Vakantie Beoordelingen Maputo Mozambique vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.683 bezoekers online
Home > Mozambique > Maputo

Beoordelingen Maputo

10 februari 2012

6,6
Sfeer
Maputo

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Maputo. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Maputo. Ben je zelf op vakantie geweest naar Maputo? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Maputo scoort een 7,3 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Camping en 11 Hotels in Maputo. Op Zoover vind je bovendien 8 vakantiefoto's van Maputo. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Maputo. Bekijk ook andere accommodaties in Mozambique. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Mozambique.

7 beoordelingen over Maputo

met partner, Jan. 2009
Boeiende stad
Nieke
Stranden
27-1-2009 Maputo is een levendige stad, leuke markten en je kunt overdag makkelijk zelf de straten verkennen. Goede restaurants (Costa do Sol & 1908). Een aanrader als je van Afrikaanse steden houdt.

Familie, Juli 2008
Geweldig land!
Maurits
Omgeving
22-7-2008 Ja ik vind het een heel erg mooi land, ik ben er dit jaar voor de tweede keer heen geweest (m'n pa is er voor z'n werk) en ik ben er helemaal tevreden over, hij neemt ons mee naar verschillende plekken maar woont zelf in Maputo. De Coconuts is een geweldige club hier, het is dat het er stampvol is met negers want anders zou je denken dat je in Nederland bent. :O
Ik vind het echt een prachtige stad, hier en daar wat criminaliteit mja... dat is in Nederland ook.

geurts
Omgeving
31-1-2008 maputo is een mooie stad de mozambiquaan is een vriendelijk mens maar wel erg arm .Het heeft ook een mooi natuurpark (corongossa)de moeite waard

De beste prijzen en lastminutes voor Maputo bij:

met vrienden, Mrt. 2006
rob
Omgeving
11-3-2006 Ben in januari 2000 in Maputo geweest. Een vervallen stad met vieze stranden. Uitgaan kan wel op verschillende mogelijkheden, maar goede restaurants zijn daar heel beperkt. Mensen zijn over het algemeen heel aardig en opgewekt, maar na zonsondergang is het zeer crimineel tot gevaarlijk. Geen aanrader, als men toch naar dit land gaat, ga dan het noorden, is veel mooier.

alleenreizend, Nov. 2005
karel derksen
Omgeving
6-3-2006 Mooie stad, veel oude gebouwen. Goed uitgaan met veel restaurants. Mooi strand.

traveladdict
Omgeving
29-6-2004 Geen stad om gezellig te blijven.Pas op na zonsondergang! Criminele sfeer.

met vrienden, 2000
Heerlijke stad, gezellig sfeertje
Mark
Stranden
18-11-2009 Mooie stad (derde wereld stad), prima sfeer, mooie stranden.
Wij hebben van Maputo genoten

6,6