26-1-2011
Wel,... allereerst wat een geweldig indrukwekkende entree/lobby.
Nog voor het daadwerkelijk inchecken kregen wij een ijskoud drankje aangeboden.
Vervolgens naar onze junior-suite, deze was op loopafstand, dus geen gebruik gemaakt van de shuttle-service.
Een kleurrijke kamer (Mexicaans),erg ruim, een enigzins apart zitgedeelte, goed bed en een badkamer met jacuzzi.
Eenvoudig gevulde mini-bar (gratis) en kluishuur in de hotelkamer tegen $5.00 per dag hetgeen ons enigzins bevreemdend voorkwam.
Na een goede nachtrust het ontbijtbuffet bezocht. Uitgebreide keuze (ook voor kinderen), zeer vlotte bediening, erg vriendelijk personeel.
Het gehele complex is erg groot, drie gedeeltes: Tulum, Akumal en Coba.
Tulum (waar wij verbleven) heeft een prachtige lobby, drie aparte zwembaden met zwembad-bar, een animatie team vlakbij het strand, wat overigens totaal niet storend was omdat alleen in de ochtend enkele aktiviteiten werden ondernomen.
Geen dronken publiek, iedereen low profile !.
22-6-2011
In dec 2010 zijn we voor de vierde keer naar dit prachtig resort gegaan,
dit jaar hebben we kerst en nieuw hier gevierd, dit was een mooie belevenis, en wel zo mooi dat we besloten hebben om ook dit jaar weer vier weken naar dit resort te gaan. ook weer in december.
Waarom we telkens terug gaan naar dit mooie resort is namelijk:
de vriendelijkheid van personeel maar ook van de bevolking in Mexico.
Het heerlijke eten in bufetrestaurant en ook in de a la carte restaurants.
Het resort en de kamers zijn perfect schoon, ook de service is perfect.
En ja je moet even met de bus vanuit het vliegveld, maar het resort zit dan wel overal dicht bij ( alleen niet bij de disco en grote stad ) , bv zwemmen met schildpadden 15 min, enz . Nicky, Manuael , Roberto en Ernie we komen er weer aan, in december.