Hotel The Royal Cancun***** in Cancun Mexico beoordelingen 9.8 | Zoover

Hotel The Royal Cancun***** Cancun

Beoordelingen Hotel The Royal Cancun*****

Blvd Kukulcan Km 11.5, 77500, Cancun
Hotel The Royal Cancun scoort een 9,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Royal Cancun*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Royal Cancun***** in Cancun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel The Royal Cancun***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel The Royal Cancun***** met andere accommodaties in Cancun.

7 beoordelingen over The Royal Cancun*****

"Geweldig!"
Laura
27-1-2012 Dit hotel is een waar paradijs op aarde. Het is echter wel een paradijsje dat al ontdekt is en daardoor wel heel toeristisch. Personeel is heel hartelijk en lief, ze maken je verblijf nog mooier dan het al is. Verder is het hotel erg mooi, het eten super goed en Mexico zelf zorgt ervoor dat je het idee hebt in een schilderij rond te lopen...Een echte aanrader!

met partner, Sept. 2010
"Mooi hotel, maar ik zou hier niet meer voor kiezen"
rutten
29-9-2010 Het hotel is heel mooi en luxe. Je ziet de hele dag het personeel rennen, om het je naar je zin te maken. Niks is onmogelijk. Het het restaurant pelicanos en maria marie zijn super. bij spice is het prima voor het ontbijt en lunch. Het nadeel van dit hotel is dat als je wilt relaxen dit wel eens moeilijk zou kunnen worden. Zowel aan het zwembad als op het strand staat de muziek keihard,en iedere dag dezelfde cd. Als je naar je eigen muziek wilt luisteren moet je je i-pod heel hard zetten, en dan nog komt de muziek van hun erdoor.We hadden een mooie kamer op de 2e etage en keken uit op het zwembad en het restaurant pelicanos, dat ligt meteen bij het zwembad. Als de muziek bij het zwembad uit ging dan hoorde je de hele tijd de afzuiging van het restaurant, dag en nacht.Alleen al daarvoor en de luidruchtige amerikanen zou ik niet meer terugkomen naar dit hotel. Jammer want het is heel mooi.

met een groep, Sept. 2010
"Mooi hotel"
Linda
12-10-2010 Wij zijn net terug van een week in The Royal Cancun (daarvoor een week in The Royal Playa del Carmen). Het uitzicht van dit hotel is echt prachtig, direct aan zee! De kamers zijn echt heel mooi en schoon. Het eten is heel goed en de service in de restaurants en bars ook. De poolman Rafael die elke dag je zonnebril komt schoonmaken, echt geweldig! Echter de service aan de receptie is echt niet goed. De mensen zijn onvriendelijk en onbehulpzaam, er kan geen lachje vanaf. Ze zouden het personeel van Playa in Cancun moeten zetten, dan heb je het perfecte hotel!!

met partner, Juni 2010
"Ronduit perfect hotel"
peetjes01
27-6-2010 nu voor de tweede keer in the royal geweest en het is nog steeds perfect en nog steeds het zelfde personeel al vorig jaar perfect kamer en bars en restaurants vergeet als je gaat niet bij asiana te gaan eten !!!! voor info kan je mij mailen

met partner, Mei 2010
"Ook bij 2e bezoek, superervaring!"
Pim
23-5-2010 geweldig hotel, super service, schitterend nieuw strand (sinds 2009 weer 40mtr breed!) waanzinnige kamers (ga voor de upgrade naar royal master swim-up!!), boek ruim vantevoren direct bij hotel, scheelt tot 30% :)

met partner, Sept. 2009
"Heerlijk perfect hotel"
peetjes01
17-9-2009 afgelopen maandag terug gekomen van dit perfecte hotel alles is in 1 woord perfect je kan dit hotel gewoon boeken in nederland voor info kijk op de website van dit hotel voor info kan je mij mailen ook voor meer fotos

Pascal
29-12-2007 Geweldig hotel, volgens mij alleen niet vanuit Nederland te boeken.
Wij verbleven in The Royal in Playa del Carmen en hebben ons laatste nachtje 'gewisseld'.Dit kan kosteloos, mits er kamers beschikbaar zijn.Wij hadden een upgrade en moesten 50 dollar bijbetalen.Een echte aanrader, want het hotel+kamers is zo mogelijk nog mooier en de zee nog blauwer.Alleen het strand is erg smal.Toegegeven, je moet geen weken in Cancun zitten, maar dat geldt ook voor PLaya.Maar een weekje the Royal in Playa en een weekje in Cancun is zeker aan te raden!Probeer ook bij het hotel in Cancun hun eigen soort 'Starbucks',geweldig lekker.Allerlei taartjes en soorten koffie.En hoort natuurlijk ook bij de all-inclusive!