Beoordelingen Hotel Viva Wyndham Maya****

20 mei 2013

Viva Wyndham Maya****
Beoordelingen Hotel Viva Wyndham Maya****
Paseo Xaman-ha, Lote Hotelero No. 5, 340-77710, Playa del Carmen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Viva Wyndham Maya**** in Playa del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Viva Wyndham Maya**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Viva Wyndham Maya scoort een 8,5 uit 10, op basis van 518 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Viva Wyndham Maya**** in Playa del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Viva Wyndham Maya****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Viva Wyndham Maya**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 658 vakantiefoto's van Hotel Viva Wyndham Maya**** vinden. Je kunt 15 video's van Hotel Viva Wyndham Maya**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel Viva Wyndham Maya**** met andere accommodaties in Playa del Carmen.

501 beoordelingen over Viva Wyndham Maya****

met partner, Feb. 2013
"Prima prijs/kwaliteit hotel."
Peter
13-3-2013 Een prima prijs/kwaliteit hotel. AI formule is super. Je komt niks tekort.
Mooi zwembad met direkt daarachter het prachtige strand.
Je hoefde niet ver te lopen als je tussen door wilde drinken of eten. Of je nou aan het zwembad lag of strand. Op het strand liep zelfs iemand rond die drank rond bracht. Naar Playa del Carmen is het een paar minuten met de taxi. Tegenover het hotel ligt ook een klein winkelcentrum.
Ook de shows in de avonduren waren van hoge kwaliteitPersoneel zeer behulpzaam en vriendelijk.

met partner, Feb. 2013
"Prima hotel"
gielpronk
21-2-2013 zeer goed hotel prijs kwaliteit .ik snap niet wat mensen soms zeuren over het eten het eten is prima wel af en toe niet zo heet maar dat is normaal in deze landen mensen die zeuren dat dit hotel niet goed is zeuren volgens mij altijd wij gaan hier zeker weer heen . en de duikschool prima 6x gedoken goede begelijding alles oke [ underwater technical wold ] groetjes een tevreden hotelgast.

met een groep, Jan. 2013
"Zeer goed"
Bvtls
3-2-2013 De ligging is zeer goed, centrum playa del Carmen is 3 km. Op loop afstand is de star backs en een mini centra. Het personeel is zeer vriendelijk. Het eten is s morgens zeer uitgebreiden in de middag en avond zeer variabel kwa keuze maar niet altijd even warm. Entertainment is de gehele dag aanwezig en goed van niveau dus zeer goed hotel voor hele goede prijs.

met vrienden, Nov. 2012
"Goed hotel maar kijk uit met het eten"
Wouter
23-12-2012 Ik klaag niet graag. Maar het moet me van het hart.
1. Ik heb twee keer een voedselvergiftiging opgelopen na het eten van gegrild vlees in een restuarant bij het zwembad.
2. De kamers zijn vochtig. Al mijn kleren ruiken naar vocht. Het hoeft niet altijd in de Caribbean. O.a. in hotels van Cuba en Jamaica heb ik niet vochtige kamers meegemaakt.

met jonge kinderen, Nov. 2012
"Genoten!"
Pascal
21-4-2013 14 dagen geweest met een baby van ruim 3 maanden. Het verblijf was in een woord geweldig. Kamers maar eigenlijk het hele hotel waren perfect schoon en netjes. Eten in buffet restaurant is goed en redelijk gevarieerd. A la carte restaurants zijn erg goed vooral de Italiaan. Je kan ook naar die van het zusterhotel even verder op was ook goed.

met partner, 2012
"Super vakantie !!"
A.
8-10-2012 Wij zijn in oktober in Viva Maya geweest en hebben het geweldig gehad. Heel vriendelijk personeel en een prachtig strand! Animatie was ook top.

met partner, Okt. 2012
"Het blijft erg goed"
HansB
29-10-2012 Het hotel blijft een mooie plek om te vertoeven en de ligging en service zijn heel goed. Het eten in het "normale" buffet is goed maar gewoon normaal. In de diverse restaurants waar je elke week 1 X mag boeken is het eten zelfs ERG goed. Nu ook ontbijten in de bar bij het zwembad is IDEAAL. Er zijn nieuwe luifels en railings. Je kan duidelijk zien dat men ermee bezig is ! De kamers zijn wel erg gehorig ! kamers aan de buitenzijde hebben daar minder last van. De duikschool is 1 van de beste in Playa ! Het gratis WIFI is bij het zwembad beroerd en in de lobby redelijk mits het werkt en dat doet het soms niet helaas. Dit was onze 7e keer in dit hotel en niet de laatste ! !

met partner, Okt. 2012
"Voor herhaling vatbaar"
@licj@
27-10-2012 Mijn man en ik vonden het wel toepaselijk om een paar woorden over dit hotel te schrijven. Wij vonden het een heel mooi hotel met een goede service en lekker eten. Echt voor iedereen wat...bv susi, vis carpacio, vlees carpacio, mexicaans eten, italiaans eten, europese eten, echt alles was lekker, vers en warm. ook genoeg vers fruit. Buffet is erg uitgebreid. Kamers worden iedere dag heel goed schoon gemaakt!!!. Ook genoeg schaduw op het strand en genoeg ligbedden. Op twee kleine min puntjes na was alles boven onze verwachting. Min puntjes. Neem geen kamer tegenover theater anders heb je tussen 21.30-22.30 veel overlaast van de herrie. En ander min puntje was het restaurant. Was ongezellig en erg lawaaiig. Wij zijn wel van plan om volgend jaar terug te gaan.

met partner, Sept. 2012
"Heerlijk vakantieoord!"
Samantha Coppens
5-10-2012 De accomodatie is perfect verzorgd en een heerlijke plek voor een super relaxte vakantie. Het resort ligt direct aan zee en de kamers kijken daarop uit of op de prachtige tuin die het hele resort een prachtige uitstraling geeft.
Het ligt aan de hotelstrip, maar in tegenstellig tot alle groots opgezette hotels heeft dit hotel een hele relaxte gezellige, knusse uitstraling. Binnen 5 min met de taxi ben je in het centrum. Dit is 15 min met de fiets of 30 minuten wandelen. Daarnaast heeft het buffetrestaurant meer dan genoeg lekkers voor iedereen en het thema wisseld dagelijks, wat ook verschillend aanbod met zich meebrengt.
De kamers worden perfect onderhouden en dagelijks schoongemaakt. En de kamermeisjes verassen je elke dag met prachtige creaties met de handdoeken. Het animatieteam levert klasse werk en zijn elke dag enthousiast bezig. Ook de rest van het hotelpersoneel zet alles op alles om je een onbezorgd verblijf te laten ervaren.

met partner, Aug. 2012
"Mooi hotel .. eten minder!"
priscilla
9-9-2012 Hotel was netjes, mooie kamers (onze kamer was ruim) en schoon.
Entertainment was super, elke dag een andere show ,spectaculair!
Het buffet was minder, het was wel warm, maar er was niet zo veel variatie in het eten. A La carte was daarentegen wel goed!
de cocktails waren lekker, heel veel keus.
excursies waren idd erg duur in mexico, vooral als je met een gezin gaat.
de ligging van het hotel was ook goed, zwembad was klein, maar wij hebben daar geen last van gehad, wij lagen lekker aan het strand.

al met al, een goed hotel voor de sterren die het krijgt, maar volgend jaar gaan we hier niet meer naar toe.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit