Beoordelingen Cancun

Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,5
Cultuur
6,8
Omgeving
7,8
Stranden
8,4
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
7,8
Het weer

31  °C

18 september 2014

Cancun
8,0
117 beoordelingen
Beoordelingen Cancun

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Cancun. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Cancun. Ben je zelf op vakantie geweest naar Cancun? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Cancun scoort een 8,0 uit 10, op basis van 117 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 6 Appartementen, 162 Hotels, 3 Aparthotels, 5 Hostels en 2 Villas in Cancun. Op Zoover vind je bovendien 194 vakantiefoto's van Cancun. Je kunt 2 video's van Cancun bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Cancun. Bekijk ook andere accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

107 beoordelingen over Cancun

8,0
117 beoordelingen
Waardering
7,8
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
6,3
Omgeving
7,5
Stranden
8,3
Sfeer
7,6
Zorg voor natuur
7,2
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Aug. 2014
"Amerikaans Ibiza"vertalen
Lorenzo van Kessel
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

05-09-2014 Uitgaansbestemming nummer 1 voor Amerikaanse toeristen..Als Nederlander kan je dan beter naar Ibiza gaan als dat je intenties zijn.
Stranden zijn op de Dominciaanse Republiek veel mooier..
De sfeer is vooral toeristisch en heeft niet echt iets mexicaans voordeel is dat je wel zo in het echte mexico zit. Er valt genoeg te bezoeken..

Gevarieerde bestemming met voor ieder wat wils.

met partner, Aug. 2014
"Volledig gericht op Amerikaanse toeristen."vertalen
Gerard
Waardering
6,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
4,0
Omgeving
4,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
6,0

15-09-2014 Cancun is volledig gericht op Amerikaanse toeristen die in korte tijd hun vakantie-dollars willen laten rollen.
Van taxi-chauffeurs tot winkelbedienden: ze hebben allemaal dollartekens in de ogen.

De stranden zijn breed en het zeewater is warm.
Er zijn grote, dure winkelcentra.

Er is eigenlijk geen bijzondere cultuur. Ook de natuur is beperkt. Bij Playa del Carmen zijn resten van de oude Maya-cultuur.

Een te lange vlucht voor een niet bijzondere toeristenplaats.
Turkije, Spanje of Italië bieden in 5-sterrenhotels veel meer waar voor je geld.

alleenreizend, Juli 2014
"Alleen buiten de stad iets te beleven"vertalen
Erpee
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

31-07-2014 centrum van Cancun biedt weinig.
de 28 km lange boulevard langs de lagune en de oceaan biedt veel voor toeristen

met partner, Dec. 2013
"Super voor herhaling vatbaar."vertalen
Janneke
Waardering
9,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

05-01-2014 Er is heel veel te doen we kwamen tijd te kort.

met partner, Mei 2013
"Geen stad om vaak te bezoeken"vertalen
Mary-Ann
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
3,0
Omgeving
7,0
Stranden
2,0
Sfeer
6,0

02-06-2013 Jammer van de ligging want mooie stranden ontbreken in dit deel van Mexico, daarvoor moet je naar Playa del Carmen

met partner, Mei 2013
"Onvergetelijk!"vertalen
Joyce_2205
Waardering
9,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
10,0
Sfeer
9,0

26-05-2013 Cancun is een mooie vakantie bestemming, met diverse prachtige stranden (vooral Dolphine Beach is adembenemend), er zijn volop clubs voor het uitgaansleven (Coco Bongo mag je niet missen) en alle hotels liggen bij elkaar aan de Hotel zone. Met de bus kan je voor nog geen 10 peso pp (0.60 cent) de hele hotel zone afgaan. Dus ook naar het winkelcentrum La Isla of de diversen strand. Na het uitgaan kan je ook beter de bus pakken dan een taxi, veel voordeliger!
Als excursies zijn we naar Tulum - Xel-ha en Isla Contoy - Isla Mujeres geweest. Echte aanraders! Vooral Isla Contoy was onvergetelijk! Met excursie gingen we op een motorboot naar het onbewoonde/beschermde eiland, waar we hebben gesnorkeld en wilde zeeschildpadden en pijlstaartroggen zagen. Deze excursie werd helemaal mooi door onze geweldige Nederlandse gids!! Mede dankzij haar hadden we echt een topdag!
In Cancun zijn wel heel weinig Nederlanders te vinden, maar ach ja, daarvoor ga je ook niet naar Mexico toch? ;)

met partner, Apr. 2013
"Geweldig"vertalen
joany
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0

23-04-2013 alles is per openbaar vervoer te doen en kost haast niks.echt tropisch!!!

alleenreizend, Apr. 2013
"Super"vertalen
harry steendam
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

24-04-2013 voor een ieder die van zon, zee, uitgaan houden is cancun de place to be

met partner, Apr. 2013
"Omgeving voornamelijk voor ontspanning en uitgaan"vertalen
edwin
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0

07-05-2013 Op de hotelstrip van Cancun staan vele hotels en van cultuur is weinig te merken. Ontspanning en uitgaan zijn de belangrijkste kenmerken.

met partner, Jan. 2013
"Leuke Sfeer"vertalen
Stephanie
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

20-02-2013 Leuke plaats, met mooie stranden! Veel amerikanen en argentijnen, maar daar merk je niets van. Excursie mogelijkheden genoeg. Bruisender dan Playa del Carmen. 2 leuke shopping malls (La Isla in en in Downtown Plaza de las Americas)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Welke van deze steden denk jij dat het meest veilig is?