Vraag & Antwoord Playa del Carmen

Avond eten (0 reacties)
Hotel Viva Wyndham Azteca****
Bas
23-5-2013
Ik ga eind augustus naar viva wyndham azteca, maar ik vroeg mij wat af. Ik las dat bij sommige hotels de mannen een lange broek aan moeten hebben tijdens het avond eten, is dat ook het geval bij hotel viva wyndham azteca?

Kim
22-5-2013
Misschien moet ik het niet doen maar 29 mei vertrekken wij voor 2 weken naar Caracol. Ik blijf de weersites maar volgen en wat ik zie stemt me niet vrolijk. Alleen maar regen, wolken rn onweersbuien. Nou weet ik dat we aan het begin van.het regenseizoen zitten maar had toch iets meer zon gehoopt. Wie kan me meer vertellen over het regenseizoen, regent het echt de hele dag zoals bijv weeronline aangeeft.? En wie is er ook weleens eind mei of begin juni geweest en.had een soortgelijke situatie.

22-5-2013
Hi Kim, Ik vertrekken 31 mei naar sandos playacar. Ik heb idd een soortgelijke vraag gesteld hieronder. Kijk maar even misschien heb je er iets aan. Veel plezier. Groetjes, Chantal

Kim Brokling
22-5-2013
Hoi chantal bedankt voor je reactie, ik kan jou berichtje alleen niet vinden. Waar kan ik opzoeken? en moet ik dan zoeken onder sandos caracol of playacar

23-5-2013
Hi Kim. Gewoon onder Playa del carmen en dan vraag en antwoord.

Jurgen
23-5-2013
Niet teveel aantrekken van die voorspellingen, die kloppen niet. We komen inderdaad bij het regenseizoen (begint per 1 juni). Maar dat betekent niet dat het de hele dag regent hoor, vaak is het een bui van 15-20 minuutjes en schijnt de zon daarna weer. Wel zijn de buien soms erg hevig. Maar een hele dag regen, zoals je dat in Nederland hebt, komt in die regio vrij zelden voor. Maak je dus geen zorgen!

snorkelen (0 reacties)
Bianca Grooten
22-5-2013
In september gaan wij op huwelijksreis naar RIU palace Mexico. Kun je bij het hotel mooi snorkelen lees daar niet zo veel over.

Beste reistijd en kans op lastminutes (0 reacties)
Lisette
21-5-2013
Ik zou erg graag een keer naar playa del carmen gaan, maar nu is mijn budget niet zo hoog en kan ik alleen lastminutes betalen. Ik zou graag willen weten wanneer het een goede tijd is om te gaan (zo min mogelijk regen) maar wanneer er toch lastminutes zijn. Ik zat zelf aan maart of april te denken, maar heb m'n twijfels of er dan wel lastminutes zijn omdat het dan hoogseizoen is. Wie kan mij helpen??? Ik wil dit namelijk erg graag aan iemand cadeau doen

Het weer Playa Del Carmen (10 reacties)
21-5-2013
Hallo, Wij vertrekken 31.05 naar Playa Del Carmen. Als ik op de weersvooruitzichten kijk zie ik alleen maar regen en donkere wolken. Ik mag toch hopen dat deze informatie niet klopt ???!! Ik hoor graag ! Bedankt.

21-5-2013
hallo chantal maak je maar niet druk.er staan altijd donkere of gewoone wolken of zelfs regen ,maar daar komt niet veel van uit.het is bijna altijd mooi zonnig weer.en als er een bui valt dan is dat 10 20 min en naar een uur lig je gewoon weer in de zon.laat je door die berichten maar niet gek maken .ik wens je een moiie vakantie.en naar welk hotel ga je???

21-5-2013
We gaan naar Sandos Playacar Beach Resort en Spa !

22-5-2013
hallo chantal wij gaan ik oktober voor de 3 keer naar sandos playacar.supper hotel .en in 10 min lopen ben je aan een klein winkel centrum.en met taxi ben je in 10 min in playa del carmen.de ligging is goed.het eten ,de coctails,de kamers,de anumatie,nou eigenlijk is alles goed.mooie Zee,mooi strand en je moet zeker de allakart restourands proberen.wij vinden de mediteraan supper.maar smaken verschillen natuurlijk.groetjes john.

lisette
22-5-2013
Beste john In welke tijden van het jaar ben je allemaal geweest en hoe was het weer. Groetjes liset

22-5-2013
Hi john. We gaan zeker gebruik maken van de a la carte restaurants. Ben blij dat iedereen zo tevreden is, maar goed dat mag natuurlijk ook wel voor die prijs. :) ik ben heel erg benieuwd hoe alles is ! Als ik de verhalen moet geloven is het een paradijs op aarde haha.. Heb je toevallig ook nog tips voor excursies ? Groetjes, Chantal.

23-5-2013
hallo chantal.het is echt een paradijs op aarde.en excursies,exaret is een mooi natuurpark mooi om te snorkelen en veel planten en dieren maar s avonds heb je daar een hele mooie show als je naar dit park gaat moet je zeker naar de show. en dit is niet te duur,dan is sian kaan een mooie exursie met een jeep.en dan nog op een bootje en je ziet voor 90 prozent wilde dolfijnen en hele grote schildpadden. xel ha is ook mooi maar ik persoonlijk vind exaret mooier.maar als je iets boekt dan niet in het hotel veeeel te duur.maar in playa del carmen. veel goedkoper.groetjes john

23-5-2013
hallo lisette wij zijnin april september en oktober geweest de laatste jaren gaan we eigenlijk altijd in oktober.we hebben 2x last gehad van een orkaan maar dan is het gewoon warm maar wel veel regen .naar al 4x schitterend weer gehad.april was goed weer.en september was ook goed maar oktober is voordeliger.en wij kunnen vakantie nemen zoals we willen. dus nemen we de voordelige reistijd.groetjes john

lisette
23-5-2013
Hoi john bedankt voor je reactie. Ik zat zelf aan maart ofmei te denken, hopelijk is t dan goed weer en is het niet te duur, het wil namelijk een last minute dus hoop dat die er in die maanden zijn, wedt jij dat? Groetjes

23-5-2013
Chantal bedankt dat je me hierop gewezen.hebt ik ben weer gerust gesteld enne jij ook een fijne vakantie!

23-5-2013

24-uurs Ultra All Inclusive/ Geïmporteerde alcohol (0 reacties)
Hotel RIU Palace Mexico*****
Peter
20-5-2013
Er staat dat er ook Geïmporteerde alcoholische dranken bij zitten. Wat moet ik me daar bij voorstellen? is dat bijvoorbeeld echte Bacardi, Malibu, Champagne ect???

19-5-2013
Omdat er veel stenen in de zee liggen is het misschien leuk om 1 of 2 dagen naar Santos playacar te gaan. Daar krijg je een dagpas en mag je gratis gebruik maken van al de faciliteiten, het kost je dus alleen je taxikosten, het strand is echt mooier,,, het eco resort is gezelliger!,,

22-5-2013
Hoi chantal bedankt voor je reactie, ik kan jou berichtje alleen niet vinden waar kan ik op zoeken

snorkelset/ onderwatercamera (1 reacties)
kelly
18-5-2013
Ik wil graag gaan snorkelen in playa en omgeving. Ik ben gewoon een amateur. Is het handig om de snorkelset in Nederland aan te schaffen of kan je die in playa ook overal kopen (en misschien wel goedkoper?) Bij de sport 2000 zag ik een setje voor €20. En een onderwaterwegwerpcamera? Alvast bedankt!

19-5-2013
Neem contact op met Craig Herrmann. Die weet mooie plekjes en die heeft een onderwatercamera.. Die maakt de hele dag foto's en zet ze op een USB voor je! Craig is een Amerikaan en doet privé tours, onwijs leuk!!!!!!!

muggen (5 reacties)
el
14-5-2013
Wij gaan over 2 weken naar playa del carmen en nu is mijn vraag: Zijn er in die periode veel muggen en wat kan ik daar het beste tegen gebruiken? Alvast bedankt voor de reacties.

16-5-2013
je kunt het beste kijken voor iets met veel deet. of je moet daar iets kopen maar niet in het hotel.dat is veel te duur.in de buurt van playa del carmen licht een grote walmart.daar kun je van playa del carmen te voet naar toe.en is ook nog eens leuk.en goedkoop.daar krijg je echt alles ,het is een hele grote suppermarkt.maar ook kleren,tv,radio,drank,enz,groetjes john

el
16-5-2013
Dank je wel John, we zullen er zeker een kijkje nemen. Hopelijk hebben we niet veel deet nodig ;-( Groetjes, El

16-5-2013
hallo el.wij zijn in oktober geweest in het playacar.maar daar hadden we niet veel last van muggen.maar bij het caracol heb je mangroven en daar heb je misschien meer last van muggen,en het licht ook nog aan de tijd van het jaar.en aan de luchtvochtigheid.mooie vakantie alvast.ik ga in oktober weer naar het sandos playacar.

19-5-2013
Neem ceterizine mee voor de jeuk! Het voorkomt geen muggenbeten maar Kost weinig en scheelt je veel pijn

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?