Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach*** in Cancun Mexico beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach***

31 mei 2012

Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach*** Cancun

Beoordelingen Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach***

Ave. Kukulcan Km 8.5 Hotel Zone, 77500, Cancun
Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach scoort een 8,0 uit 10, op basis van 65 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach*** in Cancun, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 107 vakantiefoto's van Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach*** met andere accommodaties in Cancun.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

64 beoordelingen over Oasis Viva Beach & Grand Oasis Viva Beach***

met partner, 2010
"All in hotel in de hotelzone"
marcelrooijmans
31-12-2010 All in hotel in het hartje van de hotelzone. Erg gericht op mexicanen, hetgeen je vooral merkt wat betreft het eten. Wij zaten op de bovenste verdieping van Oasis (dus niet Grand Oasis). De kamers op lagere verdiepingen waren behoorlijk wat slechter. Maar alles bij elkaar niets te klagen. Behalve dan dat Cancun absoluut niet "ons ding" is!

met partner, 2010
"Leuke plek"
suzanne
1-9-2010 Wij zijn in juli 2010 daar geweest. De plaats Cancun was erg leuk, het hotel is minder. Pluspunten waren; strand, zwembad, ligging en de excursies. Mider was; het recpetiepersoneel, en de kamers zonder balkon!

met partner, Aug. 2010
"Héérlijke vakantie gehad!"
Miranda
13-9-2010 Wij zijn net terug van 16 dagen Mexico. We verbleven all-in in het Oasis Viva Beach hotel. Goed hotel. Vriendelijk personeel. Lekker strand en lekkere zwembaden. Ochtend en middag eten goed. Avond eten vond ik wat minder, veel dezelfde gerechten , zelf kan ik niet tegen scherp eten en dit was wel vaak aanwezig. Dus veel salades gegeten. Ook kan je nog sushi en friet eten, dit was goed. Verder leuke excursies gedaan: chichen itza, coba-tulum, jungle maya crossing. Met walvishaaien zwemmen helaas geannuleerd i.v.m. hoge golven. erg jammer! Al met al een hele lekkere vakantie gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Oasis Viva Beach & Grand Oa...

met vrienden, Aug. 2010
"Top hotel erg gezellig"
Ray
17-8-2010 9 dagen geweest met 2 vrienden top plek leuke mensen excursies ook helemaal top chitchen itza en walvishaaien duiken was echt top uitgaan ook perfect zorg wel dat je met je hotel groep meegaat want de eerste keer dat we alleen gingen kwam je in een club met alleen maar mexicaanse rond de 15/16 jaar daarom is coco bongo helemaal top gemiddelde leeftijd 18/25 jaar

adios

"Redelijk goed hotel"
jan joris
11-7-2010 Na een rondreis hier 3dagen geweest.
Had voor ons geen 3e dag bij gehoeven wat is cancun absoluut geen mexico het echte mexico heeft zoveel meer te bieden veel tourverkopers die veel en veel te duur zijn. Hotel netjes verzorgt goed eten.Alleen veel schreeuwende amerikanen die zijn er dus altijd en niet alleen tijdens de spring break. goed voor zon strand zee maar niet voor cultuur

Ik hoef nooit weer naar cancun

met vrienden, Juni 2010
"Leuk hotel, alleen het eten is niet te eten!"
Sonja
6-7-2010 2 weken geleden zijn wij in dit hotel verbleven. Personeel is erg aardig en hotel ziet er mooi uit. wij zaten op de 6e verdieping de kamers hier zagen er top uit en we hadden een balkon. Min punt was dat het eten zeer gericht was op amerikanen en erg vies, wij gingen elke avond met honger naar bed. Het zwembad waar ook een bar in zit is erg vies en het water is vies warm je kan beter naar het zwembad er naast gaan. Wij hebben een erg leuke vakantie gehad maar zou de volgende keer wel voor een ander hotel kiezen.

met vrienden, Mrt. 2010
"Schitterende vakantie"
Frank
27-6-2010 Het hotel is echt perfect, gezien de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ben er zelf met een kameraad in maart 2010, om het feest van springbreak mee te vieren. Voor een ''rustige'' vakantie moet je er dan niet zijn. Het is echt uitbunding vooral in de avond. Overdag kan je lekker uitluieren op het strand achter het hotel, met goede fasciliteiten. Het hotel heeft echt een ideale ligging op 10 minuten loopafstand van de grote discotheken en het uitgaansgebied. Er stopt een bus zowat voor het hotel, om vervolgens de mogelijkheid te hebben om richting dowtown Cancun te gaan en wat meer te zien in de grote shoppingmalls. Het eten is over het algemeen goed, en de gemaakte cocktails van de barmensen zijn superlekker! die hebben we genoeg gehad gedurende de vakantie. Wij hebben een fantastische vakantie gehad, met elke dag feest tijdens springbreak! Zeer geslaagd!

"Prima hotel (prijs/kwaliteit)"
Elly
29-12-2009 Het eten is heel gevarieerd en het personeel is zeer vriendelijk. Etage 1 t/m 7 hebben een balkon; etage 8, 9 en 10 niet. Etage 1 t/m 7 zijn de verouderde etages.
Het hotel ligt aan de verkeerde kant ten opzichte van de zon. De zon komt op achter het hotel. Op het strand is daarom maar een gedeelte van de dag de zon.
Er zijn vrijwel geen Nederlanders in het hotel.
Voor 17 US dollar 24 uur internetten. De gebruikersnaam en wachtwoord zijn 7 dagen geldig. Je kunt dus in 7 dagen 24 uur internetten voor 17 US dollar. Een te huren kluisje kost 3,50 US dollar per nacht.
Een taxi vanaf het vliegveld naar het hotel kost 60 US dollar wat best duur is. Je kunt er echter ook voor kiezen om met een (gedeeld) taxibusje naar het hotel te gaan. Dit kost 30 US dollar. Vanaf het hotel kun je er weer voor kiezen om met een taxi naar het vliegveld te gaan voor 300 pesos (ong. 24 US dollar).

met partner, Dec. 2009
"Prima hotel (prijs/kwaliteit)"
Dick en Elly
29-12-2009 Perfect hotel gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Het eten is heel gevarieerd en het personeel is zeer vriendelijk. Etage 1 t/m 7 hebben een balkon; etage 8, 9 en 10 niet. Etage 1 t/m 7 zijn de verouderde etages.
Er zijn vrijwel geen Nederlanders in het hotel.
Voor 17 US dollar kun je gedurende 24 uur internetten. De gebruikersnaam en wachtwoord zijn 7 dagen geldig. Je kunt dus in 7 dagen 24 uur internetten voor 17 US dollar. Het te huren kluisje kost 3,50 US dollar per nacht.

met oudere kinderen
"1 keer en nooit meer !"
Bo
1-11-2009 als dit 4 sterren is ben ik wel 10 sterren gewend, want dit is maar een 2 sterren hotel en niks meer !
het zal wel een prima slaapkiet wezen voor amerikanen die elke nacht gaan stappen en ladderzat 's nachts door de gangen lopen te schreeuwen, want iets anders heb ik er niet meegemaakt ! Ik had voor 3 weken geboekt en heb het er 10 dagen volgehouden, toen de host van touroperator maar gebeld om obverplaatsing naar Playa del Carmen te laten regelen. Hotelkamers zonder minibar, kluis, airco die werkt. Dat zijn toch dingen die je mag verwachten van een 4 sterren hotel !

1 2 3 4 5 6 7 volgende