Beoordelingen Cancun

Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,6
Cultuur
6,8
Omgeving
7,9
Stranden
8,4
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
7,5
Het weer

32  °C

2 september 2014

Cancun
8,0
114 beoordelingen
Beoordelingen Cancun

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Cancun. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Cancun. Ben je zelf op vakantie geweest naar Cancun? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Cancun scoort een 8,0 uit 10, op basis van 114 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 6 Appartementen, 162 Hotels, 3 Aparthotels, 5 Hostels en 2 Villas in Cancun. Op Zoover vind je bovendien 187 vakantiefoto's van Cancun. Je kunt 2 video's van Cancun bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Cancun. Bekijk ook andere accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

105 beoordelingen over Cancun

8,0
114 beoordelingen
Waardering
7,9
Uitgaansleven
8,5
Cultuur
6,4
Omgeving
7,6
Stranden
8,3
Sfeer
7,7
Zorg voor natuur
7,5
Toon score en beoordelingen van:
alleenreizend, Juli 2014
"Alleen buiten de stad iets te beleven"vertalen
Erpee
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

31-07-2014 centrum van Cancun biedt weinig.
de 28 km lange boulevard langs de lagune en de oceaan biedt veel voor toeristen

met partner, Dec. 2013
"Super voor herhaling vatbaar."vertalen
Janneke
Waardering
9,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

05-01-2014 Er is heel veel te doen we kwamen tijd te kort.

met partner, Mei 2013
"Geen stad om vaak te bezoeken"vertalen
Mary-Ann
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
3,0
Omgeving
7,0
Stranden
2,0
Sfeer
6,0

02-06-2013 Jammer van de ligging want mooie stranden ontbreken in dit deel van Mexico, daarvoor moet je naar Playa del Carmen

met partner, Mei 2013
"Onvergetelijk!"vertalen
Joyce_2205
Waardering
9,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Sfeer
9,0

26-05-2013 Cancun is een mooie vakantie bestemming, met diverse prachtige stranden (vooral Dolphine Beach is adembenemend), er zijn volop clubs voor het uitgaansleven (Coco Bongo mag je niet missen) en alle hotels liggen bij elkaar aan de Hotel zone. Met de bus kan je voor nog geen 10 peso pp (0.60 cent) de hele hotel zone afgaan. Dus ook naar het winkelcentrum La Isla of de diversen strand. Na het uitgaan kan je ook beter de bus pakken dan een taxi, veel voordeliger!
Als excursies zijn we naar Tulum - Xel-ha en Isla Contoy - Isla Mujeres geweest. Echte aanraders! Vooral Isla Contoy was onvergetelijk! Met excursie gingen we op een motorboot naar het onbewoonde/beschermde eiland, waar we hebben gesnorkeld en wilde zeeschildpadden en pijlstaartroggen zagen. Deze excursie werd helemaal mooi door onze geweldige Nederlandse gids!! Mede dankzij haar hadden we echt een topdag!
In Cancun zijn wel heel weinig Nederlanders te vinden, maar ach ja, daarvoor ga je ook niet naar Mexico toch? ;)

met partner, Apr. 2013
"Geweldig"vertalen
joany
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0

23-04-2013 alles is per openbaar vervoer te doen en kost haast niks.echt tropisch!!!

alleenreizend, Apr. 2013
"Super"vertalen
harry steendam
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

24-04-2013 voor een ieder die van zon, zee, uitgaan houden is cancun de place to be

met partner, Apr. 2013
"Omgeving voornamelijk voor ontspanning en uitgaan"vertalen
edwin
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0

07-05-2013 Op de hotelstrip van Cancun staan vele hotels en van cultuur is weinig te merken. Ontspanning en uitgaan zijn de belangrijkste kenmerken.

met partner, Jan. 2013
"Leuke Sfeer"vertalen
Stephanie
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

20-02-2013 Leuke plaats, met mooie stranden! Veel amerikanen en argentijnen, maar daar merk je niets van. Excursie mogelijkheden genoeg. Bruisender dan Playa del Carmen. 2 leuke shopping malls (La Isla in en in Downtown Plaza de las Americas)

met partner, Dec. 2012
"Fantastisch mooie stranden!"vertalen
shirton
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0

26-05-2013 Cancun is een plaats met prachtige stranden. Hiervandaan kun je onwijs mooie excursies maken om de rijke cultuur te verkennen maar een dagje in het hotel is ook heerlijk!

met partner, Nov. 2012
"Leuk"vertalen
Sandy en Niels
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Stranden
5,0
Sfeer
7,0

15-12-2012 Cancun is een mooie gedeelte van Mexico maar heeft bij ons niet de voorkeur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Naar wat voor restaurant ga jij het liefst?