Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso***** in Playa Paraiso Mexico beoordelingen 9.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso*****

9,7
_
Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso***** Playa Paraiso

Beoordelingen Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso*****

Carrt. Chetumal-Pto Juarez 309, 77710, Playa Paraiso
Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso scoort een 9,8 uit 10, op basis van 74 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso***** in Playa Paraiso, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 116 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel Iberostar Grand Hotel Paraiso***** met andere accommodaties in Playa Paraiso.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Iberostar Grand Hotel Paraiso*****

9,7
met partner, Mrt. 2012
"Heerlijk even in het paradijs."
Jaco
8-3-2012 Na 28 maanden weer terug omdat het zo super was en nog steeds is.Op slechts 25 minuten van het vliegveld in een oase van rust en luxe.
Een warm welkom terug met koude doekjes en champagne.na onze vertraagde vlucht was het erg fijn dat je hier ook gewoon 24 uur roomservice heb en allemaal all inclusive.
Eten allemaal zeer goed en drankjes alleen A merken, ook aan het zwembad.
De minibar was minder gevuld dan de keer ervoor, maar na een opmerking bij de concierge stonden er meerdere flesjes wijn een fles wodka op de kamer.even later werd er zelfs nog een fles bezorgd.
De drie zwembaden zijn echt prima, de mainpool met swim up bar, een binnenbad en het stille bad waar geen muziek gedraaid word en geen activiteiten worden georganiseerd.
dinner kan bij een luxe buffet, de surf&turf, een Italiaan, een Japanner met keuze aan de bakplaat of ala carte of een Frans restaurant.( of roomservice)
Jammer, alleen te boeken bij touroperator en dat je via Parijs moet vliegen. Maar hotel is het waard!!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Superrrrrrrr"
jef en mady
26-2-2012 Net terug van dit paleis, want een hotel kan je dit niet noemen. Prachtig, eten ongelooflijk, service, vriendelijkheid, alles maar dan ook alles super. Dit is een droomverblijf, als je de mogelijkheid hebt te gaan,inpakken en wegwezen. Het is elke euro meer dan waard.

met partner, Okt. 2011
"Wat een super hotel!!"
Henning
18-10-2011 vandaag terug gekomen uit mexico!
16 dagen verbleven in grand paraiso....wat een super mooi hotel.
we hadden een oceanfront room...zeker aan te raden.
wat een mooi uitzicht over de zee en het strand.
heel de dag word je daar in de watten gelegd door het personeel.
je hoeft echt niks zelf te doen....heerlijk zeg:)
gaan zeker nog een keer terug!!

met partner, Apr. 2011
"Waanzinnig mooi hotel"
Tom
16-7-2011 Misschien wel het mooiste hotel van de Caraiben! alles TIP TOP

met partner, Mrt. 2011
"Sprookje van 1001 nacht"
Raymond Engelbertin...
21-3-2011 Beste hotel waar ik tot nu toe ben geweest,alles klopt de prijs kwaliteits verhouding,het eten was uitstekend en de verzorging perfect.het gevoel dat je in een sprookje leeft!
Ga absoluut nog een keer terug!

met partner, Okt. 2010
"Voor herhaling vatbaar"
aj65
10-12-2010 Mooi gelegen luxe hotel. je kunt gebruik maken van alle iberostar hotels op het complex. Pure luxe. Geweldig eten. Playa del Carmen is bereikbaar met de bus van het hotel tegen een kleine vergoeding en gaat 2x per dag.Personeel zeer behulpzaam en doet echt alles voor je. het kost een paar cent maar dan heb je ook wat.

met partner, Aug. 2010
"Geweldig mooi resort"
Ingrid
13-8-2010 Wij hebben een upgrate genomen van Lindo naar het Grand,nou in een woord geweldig wat een mooi hotel we hebben echt met open mond lopen kijken de eerste dagen,de suite,s zijn erg mooi en verzorgd,super badkamer met jacuzzi,badjassen en slippertjes,heerlijke grote bedden,en een goed gevulde koelkast,er is ook een butler die kan je bellen als je iets nodig heb,je kamer word s,avonds slaapklaar gemaakt,je kan vanalles op je kamer laten bezorgen 24u.p.d. Het eten is er erg goed verzorgd en lekker,de thema restaurants zijn erg goed het eten is daar echt super.Eet s.middags vooral de hamburger een keertje wij hebben nog nooit zo,n lekkere hamburger gegeten,ook aan het strand en het zwembad is alles super verzorgd,je handdoeken liggen al voor je klaar je hebt geen kaartje nodig om ze te halen.Je watertje staat al voor je klaar zodra je er aankomt,de zwembaden zijn heel mooi,ook de drankjes zijn erg goed allemaal a-merken een hotel in de duurdere prijsklasse maar zeker het gedl waard

"Meer dan gewelidig"
anita
4-7-2010 eerst in 2007 iberostar paraiso beach toen maya en nu maya en the grand!wij zijn net 1 dag terug van dit schitterende complex eerst 10 dagen iberostar maya genomen en toen een upgrade voor 6 dagen naar het grand geweldig wat een service alles geweldig eten zeer goed! mensen die nog gaan heel veel plezier!

met partner, Juni 2010
"Heerlijk ontspannen"
pascalle en marija
5-7-2010 We zijn net een paar dagen terug van een heerlijke vakantie , we vonden allebei het hotel super de luxe ! Alles was heel schoon , vooral de kamer .We hadden een juniorsuite geboekt met zeezicht en daar hadden we geen spijt van .Minibar gevuld met verschillende soorten bier en fris en genoeg water in flesjes .Luxe badkamer met jacucci en twee wastafels.Strand ook schoon en je werd bediend op het strand en bij het zwembad ,alles kon je bestellen, zelfs een fles cava op het strand .Verschillende soorten a la carte restaurants , waarvan wij de gourmet het beste vonden , ruime keuze aan wijn en digestiefs .
Animatie team ook geweldig , net als de shows iedere avond .Butlerservice ook geweldig , mijn vriendin heeft me in onze kamer ten huwelijk gevraagd en Victor de butler heeft alles geregeld , ringen opgehaald , rozenblaadjes in kamer gelegd en champagne stond klaar .Topservice overal . Komen zeker nog een terug.

met partner, Apr. 2010
"3e keer Iberostar Grand Paraiso"
Arie en Francien
4-5-2010 3e keer te gast geweest (2007, 2008 en 2010) in Iberostar Grand Paraiso, maar dit is helaas de laatste keer. De locatie is fantastisch met name de kamers, zwembaden en het strand.

De service en eten is sterk achteruit gegaan. Chefkok wil graag verandering en variatie, maar het is en blijft een standaard concept. Menu's zijn niet gewijzigd de afgelopen jaren.

De toeristen van de USA strooien met enorme fooien, waardoor het personeel qua service duidelijk verschil maken voor de Amerikanen tov de Europeanen. We snappen best dat je af en toe wat harder wil lopen voor iemand die je wat extra's geeft, maar dit gaat wel erg ver. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar het was wel heel duidelijk zichtbaar. Met een AI mag je toch iets anders verwachten?! Gelukkig hebben we het ook anders meegemaakt, vandaar onze teleurstelling

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende