Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)**** in Playa del Carmen Mexico beoordelingen 9.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.689 bezoekers online
Home > Mexico > Quintana Roo > Playa del Carmen > Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)****

Beoordelingen Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)****

10 februari 2012

Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village) scoort een 9,1 uit 10, op basis van 840 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)**** in Playa del Carmen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 827 vakantiefoto's van Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)**** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel Sandos Caracol Eco Resort (vh village)**** met andere accommodaties in Playa del Carmen.

830 beoordelingen over Sandos Caracol Eco Resort (vh village)****

met partner, Jan. 2012
Geweldig hotel
Annelotte
23-1-2012 Sandos Caracol is een mooi opgezet resort met veel groen. Wij zaten in het select club gedeelte en hadden een prachtig en moderne (en schone) kamer. Het personeel was altijd vriendelijk. Het eten was prima verzorgd. Sommige restaurants zijn inderdaad vrij groot, maar dat kan ook niet anders in een resort van dergelijk formaat.
Select club boeken is aan te raden voor stellen zonder kinderen. Het beschikt over een heerlijk rustig zwembad en strand (met Wifi, luxe ligbedden en bediening), receptie en restaurant. Ideaal voor de rustzoeker. Alles is inclusief (ook voor mensen buiten de select club), de minibar, verse cocktails, roomservice enz. Van muggen hebben wij totaal geen last gehad! Er is overigens ook niks meer te merken van een verbouwing. Alleen de resultaten nog...Verder waren er ontzettend veel leuke excursies te boeken. Aanrader is de dagtrip naar Isla Contoy, een ontzettend mooi onbewoond eiland (tevens natuurreservaat).

met partner, 2012
Goed geregeld !
remcorijnders
15-1-2012 We hebben er 16 dagen gezeten !
En hebben ons geen moment verveeld !
Enige min punt is , de muggen . Die prikken je helemaal leeg als d avond valt . En muggen spree enz helpt echt niet ze prikken er gewoon doorheen.

met een groep, Jan. 2012
Geweldig resort
Rob van der Bent
26-1-2012 Dit is echt een fantastisch resort. Hier samen met mijn vrouw en twee vrienden geweest, dit is echt super bevallen. Wij hadden de select-club optie en dit was echt een meerwaarde. Je drankje werd zelfs op het strand bij je gebracht, wat wil een mens nog meer.
De service is uitstekend te noemen. de mexicanen houden van humor en werken hard om het je naar de zin te maken.
De ligging van het resort is goed, je kan een mooie lange wandeling maken over het prachtige strand. daarbij kost een rit met de taxi naar Playa del Carmen omgerekend ongeveer 7 euro, dus goed te doen.
Al met al echt een super vakantie geweest op een super gezellig resort, jammer dat ik nu weer thuis ben!

met partner, Jan. 2012
Winterzon vakantie Mexico
T.S.H Huisman
26-1-2012 Zijn 6 januari voor twee weken in Hotel Sandos Caracol Resort in Mexico geweest. (ligt voor playa del carmen in de mangrove.)
Dit is een kindvriendelijk Hotel. Maar zeer zeker geschikt voor ouderen vanwege de rust. De Hotelkamers zijn gedateerd, maar zijn super schoon, het personeel van receptie tot tuinman (dus iedereen een dikke 10 ).
Wij hadden voordeelkamer geboekt, is niets mis mee. Heb mensen gesproken die een jakusi op de kamer hadden, maar er nooit in zaten (kost voor twee weken wel 700 euro, zonde van je geld want je leeft buiten.)
Het eten is gewoon goed, keus genoeg en warm.
Als je dit niet lust moet je maar nooit meer op vakantie gaan.
Dit is ons eerste resort in Mexico, zijn zes keer op de Dominicaanse geweest hotels prima, maar het eten was koud.
De heenreis is 11,45 bijna twaalf uur vliegen, De terugreis doet het vliegtuig in 9 uur. Als je naar het strand wil om 7 uur uit bed,voor je bedje op het strand
Half acht is iedereen uit bed ( kind en ouders )

met jonge kinderen, Dec. 2011
Super hotel. Zeer klantvriendelijk
Janine
9-1-2012 Ruim resort. Veel activiteiten. Vriendelijk personeel. We komen zeker weer een keer terug. Mooie groene omgeving. Eten en bediening super.

Alles was super

Voor herhaling vatbaar!
Lisette
23-1-2012 Erg mooi en groot resort. Zeer nette kamer (met jacuzzi), vriendelijk personeel en ook het eten was erg goed en voldoende variatie.
Wij zijn zonder kinderen geweest maar gaan zeker als ze wat ouder zijn met ze terug want ook voor kinderen is dit resort geweldig.
Wij hebben ook met dolfijnen gezwommen. dit is echt een aanrader.

Prachtig resort!
Ilja
23-12-2011 Samen met mijn partner 9 dagen op dit fantastische resort verbleven. Personeel zeer vriendelijk en regelt werkelijk alles voor je. Het eten is zeer goed, grote diversiteit aan restaurants/bars, je grijpt nooit mis, 3 restaurants voor ontbijt (waaronder 1 erg grote, meer vreetschuur), 2 voor de lunch en in de avond diverse buffet en a la carte restaurants. Ook volop bars en lekkere cocktails/drankjes, mogen ze even meer crushen (blijven soms blokjes ijs in zitten).

Over de kamer kunnen we echt niets verkeerds zeggen, een gigantische kamer met groot terras waarop zich een bubbelbad bevond, minibar die dagelijks werd bijgevuld, king size bed, zitje, mooie badkamer met inloop douche en 2 airco's.

Het strand was super, altijd genoeg bedjes en de cocktails werden gewoon aan je bedje gebracht. Ook prachtige natuur en dieren op het park.

Hebben ook veel trips gedaan, dolfijnen, Coba en Tulum, Cozumel met de scooter, snorkelen, quad rijden en een dag een auto gehuurd.

Echt een topper!

met jonge kinderen, Dec. 2011
Prima, niet meer dan dat.
Swan
22-12-2011 Na alle goede recenties op Zoover te hebben gelezen zijn we afgereisd naar Caracole. Wij wilden op luxe, Selectclub wordt echter sinds December opeens niet meer aangeboden aan gezinnen. Dan maar een een superior elite kamer..titel beloofd veel, helaas zaten wij met 4 pers. in een voor deze prijs veel te kleine kamer, over zeezicht zullen we het helemaal maar niet hebben. Eten doe je zoals in bijna alle resorts van dit type in een "vreetschuur" of (dat trok ons aan) a la carte. Houdt rekening met het feit dat er vanaf nu (December tot Maart) Geen plek is in deze restaurants (alleen om 1730uur..).Strandstoelen ??? Als je niet voor 0830uur je handdoekjes hebt neergelegd zijn er geen strandstoelen tot in de middag. Aangezien wij het behoorlijk asociaal vonden om op deze manier je territorium af te bakenen hier toch maar aan meegedaan, anders zat je op het beton. Strand is prima, echter liggen er grote stenen in de zee (zie je niet door de golfslag) waaraan je je kunt bezeren.

Prima maar let op!
Carin
27-12-2011 Sandos caracol is een prima hotel. Luxe, genoeg keuze in restaurants, personeel fantastisch, kamer schoon en prachtig ingericht.

Wij hadden select club geboekt en daar willen we toekomstige boekers toch voor waarschuwen. Op dit moment wordt het select club gedeelte verbouwd. Je kunt nog wel gebruikmaken van het zwembad en gedeelte van het restaurant, maar een gedeelte wordt verbouwd. En wanneer je net heerlijk aan het zwembad ligt en er een schutting is geplaatst om de verbouwing, heb je toch geluidsoverlast! De huidige verbouwing duurt tot januari, maar...... Dan start een nieuwe verbouwing van het gedeelte waar je nu nog gebruik van kunt maken en van het selektclub gedeelte aan het strand. Wees dus gewaarschuwd want onze reisorganisatie heeft het niet aan ons gemeld!

Doet er niets aan af dat we een heerlijke week hebben gehad omdat Mexico een heerlijk vakantieland is.

Super !
Lucy
13-12-2011 Super mooi en groot resort. Alles schoon en netjes. Mooi strand. Vriendelijk personeel. Het eten is ook prima, netjes verzorgd en van alles wat. In het resort zijn verschillende dieren te zien, papagaaien, schildpadden, wasbeertjes etc.
Snorkelen in de zee is super mooi, maar dan moeten er niet teveel golven zijn want dan zie je eigenlijk niets. Als de zee rustig is dan kun je er erg goed snorkelen. Een excursie naar Xel ha is echt een aanrader. Het plaatsje playa del carmen is goed te doen met de taxi (omgerekend ongeveer 7 euro) Wij hadden de goedskoopste kamer geboekt maar deze was prima hoor! Minibar elke dag gevuld, en alles netjes schoon. Wij hebben het enorm naar onze zin gehad in dit resort en willen zeker nog eens terug!!

met een groep (7)
alleenreizend (4)