Beoordelingen Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)****

22 mei 2013

Magic Blue (vh Mayan Paradise)****
Beoordelingen Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)****
Avenida 10, entre Calle 10 Y 12 Norte, 77710, Playa del Carmen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)**** in Playa del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise) scoort een 8,8 uit 10, op basis van 145 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)**** in Playa del Carmen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel Magic Blue (vh Mayan Paradise)**** met andere accommodaties in Playa del Carmen.

144 beoordelingen over Magic Blue (vh Mayan Paradise)****

5,3
met partner, Mrt. 2013
"Geweldig resort!!"
kevin en dineke
28-3-2013 Mijn vriendin en ik zijn er net weer en we hebben echt genoten van playa del carmen het resort Magic bleu.

Playa del carmen:
Heel gezellig dorpje met veel betaalbare en goede restaurants (ik ben zelf gek op goede steaks en dikke garnalen, die zijn daar genoeg te vinden voor een betaalbare prijs). 5th avenue is the place to be, hier zijn genoeg winkels/bars te vinden.

Het resort:
Kleinschalig en gezellig opgezet , leuk zwembad, toen wij er waren was het er rustig. op korte loopafstand (2 min) i het strand waar het hotel bedjes heeft. nog dichter bij zit 5th avenue. Coco Bongo s'nachts wel gehoord maar niet echt last van gehad. De kamers zijn comfortabel, schoon/netjes elke dag schone handdoeken enz. Het romantische balkon met een eigen hangmat helemaal perfect.

Het personeel:
Geweldig, ze zijn echt super aardig en behulpzaam en ze laten je echt thuis voelen, de service is hier echt top. Maar dit geldt niet alleen in het resort, overal in Playa del carmen wordt je warm onthaald.

met partner, Jan. 2013
"Prima hotel in centrum van Playa del Carmen"
Annemieke
25-1-2013 Leuk kleinschalig hotel in het centrum van Playa del Carmen en op 400 meter van het strand. Alles binnen handbereik dus, wel een levendige omgeving en daar moet je van houden natuurlijk. Kamers zijn ruim, schoon en worden goed onderhouden. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben er een prima vakantie gehad.

met partner, 2013
"Een van de meest romantische plekken."
Madelon
4-1-2013 Zo ontzettend leuk, het is al jaren geleden en ik zie dat er veel opgeknapt is, ik zou zo teruggaan. Perfecte locatie, heerlijk ontbijt, en kijk nou zelf naar de houten huizen is er iets romantischer.

met partner, Dec. 2012
"Helemaal goed"
ellie
31-12-2012 De accomedatie is door zijn kleinschaligheid erg gezellig. Het ziet er netjes en verzorgd uit.Je loopt de straat uit en bent in no time op 5the avenue waar alles te doen. is. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Alleen wat langzaam wc spoelde niet door reparatie duurde wat lang.
Bar was er ook maar helaas geen muziek en sfeer jammer.
Kamers werden iedere dag gedaan. Kindvriendelijk misschien wel maar er was geen afrastering bij het zwembad hebben zelf geen kinderen maar dat lijkt me dan wat minder geschikt.

met partner, Juni 2012
"Super!!!"
Eveline
30-6-2012 Prachtig hotel, midden in het centrum. Wij hebben hier een zeer geslaagde vakantie gehad! Het personeel is super vriendelijk. Het zwembad hadden we meestal voor onszelf. De kamers zijn mooi, ruim en schoon. Ontbijt is in het restaurantje naast het hotel, ong. 20 meter lopen dus stelt niets voor. Schuin tegenover discotheek Coco Bongo, hier hebben wij geen last van gehad.
Alleen jammer van het regenseizoen van juni tm september!

met partner, Feb. 2012
"Absoluut mijn favoriet!"
Judithvdr
11-7-2012 Geweldig hotel, je betaalt wat maar je krijgt er zeker wat voor terug. Voor mensen zonder kinderen die niet in zo'n groot all-inclusive resort willen verblijven maar toch luxe willen is het een echte aanrader. Het hotel ademt rust en luxe en heeft alles faciliteiten binnen handbereik. Rustig zwembad (de bar had helaas weinig magie, er werd niet veel gebruik van gemaakt), mooi afgewerkte kamers. Ontbijt bij de 'buren' is acceptabel maar ga voor die paar euro meer zéker naar Beachclub Indigo! Haal je ontbijtticket bij de receptie, het is absoluut de moeite waard. Geweldige locatie (direct op het strand) en je wordt er qua ontbijt en service echt in de watten gelegd. Coco Bongo geeft inderdaad wat overlast, maar een paar oordopjes doen wonderen. Het grenst aan alle kanten aan een straat, dus het kan wat rumoerig zijn. Oordopjes doen in dat geval wonderen!

"Fantastische Plek"
Vdn Broek
12-7-2012 In 2011 naar dit Fantastische Hotel geweest, heerlijk kamers met groot bed een mooie tuin met groot zwembad een spa waar je bijv een geweldige perdicure behandeling krijgt behulpzaam personeel. Op loop afstand van 5the avenue en strand. We hebben maar 1x ontbijt bij het hotel genutigd de andere dagen hebben we bij beachclub Indigo ontbeten heerlijk gewoon ook daar super personeel heerlijke bedden en je kunt er heerlijk lunchen. kortom het is zo goed bevallen dat we dit jaar weer naar Hotel Magic Blue terug gaan. Een echte aanrader dus!!!!

"Geweldig hotel op goede locatie!"
wella
20-12-2011 Wij zijn hier in augustus geweest en hebben echt een super tijd gehad!
Mooie kamers, zwembad en super service! Het was erg rustig, soms hadden we het zwembad voor ons alleen. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het is vlakbij the 5th avenue en het strand gelegen. Handdoeken krijg je van het hotel mee als je naar het strand gaat. Beachclub Indigo werkten ze mee samen. Leuke club, je kan er ook voor kiezen daar te ontbijten voor iets meer. Ga voor de bedjes, iets verder op liggen vb bij Blue Parrot, veel mooier strand, waar je niet tussen de vissersboten hoeft te zwemmen. Bedjes zijn daar ook gratis, mits je maar een drankje besteld. Huur ook eens een auto en rijd naar de Maya tempels en cenotes (Gran Cenote) zijn erg mooi! Pas op voor de mega hoge drempels! Of ga snorkelen met walvishaaien of in Cozumel. Of ga met een gids naar Siaan Kahn reservaat de lagunes afdrijven. Eind van de dag is het heerlijk om weer terug te komen bij het hotel, een paradijsje midden in het centrum!

met partner, Apr. 2011
"Geweldig.!!!!"
ronaldvankooten
26-4-2011 Wat een fijne vakantie hebben wij daar gehad. Super fijne en ruime kamers, comfortabele hangmat voor de deur en een heerlijk ruim bed. Het hotel ziet er uit als een tropische tuin. De schoonmaak van de kamers is subliem. We hadden een week voor aankomst via de mail om een begane grond kamer gevraagd en een 2 persoonsbed en nog gekregen ook. Het zwembad is ruim genoeg met prettige ligbedden en altijd schone handdoeken en heerlijk rustig. De beachclub Indigo waar je als hotelgast gratis heen kan is zeker een van de mooiste van Playa en je kan er heerijk lunchen. Het ontbijt is goed maar na 2 weken wel erg eentonig. Als ik iets zou kunnen opmerken is het de lunchkaart bij de zwembadbar (erg beperkt) de eeuwige sport op de televisie daar, en het gedoe met de eindafrekening!! Kortom wil je eens wat anders dan de allinclusive industrie boek dan zeker dit hotel. Geen schreeuwige annimatie en wat een rust en midden in de stad..

met partner, Feb. 2011
"Heerlijke vakantie gehad!"
Ted en Pien
15-3-2011 heerlijke vakantie gehad. Super aardig personeel, schone kamers en de nederlandse manager is toch wel erg handig! (mexicanen en engels gaat soms niet erg goed samen) Ligging is perfect, je loopt zo de straat uit het strand op. Een handdoek hoef je ook echt niet mee te nemen naar het hotel, deze liggen standaard klaar op je zonbed aan het zwembad en als je naar het strand gaat krijg je er ook altijd 1 mee.
Geluidsoverlast heb ik zelf niks van gemerkt. We zaten in kamer 7 en was verder prima. Je hoort misschien savonds wat mensen lopen en af en toe een ambulance/politie gaan maar is absoluut niet hinderlijk.
Ontbijt was opzich ok. Gebakken eitjes, lekkere verse jus, en veel vers fruit. Brood was niet helemaal top.
Voor een lekker ontbijt kan je ook iets bijbetalen (50 pesos pp) en bij Indigo op het strand eten. Dan krijg je lekker vers brood, meer keus voor op brood etc.
Kortom: AANRADER!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit