Hotel RIU Palace Las Americas***** in Cancun Mexico beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel RIU Palace Las Americas*****

Uitzicht vanaf de kamer

Beoordelingen Hotel RIU Palace Las Americas*****

Boulevard Kukulcan, Km 8.5, Manzana 50, Lote 4, 77500, Cancun
Hotel RIU Palace Las Americas scoort een 9,0 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel RIU Palace Las Americas*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel RIU Palace Las Americas***** in Cancun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Hotel RIU Palace Las Americas***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel RIU Palace Las Americas***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel RIU Palace Las Americas***** met andere accommodaties in Cancun.

27 beoordelingen over RIU Palace Las Americas*****

"Heerlijk hotel.... super vakantie!!"
R & I
14-8-2011 Wij zijn net terug van een weekje riu palace las americas in cancun. Wij hebben echt een droom vakantie gehad en niet veel beter kunnen wensen. zeer mooi hotel met zeer vriendelijk personeel. schone kamers en het eten was goed maar vooral in de a la carte restaurants was het geweldig. Je kunt heel de dag door eten en drinken wat je wilt. er is voldoende variatie. ook champagne bij het ontbijt is geen probleem. je moet 's ochtends wel vroeg handdoeken leggen voor een plaatsje bij het zwembad en vooral voor een parasol. Ben je niet zo vroeg wakker is dit op te lossen door het personeel een kleine fooi te geven en dan regelen ze alsnog een parasol voor je. Verder is cancun een leuke plaats met voor ieder wat wils. Wij gaan zeker nog een keer terug naar mexico en dan is de kans groot dat we weer naar riu palace las americas gaan.

met partner, Feb. 2011
"Geweldige honeymoon!"
Wesley van der Laan
17-2-2011 Dit is pas echt 5 sterren! Prachtig hotel, perfecte ligging aan het strand en vlakbij de winkels, witte zandstranden met helder water, de service is super in alle opzichten, zowel het hotel als de kamers zijn brandschoon, twee keer per dag schone handdoeken, minibar wordt dagelijks bijgevuld, 24/7 roomservice, personeel is heel aardig (gun ze ook een tip want ze rennen en werken keihard voor weinig!). Het eten is heel goed, diverse restaurants dus voldoende keuze. Voldoende handdoeken en bedjes bij het zwembad. Er wordt echt alcohol geschonken en geen instantdrankjes. Absoluut een aanrader als je naar Cancun gaat en van dit Amerikaanse gedeelte van Mexico houdt. Het klimaat is wat vochtig dus houd hier rekening mee. De kleren kunnen wat klam worden. Voldoende mogelijkheden voor excursies en activiteiten in de buurt. Aanrader is zwemmen met de dolfijnen en Chichen Itza. Wij gaan zeker een keer terug!

met vrienden, Nov. 2010
"Stinkend muf hotel"
Bo & Jolanda
7-11-2010 Na een vetraging via onze touroperator hebben wij hier 1 nacht doorgebracht, bij binnenkomst komt je een muffe lucht tegemoet die door heel het hotel en in de kamers hangt.
Beddengoed stonk muf alsof het gestikt was en op de gangen waar vloerbedekking lag rook ook alles muf.
Onvriendelijk personeel, vooral als je net 3 weken in Riu Tequila hebt gezeten waar iedereen zo vriendelijk is.
Eten was goed maar wat wij er van gezien en meegemaakt hebben is het het geld niet waard.
Na 12 uur s'middags kregen we geen drinken en eten meer, maar na tussenkomst van de touroperator weer wel.
Hotel was nagenoeg niet bezet, en men kon de 150 kamers die geboekt waren ook duidelijk niet aan, voor ons zeker nooit een Palace in Cancun

met vrienden, Apr. 2010
"Heerlijk hotel"
yolanda
7-5-2010 mooi hotel prachtige ligging servise meer dan goed drinken gewoon bestellen vanaf je zonnebed riu zijn vaak giigantisch groot valt bij deze mee ernaast zit nog een riu maar beduidend minder zijn ook nog naar playa del carmen naar riu rivera maya geweest en daar gegeten mag je gebruik van maken riu palace heeft een goud bandje en dan mag je van alle riu,s gebruik maken maya is in playa het mooiste hotel

"Superhotel"
Simone
1-4-2010 Wauw, wat een mooi hotel.
Het is eten is echt super goed.
Iedere avond genoeg afwisseling.
Kamers erg ruim, je kan zoveel eten en drinken als je wilt, 24 uur per dag. Stranden niet breed maar wel spierwit. Uitgaansgelegenheden genoeg op loopafstand. Vooral de Coco Bongo is een aanrader (wel prijzig)

met een groep, Mrt. 2010
"Super mooi hotel"
Danielle
24-7-2010 erg mooi hotel met een prachtige ligging!
Mooie ruime kamers met alles erop en eraan.

Het eten is gewoon prima in dit hotel, voor ieder wat wils!

Echt een aanrader als je in Cancun bent!!

zakelijk, Mrt. 2010
"Luxe, centrale ligging en diversiteit"
Joyce B.
15-2-2011 Een mooi groot hotel in Cancun gelegen.
Naast buffet ook mogelijkheid om heerlijk a la carte te eten.
Voordeel van Riu is dat je als je hier verblijft ook bij de andere Riu's mag binnenlopen en gebruik mag maken van faciliteiten.

met partner, Nov. 2009
"2e keer in dit hotel"
Cindy
30-11-2009 Na een mooie reis nog twee nachten in RIU Palace Las Americas geboekt om de reis af te sluiten. We zijn in 2006 ook al in dit hotel geweest (zie onze eerdere beoordeling). Cancun is echt opgeknapt en dit verraste me echt. We kwamen echter precies in het Thanksgiving weekend wat betekende dat het hotel helemaal volgeboekt was. Het was dus vechten om een zonnig plekje bij het zwembad en we konden geen a la carte restaurants meer reserveren bij aankomst.

Ook werden we de eerste nacht opgeschrikt door een vreemde man in onze hotelkamer, toen wij wakker werden schrok hij en ging er (zonder iets buit te maken) vandoor. Toen we hier melding van maakte bij de receptie werden we raar aangekeken want er kon helemaal niemand binnen komen, de deuren waren goed beveiligd. We voelden ons helaas niet serieus genomen en ik heb deze twee nachten bijna niet geslapen omdat ik me onveilig voelde. Stop je spullen dus in de kluis en houd de sleutel bij je.

Het eten is nog steeds van prima kwaliteit!

zakelijk, Sept. 2009
"Mooi hotel. aanrader!"
Tahnee
26-9-2010 RIU Palace is een erg mooi en groot hotel. Gelegen in de hotelzone van Cancun.

met een groep
"Schitterend hotel!"
kim
17-4-2009 Prachtig hotel met goede service, lekker eten en mooie zwembaden. Een echt RIU hotel dus! Eigenlijk geen minpunten.