Beoordelingen Hotel RIU Playacar*****

19 mei 2013

RIU Playacar*****
Beoordelingen Hotel RIU Playacar*****
Avenida Xaman-Ha, Manzana 6, Lote 6, 77710, Playa del Carmen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel RIU Playacar***** in Playa del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel RIU Playacar***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel RIU Playacar scoort een 9,1 uit 10, op basis van 276 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel RIU Playacar***** in Playa del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel RIU Playacar*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel RIU Playacar***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 218 vakantiefoto's van Hotel RIU Playacar***** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel RIU Playacar***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel RIU Playacar***** met andere accommodaties in Playa del Carmen.

273 beoordelingen over RIU Playacar*****

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Super geweldig hotel"
Stoppelenburg
27-4-2013 Wij zijn na acht jaar nogmaals naar dit hotel geweest en niet voor niks nog steeds super vriendelijk en aardig personeel , kamers werden prima schoongemaakt restaurants voor ieder wat wils , drinken in je mini bar altijd goed gevuld , echt super hotel aan het strand werden heerlijke cocktails gebracht of gewoon limonade , bier of water , music bandje bij het strand en een paar keer de barbeque , ook de excursies via touroperator waren super , Isla holbol en sian kaan waren te gek. Volgens personeel gaat dit hotel verdwijnen en komt er een nieuw te staan Riu grand palace dit zou bijzonder jammer zijn dit is een leuk en niet zo super groot hotel .

Apr. 2013
"Geweldig!"
Celine
6-5-2013 RIU Playacar is een klein gezellig resort met geweldig mooie tuinen. Heel jammer dat dit in mei 2014 tegen de vlakte gaat. Het personeel is enorm vriendelijk. Ze verdienen echt een fooi. Animatie team doet er alles aan om je te entertainen. Het animatie team gaat bijna iedere avond naar verschillende clubs in Playa del Carmen.
Op het strand is geen bar. Om luie zonnende mensen toch te voorzien van een drankje, loopt er regelmatig iemand van het personeel rond met een enorm dienblad met verschillende drankjes!
Jammer dat je per dag maar 90 min gratis wifi hebt in de lobby. dit geld per 24 uur. Dus als je in de ochtend om 9 uur op wifi hebt gezeten, kun je er de volgende dag ook pas om 9 uur op. Het is ook zo dat als je een uur er op hebt gezeten, je het overige half uur voor die dag kwijt bent. Frustrerend als je je vriendje thuis hebt zitten en enorm mist!

met partner, Apr. 2013
"Zeer gastvrij en geweldig hotel"
Jan en Corrie Renke...
20-4-2013 Wij zijn er voor de vierde keer geweest, de eerste 5 dagen zo heerlijk en ontspannend. Maar helaas is mijn enkel toen daar gebroken. Dus op 11 april teruggevlogen. Het was dus voor ons erg balen, om zo'n mooi verblijf te moeten onderbreken. Maar we komen volgend jaar terug!! Men is daar zo vriendelijk en we voelden ons daar thuis. De mensen daar waren zo behulpzaam voor ons met mijn gebroken enkel. Ook het receptie-personeel
Eten geweldig en sfeer heerlijk.

met partner, Mrt. 2013
"Geweldig"
aranvis
22-3-2013 Dit is een super hotel. Eten is fantastisch en de bediening is super vriendelijk. Zelfs aan het strand word er drinken en cocktails gebracht. Het schoonmaken is ook super goed. En sávonds is er erg gezellige entertainment.

met een groep, Feb. 2013
"Beter kon ik niet wensen!"
Dagmar
3-3-2013 Het hotel ligt direct aan een mooi strand. Het personeel is heel vriendelijk behulpzaam en geduldig. Als je 's middags terug komt bij je kamer hebben ze alles netjes opgeruimd en de bedden op gemaakt, ook laten ze leuke figuurtjes van handdoeken achter. Er is zat keuze qua eten, elke dag wat anders. Het animatie team betrekt iedereen erbij en is ontzettend vriendelijk, elke dag hebben ze activiteiten om aan mee te doen. Ik ben vandaag thuis gekomen en heb nu al vakantie heimwee. Wat een gezellige boel.

met oudere kinderen, Dec. 2012
"Wat ontzettend leuk en gezellig!!"
Sandra
14-1-2013 Net terug van 14 dagen Riu Playacar. Geslapen in gebouw 6, maar weinig last van het lawaai. Je hoort het wel, maar het programma 's avonds is tot 11 uur en dan is het echt over. Kamers zijn net zo gehorig als in ieder ander hotel. Het geheel is wat gedateerd, maar heel goed schoon dus uiteindelijk stoort het niet meer. Het is er vooral heel erg leuk en gezellig. Enthousiast animatieteam en vriendelijk personeel. Het eten is goed niet geweldig, maar wel altijd voldoende. Aan de overkant ligt een winkelcentrum en voor excursies zit je snel op de grote weg, dus ideale ligging. Een echte aanrader!

met partner, Nov. 2012
"Prima accomodatie en service"
rene
24-11-2012 Het hotel is prachtig gelegen. Het eten is perfect en de sercvice ook. Jammer dat sommige mensen zich niet weten te gedragen vooral als men a la carte gaat eten. (Aangeschoten in badkleding te laat enz). Het personeel is te beleefd om er iets van te zeggen. Ook henb je als
je in gebouw 5 en 6 verlijft tot 24:00 uur last van ernstige geluidsoverlastr van het theater en entertaiment. Het is tevens een behoorlijk gehorig hotel tgv de bouw. De kamers zijn gelegen rond het open tarppenhuis en daardoor erg gehori.

met partner, Okt. 2012
"Mooi gelegen, rustig hotel!"
bplooster
25-11-2012 Wijn zijn met een week terug: 1 week Riu Playacar en 1 week Sandos Caracol. Riu Playacar is een geweldig mooie bestemming waar je heerlijk in de watten wordt gelegd! Een heel leuk, enthousiast animatie team. Personeel herkent je snel waardoor er een relaxte sfeer ontstaat. Ligging is fantastisch; 2 mooie zwembaden en direct daar achter het fantastich mooie strand. Veel mooie palmen dus parasols genoeg. Nog een groot stuk strand in de zon. Eten keurig verzorgd met veel keuzes, zowel 's morgens, 's middags en 's avonds! Elke avond bij de ingang van restaurant een leuke happening en muziek. De avondshows heel leuk!Kamers prima verzorgd. Heel dichtbij winkels Plaza Playacar en altijd taxi's beschikbaar om naar Playa del Carmen te rijden. Wij hebben een heerlijke verwenweek gehad! Hoop nog eens terug te kunnen komen!

met partner, Sept. 2012
"Super"
Eric
24-9-2012 Hotel is super, vriendelijk personeel, niets is teveel.
Wij gaan zeker terug !!!!!!

met vrienden, Aug. 2012
"Kleinschalig"
Tamara
26-10-2012 Kleinschalig resort heerlijk rustig, genoeg bedden langs het zwembad en op het strand, zelfs als je pas in de middag komt. Personeel is altijd heel vriendelijk.
Kamers zijn ruim en schoon, wij hadden zelfs een groot balkon met ligbedden en uitzicht op zee!
Klein animatieteam, wordt overdag voor volwassenen wel heel veel georganiseerd en doen ook echt hun best om er iets leuks van te maken.
Voor kinderen worden er ook activeiten georganiseerd maar naar mijn idee in mindere mate. Dus minder geschikt voor mensen met kinderen die animatie zoeken. De avond shows zijn wat eentonig.
Eten was prima, genoeg keus maar dagelijks veel van hetzelfde wat toch na een week gaat vervelen.
1 minpunt, geen bediening op het terras (bij het theater) of bij de bar in de lobby. Vind ik voor een 5 sterren hotel toch een beetje tegenvallen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit