Kies een internationale website
18 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Viva Wyndham Azteca****
Paseo Xaman-ha, Lote Hotelero No. 8, 77710, Playa del Carmen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Viva Wyndham Azteca**** in Playa del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Viva Wyndham Azteca**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Viva Wyndham Azteca
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Viva Wyndham Azteca**** in Playa del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Viva Wyndham Azteca****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Viva Wyndham Azteca**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 424
vakantiefoto's
van Hotel Viva Wyndham Azteca**** vinden. Je kunt 6
video's
van Hotel Viva Wyndham Azteca**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Mexico
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Viva Wyndham Azte...
Verklein aantal aanbieders
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(2)
alleenreizend
(8)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(343)
ALL
met vrienden, Mrt. 2013
"Zeer goed hotel!"
Nathaliedevries
Bekijk foto's
18-4-2013
Nog steeds een zeer goed hotel. De kamers zijn gerenoveerd, zien er netjes uit en worden iedere dag goed schoongemaakt. Het eten in het buffet restaurant is prima. Iedere dag is er een ander landenthema, bijv. Italiaans, Mexicaans of Canadees. De 7 a la carte restaurants zijn zeker aan te raden. Let wel op dat je in een uurtje 4 gangen naar binnen moet werken! Verder is het personeel enorm vriendelijk en het animatieteam doet ook goed hen best. Handig is dat je bij de receptie van het hotel een taxi kunt reserveren. Deze haalt je binnen 1 minuut op, die je voor 70 pesos naar het centrum van playa del carmen brengt. De enige minpuntjes zijn dat het hotel heel erg gericht is op Italianen (er is zelfs een apart animatieteam voor), maar veel last hebben we er eigenlijk niet van gehad. Daarnaast moesten we 's morgens vroeg (vóór 6 uur) al bedjes op het strand reserveren met onze handdoeken, anders was er geen plek meer.
met partner, Mrt. 2013
"Is wel iets minder geworden"
Yvon
7-4-2013
Wij zijn hier 2 jaar geleden ook geweest toen was echt alles geweldig.Maar dit jaar kon je merken dat de recessie ook daar toegeslagen is.
Alles was net even minder uitbundig. Het eten was soms een beetje lauw. Het personeel loopt nog steeds de benen uit het lijf voor je.Wij hadden de ( honeymoon) suite geboekt met zeezicht en die was helemaal geweldig.
Schoonmaak is ook heel goed.
met vrienden, Jan. 2013
"Helemaal geweldig!"
Teodora
28-1-2013
Net 2 weken terug van 10 dagen in dit prachtige hotel. Ik ben samen met een vriendin geweest en we hebben 10 dagen genoten! De kamers zijn helemaal top. Er was blijkbaar net een verbouwing geweest, dus de kamers waren helemaal nieuw. Het is ook veel mooier dan op de foto's. Het animatieteam is helemaal leuk! Het is een grote groep en ze proberen je heel de dag met allerlei activiteiten te betrekken. ''s avonds geven ze shows in het theater. Ook nog op stap geweest met het animatieteam! Er was ruime keuze aan eten. Het was ook niet elke dag hetzelfde. Het personeel is super vriendelijk en staan letterlijk 24 uur per dag voor je klaar! Zeker een aanrader dit hotel!!!!
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Viva Wy...
Verklein aantal aanbieders
Tjingo
Expedia.nl
Meer aanbieders
met vrienden, Jan. 2013
"Beste hotel absolute aanrader!!"
Michele
22-1-2013
Ik ben met een vriendin begin januari 10 dagen naar dit hotel geweest, het was echt top! We werden bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen onze koffers werden gelijk aangenomen, bij de receptie kregen we een welkomst drankje en werd alles uitgelegd. De koffers werden naar onze kamer gebracht en tot onze verbazing kregen wij een hele grote kamer met 2 tweepersoonsbedden. Het eten is prima verzorgd en er is een groot assortiment aan cocktails! Alles is heel schoon en t animatieteam is heel leuk, overdag willen ze iedereen van jong tot oud erbij betrekken en savonds geven ze een geweldige show!! Ook het verdere personeel( schoonmakers, barmannen,bediening,receptioniste etc.) is heel vriendelijk en behulpzaam. En zelfs als er s'nachts iets is staan ze ook paraat! Wij willen dit hotel aan iedereen aanraden! Het is daar mooier dan op de foto's!
met jonge kinderen, Jan. 2013
"Super!"
jolanda
22-1-2013
Wij zijn net een week terug uit Mexico en dit hotel is echt geweldig. We zijn 12 dagen geweest en mochten ook 5 x reserveren in de restaurant. Het mexicaanse restaurant vond we minder maar de andere 2 zijn echt geweldig. Het eten is ook altijd warm in het buffetrestaurant en elke dag weer anders.We zijn met mijn ouders geweest en broertje en schoonzusje. Zelf hebben we een kleine van 1. Maar iedereen heeft echt een top vakantie gehad. Een echte aanrader
met partner, Nov. 2012
"Fantastisch hotel"
ingrid
27-11-2012
Wij zijn er twee weken geweest en hebben het super gehad, De service is geweldig en het is er super schoon. Je bent op loop afstand van Playa del Carmen en het strand ligt aan het hotel fantastische vakantie gehad in dit hotel. Voor iedereen aan te raden het eten was ook echt Top.
met partner, Okt. 2012
"Heel mooi hotel, supermooie ligging."
Marja
4-11-2012
We hebben genoten in dit hotel. We waren zo`n beetje de eerste gasten na een renovering van 6 weken. We werden welkom geheten door 2 mexicanen met een lekkere cocktail. Het eten is prima, maar na 10 dagen heb je het ook wel een beetje gezien. Heel vriendelijk personeel die alles voor je willen doen. Vooral als je ook zo af en toe wat fooi geeft kennen ze je zo. Strandlakens elke dag schoon te verkrijgen. Fietsen kun je lenen als je naar Playa del Carmen wilt fietsen al zijn het niet de fietsen waar wij verwende Nederlanders aan gewend zijn. Met een taxi ben je er ook zo en dit kost je ongeveer 70 peso, zo`n 4 euro. Strand is prachtig en er is van alles te doen. Een leuk animatieteam probeert je overal bij te betrekken. Van aerobic tot salsadansen en volleybal en waterspelen plus theatershows. Wij zijn heel tevreden over het hotel, de ligging en het personeel. Het is iets minder massaal dan het Maya, waar we de 1e nacht verbleven. Kortom, een aanrader.
met partner, Aug. 2012
"Heerlijk kleinschalig resort1"
Kim
Bekijk foto's
8-9-2012
Goed resort in nabije omgeving van Playa del Carmen, 20 minuten lopen tot het centrum of een taxi. Resort is goed verzorgd, netjes en vriendelijk personeel. Kamers ruim en met airco. Eten afwisselend, er werd van alles georganiseerd, van tequillabar op de binnenplaats tot Mexicaans buffet.
Fantastische vakantie gehad in Viva Azteca!
met partner, Juli 2012
"Geweldige vakantie!"
Luca
13-8-2012
Wij hebben in Mexico een geweldige vakantie gehad! Het hotel is ons goed bevallen. Het strand is prachtig, waarop wij vanuit onze honeymoonsuite uitzicht op hadden. Het is een kleinschalig resort, één van de kleinste in Playa Car. Met de taxi ben je binnen 5 minuten in het centrum van Playa del Carmen, waar een hoop winkeltjes en barretjes zijn. Het eten in het hotel viel ons een beetje tegen. Het is een internationaal buffet, altijd een beetje flauw. Het italiaanse a la card restaurant is wel erg goed. In het centrum van Playa del Carmen kan je ook lekker uiteten. De excursies in Mexico zijn vrij prijzig, maar wel echt allemaal het geld waard. Je kan de excursies beter boeken op de 5th Avenue dan bij je reisorganisatie. Veel goedkoper! Of je kunt ook makkelijk op eigen houtje ergens naar toe gaan. Kortom een prima hotel in een super mooie omgeving waar genoeg te doen is!
met partner, Juli 2012
"Perfect resort"
Daniel
27-7-2012
We hebben het erg naar ons zin gehad hier! mooi resort niet te groot en ook niet te klein precies wat we zochten! eten was heerlijk vooral de Italiaan (nog nooit zo lekker uit eten geweest!) ook het viva int cafe die van viva wyndham maya vonden wij erg goed!. Animatie vonden wij soms te veel aanwezig en de machomannetjes van de animiatie vonden vooral de meisjes in bikini interesant! De avondshows in het theatre vonden we wel echt van super kwaliteit !
volgende
Kaart Playa del Carmen
Foto's Playa del Carmen
Video's Playa del Carmen
Vraag en Antwoord Playa del Carmen
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie