Hotel Catalonia Riviera Maya** in Puerto Aventuras Mexico beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Catalonia Riviera Maya**

31 mei 2012

Hotel Catalonia Riviera Maya** Puerto Aventuras

Beoordelingen Hotel Catalonia Riviera Maya**

Av. Xcacel, Lote 1, Plano 2, Mz. 18, 77783, Puerto Aventuras
Hotel Catalonia Riviera Maya scoort een 8,7 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Catalonia Riviera Maya**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Catalonia Riviera Maya** in Puerto Aventuras, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Hotel Catalonia Riviera Maya** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Catalonia Riviera Maya** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel Catalonia Riviera Maya** met andere accommodaties in Puerto Aventuras.

25 beoordelingen over Catalonia Riviera Maya**

met jonge kinderen, Feb. 2012
"In een woord fantastisch!"
Claudia Verduijn
10-3-2012 Wij zijn met vijf personen (vier volwassenen en een kind van zes) naar Catalonia Riviera Maya geweest in de voorjaarsvakantie en het is ons perfect bevallen. Complex is laagbouw erg netjes onderhouden tuin en het complex is erg groot. Meerdere zwembaden (zonder glijbanen) met heerlijk warm water. Direct gelegen aan het aangelegde strandje met gratis ligbedden en palmbomen.
De animatie was super wel erg uitbundig maar dat komt omdat er veel amerikanen en canadezen waren. Het eten is de hele dag door erg veel en goed en warm. De diversiteit is groot (voor ieder wat wils) alleen de a la carte restaurants zijn erg druk en je kan niet vooraf reserveren. Kortom wij hadden spijt dat we maat 9 dagen geboekt hadden.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Wasgoed van het balkon gestolen"
eric44051
28-12-2011 Twee hotels in een gevoegd.
Drukke bedoening met veel mexicanen die hier ook logeren.
Mexicanen zelf worden overigens duidelijk voorgetrokken.
Gelegen vlakbij een haventje waar je met dolphijnen kan zwemmen.Dit is een aanrader.
Personeel was niet erg vriendelijk .
was van het balkon gestolen en na een klacht ingediend te hebben nooit meer iets van gehoord.Alleen de vage smoes dat onze kamers uitkwamen op geen hotelterrein.
Zwembaden waren leuk maar vrij klein voor de vele gasten.Ligbedden genoeg en het strand was super.Pas wel op voor de kwallen.Mijn jongste dochter heeft twee dagen veel pijn gehad van een kwallebeet.
Meerdere restaurants waarvan de creperie en de snackbar het beste waren
Meerdere keren a la carte gratis te reserveren.
Kamer erg ruim maar erg muf.Groot balkon met whirlpool die erg vies was en meer een grote tobbe op je balkom met geen goede afsluiting waardoor je het water moest laten lopen.Wel goed schoon gehouden en gratis frisdrank in de koelkast .
Gaan niet terug

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Graag terug"
Gerard
11-5-2011 Fantastisch verblijf gehad. Ondanks dat iedereen er voor een habbekrats werkt, zijn de kamermeisjes, het personee van de restaurants en de bar verschrikkelijk aardig. Animatie is heel enthousiasat bezig. En petje af voor de shows die zij iedere avond in het theater geven. Zuurpruimen op deze site hebben het soms over weinig afwisselend eten. Kwats. Het buffet kent vele variaties en mocht je daar op uitgekeken zijn dan kies je voor een van de specialiteiten-restaurants. Allemaal All Inclusive. Hadden we dan niks te klagen? Misschien over over de 110V, waar je geen Nederlandse apparaten op kunt aansluiten. Voldoende thuis opladen dus. Of ter plaatse een adapter kopen. Of voor bv het fototoestel een tweede (thuis geladen) batterij meenemen. Tijdens ons verblijf was de enige echt storende factor de intocht van ladingen Mexiaanse families die voor een weekend kwamen. Naar onze mening hield de hotel-leiding te weinig rekening met die drukte en hield het tweede buffetrestaurant gesloten

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Nooit meer"
antonio monique en ...
21-2-2011 hotel was mooi, netjes, kamer perfect, heerlijk met ligbad.mensen erg vriendelijk, zwembad water erggggg koud. eten redelijk maar eentoning en 9 dgn het zelfde eten gehad,zowel smorgens-smiddags-avonds

met partner, Mei 2010
"Schitterend complex."
Wim en Gonda
3-6-2010 echt geweldig hotel. Goed eten. vriendelijke bediening en mooi gelegen aan een baaitje. Schitterend onderhouden. enige nadeel zijn de Amerikanen die daar rondlopen (zuipen en veel herrie)

met jonge kinderen
"Super hotel"
nathalie mul
4-9-2009 Wij zijn 2 weken geweest. Het was echt fantastisch. Alles was goed en netjes. Wij hadden alleen een verouderde kamer dat was wel jammer.Eten was super zoveel keus. We hoefde geen eens in de restaurants te eten, het buffetrestaurant was al zeer goed. Leuke excursies gedaan en veel gezien. Animatie is zeer goed en professioneel. De hele dag wordt je vermaakt. Handdoeken genoeg. Zou zeker nog eens teruggaan. Ook voor de rust waar je tenslotte ook voor komt.

"Geweldig"
ter horst
15-8-2008 Het was een super vakantie .Het eten was prima.Keuze was er voldoende. De badlakens zoals hieronder beschreven werd was er voldoende toen wij er waren en kregen ook elke dag nieuwe. Met de verjaardag een taart op de kamer gekregen hier was niet omgevraagd.Het personeel stelde zich elke week voor bij het zwembad . He isinderdaad `s avonds naar 23.00 erg stil .

met oudere kinderen, Aug. 2008
"Super goed hotel!"
Familie Schippers
6-1-2010 Wij zijn hier in de zomer vaa 2008 geweest, en het was een super vakantie.
Super mooie, ruime en schone kamer. Er werd elke dag schoongemaakt inclusief nieuwe handoeken(leuk opgevouwen). Bad handdoeken service aangwezig. Zo vanuit het zwmbad op het strand. Al was het strand niet al te breed. Personeel wil alles voor je doen, en alles wordt opgelost. Weinig europeaanen daarin tegen veel Amerikaanen. Het is smaakt goed, maar er is niet veel variatie, maar wel veel keuze. Het eten had iedere dag een ander thema, en het avond programme was spectaculair. Leuk en actief animatie team voor jong een uit. Dolfijnen waren inderdaad op 10 minutjes afstand.

Een aanrader voor jong en uit.

"Prima resort op een paar puntjes na"
Julie
4-8-2008 Aan het einde van de vakantie zijn we hier een paar dagen geweest. Kamer was super de luxe, waarschijnlijk net verbouwd, want er werd duidelijk veel geklust en gebouwd in het resort.
Grote ergenis was het gebrek aan badhanddoeken en de (voornamelijk Amerikaanse) toeristen die bedjes reserveerden. Om 8 uur 's morgens zijn alle bedjes die ook maar enigszins gunstig liggen al bezet. niet door de toeristen zelf, maar wel door hun spullen. Zelf verschijnen ze op zn vroegst tussen 10 en 11. Al staat overal aangegeven dat dit niet is toegestaan, doet het personeel hier niets aan. In de 4 dagen tijd dat we er zijn geweest hebben we welgeteld 2x baslakens weten te bemachtigen. Op welk moment van de dag je ook komt, ze zijn altijd op.
Eten was op zich best redelijk, maar niet zeer uitgebreid.

Familie
rm bos
3-7-2008 zijn dit jaar 14 dagen hier geweest. het eten is in buffetvorm en is zeer goed van kwaliteit.jammer dat de drankjes in plastic wordt geschonken. het park wordt zeer goed schoongehouden. fitness zaal was zeer slecht maar er wordt dit jaar nog een gloednieuwe fitnesszaal geopend met nieuw materiaal! het personeel is zeer (kind)vriendelijk!!! er is een atm machine op het park. 'savond na 23:00 h is het gewoon stil in het park.dus lekker rustig en geen geschreeuw! kortom voor ouders met kinderen is dit een zeer goed hotel!