Hotel Villas Flamingos*** in Isla Holbox Mexico beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Villas Flamingos*** Isla Holbox

Beoordelingen Hotel Villas Flamingos***

Calle paseo Kuka s/n, 77310, Isla Holbox
Hotel Villas Flamingos scoort een 8,3 uit 10, op basis van 90 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Villas Flamingos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Villas Flamingos*** in Isla Holbox, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 89 vakantiefoto's van Hotel Villas Flamingos*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel Villas Flamingos*** met andere accommodaties in Isla Holbox.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

89 beoordelingen over Villas Flamingos***

"Fantastisch!"
Jaa
1-8-2010 Wij zijn eind juli op Isla Holbox geweest en vonden het echt geweldig. Heerlijk relaxen, dat is waarvoor je naar Holbox gaat. De walvishaai excursie, strandwandelingen en het idilische centrum doorlopen. Personeel is erg vriendelijk evenals de andere eiland bewoners. Muggen, neem deet mee en koop daar Off. Die combinatie maakt het allemaal goed. Hierna zijn wij naar Playa del Carmen geweest, een all in hotel. Echt wennen, al die toeristen. Pak je excursies en drukte in Playa, en pak je heerlijke rust op holbox. Supercombinatie!

Pinnen kan op Holbox. Neem zeker pesos mee. Dollars kan ook.

met partner, 2010
"Heaven on earth!!"
dennis en debby
27-7-2010 wij zijn er vorig jaar 3 dagen geweest omdat we op rondreis waren. heerlijk tot rust gekomen. vooral na de drukte in cancun. aanrader is het zwemmen met walvishaaien en een golfkar huren om het eiland te verkennen. hotel had prima eten en een echte aanrader is pelicanos. dit restaurant ligt in het gezellige centrum.

zou nog wel een keer terug willen!!

met partner, Juni 2010
"Tropisch paradijsje"
Anoniem
28-6-2010 Een super mooi paradijsje met een oase van rust!

Na een lange reis, waardoor we echt pas laat aan kwamen, kregen we een goeie service om alsnog naar het eiland te gaan (op eigen keuze)
Eenmaal aangekomen, voel je direct de oase van rust die er op het eiland is.
tijdens het onbijt, lunch, diner of gewoon op je veranda heb je een geweldig uitzicht.
Er is vanalles te doen, snorkelen, boot tochtjes, tochtje naar het vaste land (aanrader de maya tempels) Paard rijden, golf karretje huren (echt een aanrader), vissen. We waren is het seizoen dat je kon zwemmen met de walvis haai, echt een unieke ervaring om niet te vergeten.
Zeer goede service in het hotel, met super vriendelijk personeel. Huisje erg mooi, totaal geen last van het eco toilet. Wel zijn er veel muggen, je kan het best muggen spul op het eiland kopen. Eten inhet hotel, of in het dorp is erg lekker, en niet duur. We hebben een geweldige vakantie gehad van 12 dagen, en we raden dit eiland en de flamingos zeker aan!!

met partner, Feb. 2010
"Paradijs op aarde! niet twijfelen, gaan!"
D & R
12-4-2010 Wij zijn hier een week geweest in februari 2010. Als je houdt van rust, natuur, zon, zee en strand zit je hier goed. Vanaf je strandbedje de pelikanen voorbij zien vliegen op jacht naar vis... Verwacht geen luxe. Het is een heel "back to basic" eiland. De mensen zijn erg aardig en het personeel van Villa Flamingos ook! Aanrader is om met een golfkar het eiland te verkennen, en/of te paard!!
Een week is wel lang genoeg, omdat er verder weinig te doen is qua avond/nachtleven. Je moet het echt voor je rust doen. Wij zijn er geweest na een rondreis van 2 weken door Yucatan en dan is een weekje Isla Holbox heerlijk!

alleenreizend
"Erg mooi"
Jan
21-1-2010 Ben vandaag (21-jan-2010) teruggekomen. Erg rustig en relaxed! Personeel is erg aardig. Heb helaas de eerste 4 dagen weinig zon gehad en zelfs 1 dag regenbuien met harde wind. Leek wel herfst....(met 17 graden best fris...) Gelukkig de laatste 3 dagen wel goed weer gehad.
Heb de excursie gedaan naar Ek Balam (Maya tempel) en Rio Lagartos (mangroven) en in een cenote gezwommen...Heerlijk!
Mooie flamingo's gezien en een krokodil in de mangroven.

Ga 's morgens vroeg via het strand (of de weg totdat die doodloopt) tot aan de monding van de rivier (verder van centrum af). Grote kans om ook hier flamingo's te zien!
En de stilte die er heerst! Erg mooi sfeertje! Vond ik althans! Wel insmeren inderdaad tegen de muggen!
Ook de mooiste zonsondergang van mijn leven hier meegemaakt.....(tijdens die slechtere dagen wat het weer betreft nota bene....

met oudere kinderen
"Weer prima"
patrick
4-11-2009 derde keer villa flamingos ,was jammer dat de oude eigenaar er niet meer inzit .vonden het wel wat minder ,maar weer prima vakantie en personeel heeft zeer zijn best gedaan om het ons naar ons zin te maken wat weer prima gelukt is ,

"GEWELDIG!"
H.Poots
13-10-2009 Reis: 11u vliegen met tussenlanding in varadero-cuba (1u wachten in vliegtuig-daarna nog 1u). 2,5u met een busje van het vliegveld naar de ferry en 30min met de ferry naar het eiland. Daar aangekomen werden we opgehaald door een golfkar-taxi en naar villas flamingo`s gebracht.
(op en rond het vliegveld liever in USD betalen, op het eiland in Pesos)
Op de terugweg, 9u vliegen.

Hotel: 4 bungaloo`s en 4 appartementen.Wij hadden een bungaloo ondanks dat we E400,- meer betaalden dan voor een app. was er geen airco: wel een fan aan het plafond en dat was koud genoeg. Het zijn maar 2 kamers een slaapkamer met 2x 2pers.bed en daarachter een badkamer met een douche, wasbak, toilet. Een kast met een kluis. Elk huisje heeft een balkon met 2 stoelen, een tafeltje en een hangmat.

met partner, Sept. 2009
"Nooit meer."
josephine en bert
29-9-2009 de ligging van het hotel is bijzonder mooi.
we waren 3,weken in villasflamingo, veel te lang.
het eten was super slecht s`morgens eieren en toost elke dag weer,we hadden half pension geen aanrader,en als je via de kaart wilde bestellen kon wel, maar vaak hadden ze niet het eten wat je bestelde,na een week baal je er van.
we hadden een paar keer in het dorp gegeten dat was super goed en ook nog veel goedkoper.
wat de kreeft betreft in het hotel vergeet het maar,in al die 3,weken geen kreeft gezien.
als nederlander moest je alles zelf halen,maar als er mexicaane waren werden ze op hun wenken bediend,we weten nu hoe het voeld om gediscrimineerd te worden.
van de bediening is renee de meest toffe goser hij doet alles voor je om het naar je zin te maken,de eigenaar Alix geen goed woord voor over.
nou wat alle anderen zeggen van holbox wij gaan nooit meer terug.

"Heerlijk!"
rob en katrien
3-9-2009 Geweldige locatie. Hotelkamer zelf vonden we wat tegenvallen. Het rook er niet fris en het toilet is een wc bril met een diep gat (doortrekken kan niet). De eigenaar was niet erg vriendelijk en behulpzaam en we kregen niet de kamer die we geboekt hadden. Daarnaast heeft de eigenaar bij ons bij alles wat hij op rekening heeft gezet zich vergist met de prijzen, soms zelfs 3x duurder gerekend. Maar de omgeving, de rust, privacy en het heerlijke zwembad maakt het er een geweldige vakantie. In tien minuten lopen zit je tussen de flamingos en pelikanen. Geweldig!! Ook de walvishaaien, dolfijnen en roggen gezien. Wij als vegetariër hadden een minimale keuze in het hotelrestaurant en vonden het eten daar niet lekker. In het centrum zelf zitten een aantal leuke restaurantjes. We gaan zeker nog een keer terug.

met partner, Aug. 2009
"Onwijs de beste hotel van Isla Holbox"
Andre en Leonie
17-8-2009 Het hotel en de mensen waren goed en erg vriendelijk. Het hotel ligt op de beste plek. Eten en drinken in het hotel erg goed en veel. Prijs valt echt mee. In de stad meer restaurants dan wij dachten. Ook erg goed en iets goedkoper. Er is sinds kort 1 pinautomaat. Deze zit naast de kerk, rondom het pleintje. Gaan zeker nog een keer terug. En Alex, een prima gozer. O ja, de ecco toilet en ongedierte. Ach, het valt wel mee. De Excursies zijn goedkoop. Het maakt niet zoveel uit bij wie je boekt. Ga zeker met de walvishaaien zwemmen. Dolfijnen en Manta's (?) gezien.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende