouro Sul***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mozambique. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mozambique. Vergelijk Lodge Praia de Ouro Sul***** met andere accommodaties in Ponta d'Ouro.

1 beoordeling van Praia de Ouro Sul*****

1 beoordeling
met partner, Mrt. 2010
"Fijne lodge op een prachtige locatie"
Kim
2-5-2010 Wij hebben hier met een grote groep mensen een lang weekend doorgebracht. Wij verbleven in een safari tent met prima bedden, zeer schone badkamer en zelfs een grote koelkast was aanwezig om je drankjes koud te houden. Helaas standaard geen muskietennet, dus zelf meenemen. Strand ligt op loopafstand, maar het strand van Ponto zelf is mbt stroming veiliger.

Service van het management en dat van de eigenaren van de duikschool was subliem. 1 van onze vrienden raakte met zijn been de propellor van de boot tijdens het snorkelen en moest voor hechtingen naar het ziekenhuis in Zuid Afrika. De manager is de gehele dag bij hem gebleven en het management in de lodge hield iedereen op de hoogte van zijn situatie. Een flinke pluim! wij komen zeker terug.