Hotel Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe)*** in Playa del Carmen Mexico beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe)***

30 mei 2012

Uitzicht vanuit het ontbijt en lunch restaurant

Beoordelingen Hotel Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe)***

Calle 38, Entre Avenida 5a y Zona federal Maritima, 77710, Playa del Carmen
Hotel Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe) scoort een 9,1 uit 10, op basis van 99 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe)*** in Playa del Carmen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 147 vakantiefoto's van Hotel Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe)*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe)*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe)*** met andere accommodaties in Playa del Carmen.

96 beoordelingen over Mahekal Beach Resort (vh.Shangri-la Caribe)***

met partner, Apr. 2012
"Het paradijs van Playa Del Carmen"
Bas en Tom
21-4-2012 We zijn 14 dagen geweest van 8/4 t/m 21/4 SUPER hotel.
Je begeeft je in een paradijs. Alles wat je op foto ziet is ook werkelijk zo.
Een eigen huisje in een mooie omgeving met veel palmbomen en planten.
Bediening super ontbijt lunch en avondeten zeer goed. Elke dag iets anders qua avondeten.
We zijn langs de ALL-IN hotels gelopen daar lig je allemaal met je strandbedje tegen elkaar aan ( voeten kijken). Hier een zee van ruimte en je hoeft je handdoek niet klaar te leggen altijd plek. Hier is het strand niet aangelegd met zandzakken terwijl bij de ALL-IN hotels dit wel is.
Vanuit je huisje loop je zo naar het prachtige strand toe heerlijk.
Huisjes zijn mooi ingericht geen TV maar dit is ook echt niet nodig je hebt nu eenmaal vakantie en met gratis WIFI in de lobby en barplaats kan je toch naar het nieuws kijken op je mobiel.
Thnx Mahekal Beach Resort voor de fantastische vakantie

met partner, Jan. 2012
"Padadijs voor de rustgenieter"
Roel
15-1-2012 Enorm rustig en mooi resort. Je hebt totaal geen last van medevakantiegangers je komt ze alleen tegen bij de kleine bar tussen 5&6 als de tweede coctail gratis is.
Kamers zijn fantastisch met hun hangmatten zelfs de 'goedkoopste' kamers zijn een plaatje en hebben een mooie ligging. Medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk en vragen niet om fooien. Om echt wat van Mexico te zien moet je er wel op uit maar daar zijn leuke excursies voor. Omliggende hotelstranden zitten vol met mensen, hier zijn veel van de strandstoelen leeg vooral in het adventura gedeelte.
Voor kinderen is er weinig te doen geen glijbaan, speeltoestel, animatie etc.
Ontbijt is goed lekker buiten eten onder de palbomen aan het strand of gewoon binnen. Geen luxe, druk all in resort maar een caribisch paradijsje!

met partner, Dec. 2011
"Heerlijk, genieten van de rust"
Natasha
16-12-2011 Het is heerlijk. Ligt in een groen, rustig straatje. Geen tv,geen entertainment, gewoon zon, een drankje en een boekje. Elke dag schone handdoeken, kamer helemaal fris. Ontbijt is uitgebreid en lekker. Mensen zeer vriendelijk. Het is niet sjiek, maar dat wilde we ook niet. Strand verdwijnt langzaam, door opkomende zeewater. Minpuntjes? Douche zou wat meer water uit mogen komen, nu een beetje een zogenaamd 'zeikstraaltje' zoals wij dat noemen, haha. En verder, houten stoelen op je terras is niet prettig, maar ach je ligt toch in je prive hangmat! En helaas wel strontverkouden geworden van de airco. De accommodatie is gewoon goed, nik mis mee!

met partner, Nov. 2011
"Het ultime plaatje."
Erik en Mary
5-12-2011 Na 7 jaar terug in Playa del Carmen. Het dorp is inmiddels een stadje geworden met op 5th avenue de bekende ketens: Starbucks, mc D, Burger K en dergelijke. De straten er om heen bieden volop mogelijkheden om goed mexicaans te eten. De excursies geboekt bij de locals, prima verzorgd.

Mahekal is de ultime stek, net buiten het centrum, aan het mooiste stukje strand, onder de palmbomen, wit zand en een turkoise zee, super vriendelijk personeel, schitterende huisjes, alles top !!!

met partner, Nov. 2011
"Rustig resort"
richard en marjan
10-12-2011 We zijn 9 dagen in het resort geweest, het was heel netjes en verzorgd, wij vonden playa del carmen, voor 1x leuk, maar gaan niet meer terug. Eerder naar isla holbox geweest , dat vonden wij leuker...meer in de natuur.
Het stadje is dichtbij ( met taxi 50 pesos) en wel leuk voor een paar avondjes, de bar vh hotel vonden wij erg saai.
gelukkig was er precies een jazz festival een stukje lopen vh resort op het strand, dat was super gaaf. De beach club links vh resort is ook wel een aanrader, lekkere muziek, ging alleen jammer genoeg rond een uur of 7 s'avonds al dicht. Daar kun je wel lekker even lunchen. De lunch in het resort is geen aanrader wat ons betreft. Ontbijt is goed en uitgebreid, zou wel voor een huisje zee zicht gaan ... daar zaten wij ook en dat is naast het restaurant voor ontbijt en lunch. Als je een koelkast mist vraag je een emmer met ijsblokjes , brengen ze ook op het strand en natuurlijk je drankjes ook .
Relaxete vakantie gehad !

met partner, Okt. 2011
"Leukste accommodatie in Playa del Carmen!"
Bibi
15-10-2011 Gisteren zijn we teruggekomen van 11 dagen Mexico. Super vakantie gehad in het leukste resort van Playa del Carmen (ook volgens 2 reisgidsen van een excursie). We zaten in een huisje met zeezicht. Elke dag schone strandlakens en vers water in de kamer. Er is gratis internet. Supervriendelijke personeel. Mahekal ligt op een mooi rustig plekje maar toch binnen loopafstand (ca. 5 minuten) van 5th Avenue. Kamers worden goed schoon gehouden evenals het terrein. Als je een ochtend excursie maakt, krijg je zelfs een ontbijtpakketje mee! Wij vonden de verhouding prijs / kwaliteit echt goed.

"Een bounty paradijsje"
Ton en Pauline
6-10-2011 Wij zijn hier geweest in de laatste week van september tot en met de eerste week van oktober 2011. Hotel is extreem mooi. Vriendelijke mensen en zeer attent. Voor excursies niet via reisleider boeken. Je betaalt vele tientallen dollars meer. Dezelfde excursies boek je ook in de winkelstraat en supermarkt (Mega). Uitstekende en zeer goedkope mexicaanse restaurants (nauwelijks toeristen): Hacienda Harredura kruising Av.10/26 noord. Restaurant El Fogon (extreem goed en spotgoedkoop). Eten op de 5th Avenue is vaak al tientallen dollars duurder, tenzij je van massa houdt natuurlijk.

"Paradijselijk"
Mario Servodidio
28-9-2011 Mahekal beach resort overtrof al onze verwachtingen. Toevallig troffen wij een rustige periode waardoor het resort misschien maar voor de helft vol was. De hele sfeer was uitermate relaxed, het personeel ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, de kamers en het algehele resort super schoon en de wandeling naar het strand slechts een meter of dertig(!). Enig minpunt is het ontbreken van een koelkastje in de kamer.

Wat wij erg prettig vonden is dat dat we in een huisje zaten met alleen bovenburen. We zaten nog geen 15 meter bij het zwembad vandaan zonder dat we er last van hadden. Het zwembad werd meestal gebruikt door mensen die gebruik wilde maken van de gratis wifi verbinding. Deze was bij de bar maar het bereik bij het naastgelegen zwembad was prima. Het strand is breed en erg schoon. De bedjes en vaste parasol zijn gratis. Gebruik wel de badlakens van het hotel. Daarmee laat je zien gast te zijn. De badlakens zijn gratis en kan je elke dag omwisselen voor een schoon exemplaar.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Prachtige ligging"
michel en bianca
20-9-2011 Hotel is precies zoals voorgangers het beschreven hadden, fantastisch. Strand en zee zijn prachtig en schoon. Personeel doet goed zijn best. Jammer dat het kindvriendelijke deel met het mooie zwembad gesloten was voor renovatie. Was juist de reden om voor dit hotel te kiezen. Touroperator wist natuurlijk niets van deze sluiting maar hostess was maanden geleden al ingeseind. Renovatie duurt nog lang. (daken worden vervangen) dit voor de mensen die binnen 1,5 a 2 maanden gaan. In dit deel liggen de restaurants (mex en itailiaan) die nu dus gesloten waren. 5th av is leuk en je kan er redelijk eten. Het deel na de maya-fontein vanaf het hotel is veel duurder dan het gedeelte ervoor. Heel gezellig en gemoedelijk. Let wel op de rekening van restaurants en het hotel. Standaard wordt er al 10% of meer fooi op gezet.
Mooi weer gehad met een tweetal korte buitjes.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Geweldige plek, zo uit je dromen"
Bob
5-10-2011 Nadat we in 2008 al eens 2 weken in dit hotel verbleven, zijn we net terug van weer 2 heerlijke weken!
Het hotel is uniek qua ligging; rustig, direct aan zee, met 2 zwembaden en vlakbij de drukte van 5th avenue. De medewerkers zijn allemaal bijzonder aardig. Dit keer waren we met onze zoon van 11 maanden en die werkelijk verpest door alle leuke aandacht van iedereen. Veel faciliteiten specifiek voor kleine kinderen zijn er echter niet. Onze kamer was ruim maar net iets te weinig speelruimte voor de kleine. Geen probleem, we kregen zo een upgrade naar een ruimere kamer. Het terrein oogt gezellig en knus, met de echte sfeer van het caraibisch gebied.
In de directe omgeving veel leuke restaurantjes. Wij hebben een paar keer heerlijk gegeten bij italiaans restaurant Da Gigi, vlakbij het hotel aan de 5e.
De vorige keer hebben we ' verplichte' nummers als Chitzen Itza gedaan. Ook erg mooi. Als duiklokatie is PDC ook geweldig en uniek met de duik in de cenottes (halfopen grotten).