Hotel El Dorado Royale***** in Puerto Morelos Mexico beoordelingen 9.5 | Zoover

Hotel El Dorado Royale***** Puerto Morelos

Beoordelingen Hotel El Dorado Royale*****

Km 45 Carretera Cancún-Tulúm, 77710, Puerto Morelos
Hotel El Dorado Royale scoort een 9,5 uit 10, op basis van 145 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel El Dorado Royale*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel El Dorado Royale***** in Puerto Morelos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 176 vakantiefoto's van Hotel El Dorado Royale***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel El Dorado Royale***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel El Dorado Royale***** met andere accommodaties in Puerto Morelos.

144 beoordelingen over El Dorado Royale*****

met partner, 2012
"Beste vakantie tot nu toe!"
Madelon
30-5-2012 Wilde eigenlijk geen reactie plaatsen. N.a.v.Johan wil ik het tegendeel laten zien.Snap niet waarom hij op zowat alles zeurt.Lijkt me sterk dat je weg wordt gestuurdt ivm beach dinners.Je zit niet in de weg.Strand vond ik niet klein/ongezellig,is maar wat je er zelf van maakt.Muziek aan het zwembad is overbodig en zou je amper horen ivm enthousiaste amerikanen die dat uiten in luid gepraat/gejoel.Er is genoeg te doen,dus zeker geen bejaardentehuis.Last ivm geluid voor de deur,tip=vraag een andere, heel simpel!Ivm met niet gehele bezetting zijn er vaak een aantal restaurants dicht.So be it!Je kan er toch niks aan doen.Wij hebben hooguit 10 min. moeten wachten op een tafel en die keren zijn op 1 hand te tellen, denk 3.Wij zijn ook naar GBPT geweest en EDR steekt er met kop en schouders bovenuit.Hier kan je tenminste 3x p.d ala carte eten, daar niet!Mensen, boek dit hotel,je krijgt geen spijt super!Als het kan gaan wij dit jaar terug.Wat een geweldig resort..........heerlijk!

met partner, Mei 2012
"Redelijk"
Johan
18-5-2012 14 dagen in dit hotel geweest. Vijfde keer in Mexico en dit het minste hotel van de 5 sterren waar we zijn geweest..
Het strand erg klein en ongezellig. Rond vier uur werd je vriendelijk verzocht op te krassen, want dan werd het in orde gebracht voor romantic diner.
BIj het zwembad geen sfeer. Geen muziekje of niets. Leek een bejaardentehuis. Sommige obers heel ongeintereseerd. Wij zaten in appartementen 200. Meerder keren bruiloften voor de deur met keiharde muziek. Kamers wel groot met goede airco. Kamer rook wel muf. Van de 7 restaurants waren er maar 5 open. Je moet op tijd gaan eten anders kun je een half uur wachten. Het eten is verder van zeer goede kwaliteit.
Al met al zullen wij volgende keer weer voor de Royal in Playa del Carmen kiezen of de Gran Bahia Principe in Tulum. Beter en veel gezelliger..

met vrienden, Apr. 2012
"Voor de 7e keer!"
Joke
18-5-2012 Ook deze keer weer genoten. Zoals elk jaar helemaal niet nodig om een 'handdoekje' te leggen bij de Casita's. Ook kan je dan de restaurants reserveren en hoef je niet in de wachtij.

We gaan zeker weer!

met partner, Apr. 2012
"Zeer exclusief resort"
Thea
18-4-2012 Resort is echt ruim opgezet, waardoor je op vele plekken niet merkt dat er zoveel mensen rondlopen. Personeel is erg vriendelijk en wil alles voor je regelen. Eten is overal a la carte en erg goed. Hierdoor krijg je ook veel minder het vreetschuur effect, wat nog wel eens wil gebeuren in andere resorts. Doordat er geen kinderen zijn, is het erg rustig.
Wat wij minder vonden, is het overal handdoekje leggen op de bedden in de zeer vroege ochtend en dan pas rond elf uur aan komen om op je bedje te gaan liggen. Door het personeel werd hier niks aan gedaan. Ook kon je niet reserveren voor de restaurants met als gevolg dat om half zes iedereen overal weg is, om zo vroeg mogelijk in het restaurant te zitten. anders heb je kans dat je half uur tot uurtje moet wachten. Hierdoor ook weinig sfeer bij de barretjes in het resort. Shows wel erg mooi. Snorkeltour was ook zeker de moeite waard.

met partner, Apr. 2012
"In 1 woord: FANTASTISCH!"
Chantal
10-5-2012 In het echt NOG mooier dan op foto's die op internet staan! Die paar slechte berichten die k heb gelezen (een palmboom voor het zeezicht... sorry?) ben k helemaal vergeten. Personeel ontzettend vriendelijk zonder irritant te zijn. Kamers zijn schoon, ruim en airco top! Hadden een reguliere jacuzzi suite en deze was erg luxe. Handoekje leggen bij zwembad is enkel bij de twee main-pools. Die zijn ook erg druk met veel entertainment. Wij zochten lekker de kleine zwembaden bij de casita's op, hier was altijd plek, net als op t strand! Eten was in alle restaurants fantastisch. Culinaire verwennerij! Kamers elke dag keurig schoongemaakt, minibar bijgevuld en 's avonds slaan ze je bed voor je open, doen airco aan en gordijnen dicht. Entertainment was elke avond weer een feest, mooie shows, live muziek (soms niet al te zuiver maar dat heeft ook zijn charme ;-) Kortom, tip voor ieder die voor een goede prijs luxe wil, lekker eten en drinken, gezellige mensen, geen kinderen en geweldig weer

met een groep, 2011
"Geweldige vakantie!"
Marco Rusch
31-12-2011 We zijn voor 12 dagen in 'El Dorado Royale' verbleven, en het was echt een fantastische plek. Het resort is erg mooi opgezet, en wordt ook goed onderhouden. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, en worden grondig schoongemaakt. Er werd zelfs 2 keer per dag langsgekomen om de bedden op te maken, en om de mini-bar aan te vullen als dit nodig was. We hebben ongeveer 2 keer gebruik gemaakt van de roomservice, en alles werd na een halfuurtje keurig op de kamer geleverd en je kon zelf aangeven waar op de kamer je graag wilde eten.

Ook voor mijn glutenvrije dieet hebben ze zich hard ingezet. Ik zit met een eigen dieet, en ik kon naar alles vragen. Bij twijfel, gingen ze ook serieus nakijken wat wel en niet mogelijk was. Met de roomservice heb ik hier ook gebruik van gemaakt, en heb na die tijd ook geen klachten gekregen.

Verder heeft het resort een perfecte ligging met een zeer mooie omgeving. Kortom, een zeer klantvriendelijk resort en is van alle gemakken voorzien!

"Een topresort om te verblijven"
Erik
9-9-2011 Wij zijn gister (8 september) terug gekomen van onze vakantie naar Mexico. We verbleven op het resort, El Dorado Royale. Wat een geweldig mooi en luxe resort is dit zeg. De kamer was ruim en netjes, wat overigens voor het hele resort geldt. Niks is de mensen te gek, ze willen werkelijk alles doen om je een geweldige vakantie te geven. Vele lekkere restaurants voor ontbijt, lunch en diner. En allemaal zeer lekker. Laatste avond een candle light dinner gedaan op het strand. Ook een aanrader, dit valt echter niet in de All-inclusive formule. Erg romantisch en leuk om te doen. Op en het buiten het resort zijn we allemaal maar vriendelijke mensen tegengekomen. Wij komen hier zeker nog eens terug. Tip: als je hier heen gaat, boek een van de vele mooie excursies die er te doen zijn. Echt de moeite waard. Wij hebben de excursie naar Coba (Maya tempel, cenote, jungle en Maya dorp) en de walvishaai excursie.

"Super!"
Cynthia Roggen
22-8-2011 Super hotel!
Samen met mijn vriend ben ik hier 11 dagen geweest (2 reisdagen). We hebben erg genoten. Goede service, zeer goede hygiene en niks is teveel gevraagd. Wij vonden het wel jammer dat we wat ver van een stad zaten, maar dit wisten we van te voren. Je moet minimaal 30 min. rijden voordat je in een stadje bent.
Op het strand en bij het zwembad is er altijd genoeg plek. je hoeft niet vroeg op te staan om een bedje te kunnen krijgen. Wat wel handig is om te weten is dat een creditkaart erg handig is in Mexico. Bij het inchecken 'reserveren' ze 500 dollar, die je bij het uitchecken terug krijgt. die 500 dollar is bestemd voor de gelegenheden die buiten het all-inclusive programma bevinden (internet, kreeft, fles wijn enz) en zodat je niet naar huis toe gaat zonder uit te checken en dus zonder te betalen (als dit nodig is).
Mexico is een erg mooi land en wij raden aan om ook zeker een excursie te doen.
TIP: Koop geen Deet in Nederland maar in Mexico (overal te krijgen).

"Mooi en erg fijn resort"
Astrid en Maarten
29-6-2011 Wij hebben 12 dagen doorgebracht op dit resort en het was een prima vakantie. De ligging is goed. Er was goede service en erg vriendelijk personeel. Niks was te gek voor ze. Wij gingen heel vroeg op excursie (half 's ochtends) en vroegen om een ontbijtje to go. Was niet gebruikelijk, maar werd wel verzorgd. Top! Eten was goed en bij de casita's uitstekend. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Heerlijk strand, genoeg ligbedden, genoeg zwembaden.

O,ja er is wel een salesmomentje (zelf voor gekozen om ernaar te lusiteren), waarbij je bijna 2 uur naar een verkooppraatje luistert over investeren in vakanties. Daar staat tegenover een romantisch dineetje of een skymassage. Het regende, dus we hadden toch niks te doen. Wel de mooiste suites van het resort gezien en een gratis candle light diner on the beach gescoord. Niks geïnvesteerd natuurlijk.

met partner, Mei 2011
"Super, super, super"
vera_de_muis82
13-3-2012 El dorado is gewoon geweldig, echt a la cart restaurants met uitstekende kwaliteit. alles is goed onderhouden en dat er alleen maar volwassenen mogen komen is geweldig. ik kan niet wachten tot ik 5 jaar getrouwd ben dan gaan we zeker terug. o met dolfijnen zwemmen is echt heel mooi.