Hotel La Tortuga**** in Playa del Carmen Mexico beoordelingen 9.3 | Zoover

La Tortuga Oase vanaf boven gezien

Beoordelingen Hotel La Tortuga****

Avenida 10 Esquina Calle 14, 77710, Playa del Carmen
Hotel La Tortuga scoort een 9,3 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Tortuga****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Tortuga**** in Playa del Carmen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel La Tortuga**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel La Tortuga**** met andere accommodaties in Playa del Carmen.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over La Tortuga****

9,5
6,2
met partner, Dec. 2011
"Prachtige plek, goede service"
pbrans
9-1-2012 Hotel la Tortuga is een mooie plek om bij te komen. Eten en ontbijt (Le bistro)is erg goed, evenals de service. Kamers met balkon zijn niet ruim, maar groot genoeg. Binnentuin ziet er prachtig uit, maar heeft als nadeel dat je hier niet in de zon kunt gaan liggen. Daarvoor moet je naar de zee. Opmerking: In periode dat we hier geweest zijn was er het jaarlijks terugkerende BPM festival met erg veel dance liefhebbers, waardoor op het strand en s' avonds de muziek blijft doorgaan en behoorlijk hard. Dit festival duurt 10 dagen, dus voor rust liefhebbers zou ik een andere periode uitkiezen. Weet niet of je in rustigere periode hier ook last van hebt...

"Super hotel!"
Leo Starrenburg
17-8-2011 Super hotel en ontzettend aardig personeel. Ligging midden in het centrum; naar het strand (Mamitas met gratis ligbedden en parasols) was het ongeveer 10 minuten lopen. Eten was heerlijk; probeer het geflambeerde fruit als dessert maar eens! Gratis wireless internet op de kamers. Helaas geen waterkoker aanwezig. Strand en zee zijn fantastisch mooi. Hotel is een echte aanrader!!

"100% gastvrij en kwaliteit"
Geert en Lein
28-7-2011 We hebben El Tortuga gekozen op basis van de beoordeling op deze site. En het klopt allemaal. Super gastvrij, kleinschalig en geen "resortgevoel" midden in het centrum en toch rustig. De kamers prima en schoon, elke dag schoongemaakt, nieuw beddegoed en nieuwe handdoeken....ook voor naar het strand. Aan strand gratis gebruik van parasol en ligbedden. Het eten is perfect...na 2 weken wil je wel een ander ontbijtje maar kwalitatief is het perfect. We hebben er ook 3 keer sávonds gegeten, nergens anders in PDC lekerder gegeten!!! Parkeergarage op 75 meter afstand...en een pinautomaat aan de overkant van de weg....gemakkelijker kan niet.
Wij hebben genoten van een prima vakantie mede door de relaxte sfeer en kwaliteit van El Tortuga

met vrienden, Mei 2011
"Wat een aanrader!"
Marieke
14-6-2011 Wow, dit hotel is echt helemaal geweldig. Voordat we hadden geboekt kon ik bijna niet geloven dat iedereen zo enthousiast was over dit hotel. Maar nu ben ik er zelf anderhalve week geweest en het is echt waar, het is er heerlijk. Het ligt vlakbij 5th avenue waar je alle winkeltjes, restaurants en bars vindt maar het is er erg rustig. Het is mooi aangelegd, heeft een lekker zwembadje (wel klein, maar ik vond het prima), goed eten in het restaurant, gratis WiFi en een computer met Internet om te gebruiken. Vooral de medewerkers zijn ontzettend aardig en doen alles om je te helpen en het je naar de zin te maken.
Kortom ik zou zo weer naar dit hotel gaan!

met partner, 2011
"Super"
jas en sas
17-4-2011 een geweldig hotel, vriendelijke mensen, zoals micky, videl en alfredo, super mooie tuin en zwembad!! alles is helemaal top!!! zeker een aanrader!!!!

met partner, Apr. 2011
"Fantastische mooi plek."
Loes en Frank
27-4-2011 Hotel Tortuga is een fantastisch hotel met ontzettend vriendelijke personeel. De kamers zijn prima en worden erg goed schoongehouden. Iedere dag schone handdoeken en beddengoed. Niets is het personeel teveel. Het hotel ligt op ca. 500 meter van het strand en je loopt via de 5th Avenue daarheen. Een leuke wandeling langs de winkeltjes. Het ontbijt in het restaurant van het hotel El Bistro is zeer goed. Veel verse vruchtensappen, vers fruit en wat je maar wilt van de kaart. Ook het diner is zeer aan te bevelen in El Bistro. Wat ons betreft een aanrader zeker qua prijs/kwaliteit. Voor ons krijgt ook El Bistro een 10 (uitmuntend). Wij hebben een super vakantie gehad.

met partner, Feb. 2011
"Mooi!"
Myra
22-2-2011 Het hotel is mooi aangelegd. De kamers worden goed schoongemaakt en het personeel is erg vriendelijk.
Als ontbijt kun je van de kaart bestellen, en koffie/ thee en sap. Badlakens krijg je dagelijks schoon.
In Playa de Akumel is het mooi snorkelen, met schildpadden en roggen.

met vrienden, Dec. 2010
"Mooi hotel"
Wim
4-1-2011 Mooi hotel met prachtig zwembad. Erg rustig en ruim opgezet op een paar honderd mtr vh strand. Onze kamer had 2 slaapkamers en een badkamer, helaas geen balkon of zitje. De medewerkers zijn heel vriendelijk en doen erg hun best. Het restaurant "El Bistro" doet wat Europees aan, wel lekker een keer een crossaintje ipv het eeuwige American Breakfast. Personen onder de 15 jaar worden niet toegelaten. Mooi hotel, wel wat aan de dure kant.

met oudere kinderen, Sept. 2010
"Onvergetelijke vakantie"
Jaap en Odette
26-9-2010 prachtig hotel,op mooie lakatie.
vlak bij winkelstraat in het centrum van playa del Carmen maar is erg rustig weinig lawaai van de omgeving.
mooi zwembad in een prachtige tropisch tuin.Personeel heel vriendelijk en behulpzaam deed er alles aan om ons een onbezorgde vakantie te geven.
ook ontbijt in El Bistro erg lekker en van de kaart te bestellen.ook dineren is daar erg gezellig. Aanrader is Mayakoffie als dessert iedeereen is in het engels aansreekbaar.ook internet op de zwembadbar is makkelijk.

met partner, Sept. 2010
"Topklasse!"
frans
7-10-2010 Niet alleen ligt het hotel op een erg gunstige plek, het is ook nog eens een erg mooi hotel. Alles wordt goed onderhouden en het is uitgesproken schoon. Het personeel is uiterst vriendelijk en voorkomend en werkelijk geen enkele moeite is teveel. Onze kamer had ook nog een heel gerieflijk balconnetje met uitzicht over het prachtige zwembad. Het bijbehorende restaurant is ook nog eens perfect in zowel service als kwaliteit.
Absolute aanrader!

1 2 3 4 5 volgende