20 km rond het resort is erg veel te doen ,zoals het stadje playa del carmen , diverse dolfijnen zwem lokaties,schilpad duiken , senottes bezichtigen veel bezigheden echt de ideaal .Wij voelden ons er erg veilig er was veel politie en beveiliging ,stranden erg schoon en wit met veel strandstoelen met veel zorg wordt alles verzorgd
Meld misbruik
Wil je een luxe vakantie, kun je beter voor RIU Palace Mexico gaan. Het eten is vele malen beter! Het strand is er mooier met minder zandzakken erin en het is dichter bij Playa del Carmen. Tip! Ga een keer lokaal bij el Fagon eten. Kost haast niets en je hebt er heerlijk authentiek Mexicaans! Lekker met TL verlichting genieten van heerlijke en goedkoop eten ;)
Meld misbruik
Excursie naar Coba geweldig ook het onbewoonde eiland Contoy is super
ook leuk typ mexico is helemaal leuk.
Meld misbruik
Boek Select Club als je alleen met volwassenen gaat, het is gratis, de kamers zijn top! Evenals de service, elke dag met een lach. Heerlijk genieten van de rust, no kids allowed.
Excursies zijn duur, bedenk goed wat je wil doen. Of boek zelf.
Lopend naar Playa del Carmen over het strand, zo zie je veel locals, heel gezellig en wat te bekijken. +- 45 min lopen.
Meld misbruik
Excursie tip : Combinatietour Yucatan explorer Quad en Speedboat/snorkelen. Erg leuk/mooi en zeeschildpadden gezien. Gids voor snorkelen is erg vrolijk en leuke gozer.
Tulum met Nederlandse gids is erg leuk! Vrouw uit belgie deed onze toer. Veel geleerd over de Mayas en het was echt leerzaam.
Xel-Ha geweest, voelt aan als pretpark. Mooie vissen maar druk. Eten was ronduit GOOR! Dus je kan beter gewoon 'normaal''gaan snorkelen op zee.
Meld misbruik
We hebben in deze 11 dagen veel leuke dingen gedaan. Zo heb ik samen met mijn nichtje (9), tante (eind 30) en oma met dolfijnen gezwommen. Geweldig vonden we dat. Verder hebben sommigen van ons een survival iets gedaan waarbij je kon klimmen op hoge bergen enzo, voor de echte waaghalzen is dat ook zeker een aanrader. Maar er waren nog veel meer van dat soort dingen te doen, die activiteiten stonden daar in een boekje.
Ook zijn we naar een dierentuin geweest, prachtig.
Het was echt fantastisch!
Meld misbruik
Let op met pinnen (Rabobank) wij hebben daar problemen mee gehad overdag kregen wij geen geld pas laat in de avond rond 10 uur. Ga zeker naar het park Xel-Ha super mooi en voor de hele dag vermaak ik zou ook daar met dolfijnen zwemmen want dat scheelt in de prijs.Tulum ook heel mooi en een aanrader. En naar het onbewoond eiland Isla Mujares echt een bounty eiland.
Meld misbruik
Excursie combi speedboot/quad, dit is van een nederlander erik echt top. Xel-ha is ook erg mooi als je van snorkellen houd, op dit park is het eten en drinken ook all-inl.
Meld misbruik
- probeer de tequila boom boom :-)
- boek je excursies in Playa del Carmen (scheelt de helft)
Meld misbruik
Als je ontspannen op vakantie wil moet je Sleep,Park en Fly boeken, hebben in Hotel Ibis geslapen 99 euro +21 dagen gratis parkeren.
Bezoek ook de oude Maya stad Chichen Izla als je van cultuur houdt.
Dit hotel is een aanrader (maar een handvol russen ).
Met de taxi naar Playa Del Carmen kost zeven dollar. Buiten het resort is niets.
Hebben in deze periode geen last gehad van muggen, en anders hangen overal antie muggen dispensers.