Hotel Iberostar Bellevue**** in Becici Montenegro beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.876 bezoekers online
Home > Montenegro > Becici > Hotel Iberostar Bellevue****

Beoordelingen Hotel Iberostar Bellevue****

10 februari 2012

Hotel Iberostar Bellevue**** Becici

Hotel Iberostar Bellevue scoort een 7,8 uit 10, op basis van 93 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Bellevue****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Bellevue**** in Becici, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 84 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Bellevue**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Iberostar Bellevue**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Montenegro. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Montenegro. Vergelijk Hotel Iberostar Bellevue**** met andere accommodaties in Becici.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Iberostar Bellevue****

met een groep
Mooie ligging maar ver vanaf Dubrovnik luchthaven!
Coremans
12-10-2011 Kamers mooi en proper, behalve de tapis-plain.
Zwembadwater veel te fris.
Eten geen 4 sterren waard, weinig variatie, te koud geserveerd en te vet. Kwaliteit vlees ook beneden peil, zeker geen 4 sterren waard.
Uitstappen en omgeving heel mooi en zeker de moeite waard.
Nogal ver van luchthaven en lange wachttijd aan de grens.

met een groep, Sept. 2011
Nooit meer
marianne
4-10-2011 wij verbleven in dit hotel van 19 september tot en met 3 oktober...mooie zwembaden mooie natuur heel goed entertainment personeel. het eten was ronduit slecht vlees en vis half rauw de rauwkost en desserts niet genoeg gekoeld et was snikheet in restaurant gevolg de helft van de groep buikloop ..... personeel zeer onvriendelijk

Niets voor mij
an en ton
28-9-2011 weinig nederlanders !ook geen last van russen rond het na seizoen!
eten heb ik nooit geen oordeel over, is kwestie van smaak er was voor ieder wat wils
Weer nieuwe vorm van al in ontdekt men is nooit te oud om te leren zal wel een oostblok
variatie zijn het personeel zeer lief en vriendelijk en behulpzaam .aanvullen van de bars geeft wat problemen Het excuus het was het eind van de maand.het was wat verwarrend
bellevue bestaat uit drie hotels GRANT,PARK enTERRASSE er was AI,HP maar de regeltjes waren wat onduidelijk.goed animatie team mits je van dansen houdt.
door mijn gezondheid was mijn aktieradius beperkt hoge vochtigheids graad en 36 graden dan is 20 dagen te lang het is een klein land maar een trots volk
de jeugd spreekt minimaal engels

met een groep
Echt een topper ! Zowel hotel als omgeving.
Lieve Van Durme
14-6-2011 Prima hotel, lekker eten, mooie kamers met prachtig uitzicht op de tuin en de mooie omgeving. Kamers mooi gerenoveerd met inloopdouche. Animatieteam verdient een dikke 10 en ook de hostes van onze touroperator deed flink haar best.
De uitstappen zijn echt de moeite waard en dit op een relatief korte afstand. Score te laag, verdient zeker een 8,7 prijs/kwaliteit.

met een groep, Mei 2011
Fantastische vakantie
Coppens Annelies
22-6-2011 Wij zijn hier met een groep van 54 personen naartoe getrokken in Mei 2011. Het weer was toen perfect; elke dag rond de 30 graden en meer. Het hotel is zeker zijn prijs waardig. Het eten vond ik heel lekker en er zat genoeg afwisseling in. Heel lekker waren de stoofpotjes en de visbereidingen. Het animatieteam doet zeker zijn best om het iedereen naar zijn zin te maken.
Mooie uitstappen naar Skadarmeer en Baai van Kotor gemaakt. Echt niet te missen!
Kortom een goed hotel en een prachtige omgeving. Het zal helaas binnen een jaar of 5 niet meer hetzelfde zijn want de hotels en appartementen schieten daar uit de grond zoals paddestoelen! Geniet dus nog van de rust terwijl het nog kan!
Ik ga zeker nog eens terug!

met een groep, Mei 2011
Goed hotel
lieve_vanweerts
18-5-2011 Goed hotel, gelegen in een mooie baai en omgeven door een mooie tuin met zwembad, tennisterreinen, speeltuintje en privé strand. Enige minpunt: een grote, lelijke nieuwbouw ontsiert het zicht op de bergen.
Wie moet bijbetalen voor een balkon met zeezicht, moet wel een kamer vragen vanaf de derde verdieping, anders kijk je op de bomen.
De kamers zijn net en ruim. Het enige minpunt was dat de airco nog niet werkte in mei. De restaurants zijn wat klein en het is er geweldig druk. Dus ... ga op tijd eten. Het eten is goed, maar met weinig afwisseling.
In Becici is niets te beleven, maar onder de nieuwbouw achter het hotel, loopt een tunnel die uitgeeft op een wandelweg naar Budva. De wandeling duurt ongeveer 40 minuten tot het oude centrum van Budva en onderweg staan drankstalletjes.
Aan het hotel staan taxi's: vb trip naar Kotor kost 20 euro
Wat je zeker niet mag missen: een boottocht op het Skadarmeer

met vrienden, Jan. 2011
Prachtig
gayani
24-7-2011 mooie omgeving. Prachtige natuur. Echt de moeite waard.

Goed maar geen top
Vos Jaak
4-12-2010 Dit is een goed hotel , zonder meer. Je voelt nog steeds die oostblok mentaliteit. De all in is in een wat te kleine salon. Zorg dat je 's avonds op tijd bent. Het eten is goed zonder meer. Mooie tuin. Omgeving vrij sober. We zijn vijftigers en hebben al veel gereisd. Daar geweest in sept 2008

Heel goed !! Prachtige omgeving.
Paul
3-10-2010 Alles is best meegevallen, zowel het landschap, de natuurpracht en de mensen. Ze doen hun best om alles naar je zin te maken en zijn heel vriendelijk.
Het hotel is heel goed. Je moet niet verwachten dat je in de Caraïben op hotel bent maar alles was naar de verwachtingen en zeker beter dan sommige schrijven.
Doen.... wij gaan er zeker nog eens terug.

alleenreizend, Sept. 2010
Goed hotel maar niets meer.
lamotnico
18-3-2011 ik ben naar daar geweest in september 2010.
de kamers zijn er naar mijn normen iets minder.
je kan in de badkamer moeilijk je spullen leggen.
overdag en 's avonds animatie. 's avonds optreden en of dans tot 23u.
de animatoren daar zijn vriendelijk.
toen ik daar verbleef waren daar ook personeel van TO aanwezig die nederlands en frans spraken. het personeel in het hotel spreken frans en of engels.
het eten was in buffetvorm en was redelijk goed.
montenegro zelf is fantastisch vanwege zijn natuur.

met een groep (8)
alleenreizend (2)