7-5-2012
Wij komen net terug van een GEWELDIGE vakantie by Blue bay grand Esmeralda. Dit was niet onze eerste keer naar een all incl resort in Mexico, de andere was veel luxer, maar dit resort leeft. Wat een gezelligheid, wat een geweldige bediening op het strand en bij het zwembad, wat een super entertainment team, ze doen echt alles voor je met een enorme enthausiasme.
Het avond eten bij het buffet vonden wij zelf niet bijzonder maar onze jeugd vond het geweldig. De ala cart restaurants zijn TOP!!! En inderdaad, internet deed het een keer niet maar ze hebben keurig de 5 dollar niet gerekend hoor, het is vaak ook maar net hoe je er zelf mee aan komt he!!!? Geen enkel probleem gehad met iets....Wat een lieve mensen, schoon resort, schoon zwembad en gezelligheid, muziek en spelletjes. Zwemmen in zee is het eerste stukje inderdaad even iets minder maar na 5 seconden!!! kun je heerlijk zwemmen.
Wij komen heel graag terug!!!
En het lunch en ontbijt buffet is geweldig in alle restaurants!!!
22-8-2011
Goed hotel met erg lekker eten, w.o. 2x buffet,'s-avonds 1x buffet, oriental, frans, mexicaans, vis, italiaans en een steakrestaurant, zijn hier 16 dagen geweest alles is all-in, ook je minibar, de drankjes zijn niet lokaal zoals in zoveel all-incl hotels, maar echte sambuca, ballantines, johny walker. Mooi strand 10 minuutjes lopen bij Tres Rios, heerlijk hotel zou zo terug willen.