Hotel Queen of Montenegro**** in Becici Montenegro beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Montenegro > Becici > Hotel Queen of Montenegro****

Beoordelingen Hotel Queen of Montenegro****

30 januari 2012

Prachtig, rustig en ruim  Hotel Queen of Montenegro

Hotel Queen of Montenegro scoort een 8,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Queen of Montenegro****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Queen of Montenegro**** in Becici, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Queen of Montenegro**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Queen of Montenegro**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Montenegro. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Montenegro. Vergelijk Hotel Queen of Montenegro**** met andere accommodaties in Becici.

5 beoordelingen over Queen of Montenegro****

Prachtig super schoon hotel
W. Nijenhuis
5-8-2011 Een prima hotel met veel luxe en service, prima ontbijtbuffet en uitgebreid diner-buffet, voor ieder wat wils.
Mooie kamers, fijne ruime badkamer;
mooie ontvangsthal met mooi lounge-gedeelte zowel binnen als op het terras, mooi zwembad met gratis stoelen, ligbedden en parasols.
Prachtig prive strand met restaurant, 2 ligbedden en parasol voor 5 euro de gehele dag (kaartje verkrijgbaar bij de balie van het hotel) normale prijs 15 euro; dag en nacht schoonmaak zowel binnen, op het terras als op het strand (paadjes er naar toe en vuilnisbakken)

Heel mooi gelegen
Martine Meskens
3-8-2011 Zeer ruim, mooi gelegen hotel.het personeel was heel vriendelijk, de kamers niet zo groot maar heel netjes, de douche vonden wij wat aan de kleine kant.Het ontbijt was zeer goed maar 's avonds was er weinig variatie. Wij betaalden 5 € voor 2 strandstoelen van het hotel, te reserveren aan de receptie die je dan een betaalbewijs meegaven.

alleenreizend
Prijs/kwaliteit waardig
jan
17-9-2008 ik was hier twee jaar geleden en was blij met mijn keuze, een van de betere hotels. Leuk is ook de casino verbonden aan het hotel. panoramische glazen lift is mooi. Hotel is zeker aan te raden.

met partner, Sept. 2008
Lea Van Autgaerden
29-9-2008 Wij zijn een weekje terug uit Montenegro en het is ons daar goed bevallen. Wij beamen alles wat Els en Henk zeggen en die 15€ + 2€ voor handdoeken
dat was er echt te veel aan, maar voor de rest is het een aanrader. Wij hebben wel 1 nacht lawaaimakers naast ons gehad, maar na1 telefoon naar de receptie, werd het veel stiller. Verder heel veel ruimte en alles in glas. Heel mooi! Lea en Francis uit Herent - België

Els en Henk
7-7-2008 20 juni t/m 4 juli 2008.
Een prachtig hotel alles is afgewerkt met glazen afscheidingen, zowel binnen als het balkom,zwembad enz.Wat een mooi/ruim uitzicht geeft. Groot terras aan het zwembad, de grote loge met bar en zeer lekker gebak en ijs. Het personeel is erg vriendelijk, vooral als je wat woorden in hun taal probeert te spreken.Schone kamers(iedere dag schone handoeken), een uitgebreid ontbijt en diner buffet.(wordt al vernieuwd als het half leeg is).Betalen in euro's, pinaut in de hal. Handdoeken-service,(met borg,werkt prima).Let op,niet iedere Mobiele telefoon werkt hier.
Een groot prive strand, keurig in orde, alleen wel 15,00 voor 2 ligbedden+parasol, wel bediening bij je stoel.
We hebben het hier erg naar ons zijn gehad, een aanrader dus.

alleenreizend (1)