26-1-2012
Zijn 6 januari voor twee weken in Hotel Sandos Caracol Resort in Mexico geweest. (ligt voor playa del carmen in de mangrove.)
Dit is een kindvriendelijk Hotel. Maar zeer zeker geschikt voor ouderen vanwege de rust. De Hotelkamers zijn gedateerd, maar zijn super schoon, het personeel van receptie tot tuinman (dus iedereen een dikke 10 ).
Wij hadden voordeelkamer geboekt, is niets mis mee. Heb mensen gesproken die een jakusi op de kamer hadden, maar er nooit in zaten (kost voor twee weken wel 700 euro, zonde van je geld want je leeft buiten.)
Het eten is gewoon goed, keus genoeg en warm.
Als je dit niet lust moet je maar nooit meer op vakantie gaan.
Dit is ons eerste resort in Mexico, zijn zes keer op de Dominicaanse geweest hotels prima, maar het eten was koud.
De heenreis is 11,45 bijna twaalf uur vliegen, De terugreis doet het vliegtuig in 9 uur. Als je naar het strand wil om 7 uur uit bed,voor je bedje op het strand
Half acht is iedereen uit bed ( kind en ouders )
23-12-2011
Samen met mijn partner 9 dagen op dit fantastische resort verbleven. Personeel zeer vriendelijk en regelt werkelijk alles voor je. Het eten is zeer goed, grote diversiteit aan restaurants/bars, je grijpt nooit mis, 3 restaurants voor ontbijt (waaronder 1 erg grote, meer vreetschuur), 2 voor de lunch en in de avond diverse buffet en a la carte restaurants. Ook volop bars en lekkere cocktails/drankjes, mogen ze even meer crushen (blijven soms blokjes ijs in zitten).
Over de kamer kunnen we echt niets verkeerds zeggen, een gigantische kamer met groot terras waarop zich een bubbelbad bevond, minibar die dagelijks werd bijgevuld, king size bed, zitje, mooie badkamer met inloop douche en 2 airco's.
Het strand was super, altijd genoeg bedjes en de cocktails werden gewoon aan je bedje gebracht. Ook prachtige natuur en dieren op het park.
Hebben ook veel trips gedaan, dolfijnen, Coba en Tulum, Cozumel met de scooter, snorkelen, quad rijden en een dag een auto gehuurd.
Echt een topper!