Hotel Gran Bahia Principe Tulum***** in Akumal Mexico beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Gran Bahia Principe Tulum*****

30 mei 2012

Hotel Gran Bahia Principe Tulum***** Akumal

Beoordelingen Hotel Gran Bahia Principe Tulum*****

Crta Chetumal - Cancún Km 250, 77760, Akumal
Hotel Gran Bahia Principe Tulum scoort een 9,3 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gran Bahia Principe Tulum*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gran Bahia Principe Tulum***** in Akumal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 145 vakantiefoto's van Hotel Gran Bahia Principe Tulum***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Gran Bahia Principe Tulum***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Quintana Roo. Vergelijk Hotel Gran Bahia Principe Tulum***** met andere accommodaties in Akumal.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

74 beoordelingen over Gran Bahia Principe Tulum*****

met partner, Mei 2011
"Heerlijk hotel"
Ellen
12-8-2011 Wij waren hier in mei en hebben genoten van een heerlijk strandvakantie. Doordat je ook gebruik kunt maken van de faciliteiten van Coba en Akumal, is de keuze uit (lunch)restaurants en zwembaden groot. Er is zelfs een dolfinarium op het terrein.

Paar tips:
- Reserveer de à la carte diners meteen na aankomst, anders zitten ze vol.
- De collectivo's (lokale taxibusjes) zijn de ideale manier om op eigen gelegenheid naar Tulum, Playa del Carmen en Akumal te gaan. Je houdt ze aan aan de hoofdweg en je roept als je uit wilt stappen. Kost 30 peso (3 dollar) per reis.
- Ga met een collectivo naar het nabijgelegen Akumal strand. Hier kun je (gratis!) snorkelen tussen de schildpadden. Neem je eigen snorkelset mee of huur er eentje op het strand.
- Ga vroeg naar de tempel in Tulum. Het is er prachtig, maar heet en druk. Als je om 8 uur gaat, ben je de busgroepen voor.

Veel plezier!

met partner, Mrt. 2011
"Prachtig resort, echte aanrader!"
Monique en Bart
24-3-2011 De afstand tot het vliegveld is welliswaar langer dan bij andere complexen, maar het is het dubbel en dwars waard. Een zeer goed , schoon, All Inclusive resort in een prachtige omgeving. Het is een erg groot resort, maar eenmaal daar heb je dat idee totaal niet. Alles is zodanig ingedeeld dat er van alles ruim voor handen is , zoals zonnebedjes etc. Je hoeft nergens te wachten. Veel eetzalen, zwembaden en voldoende vertier als je dat wil.
In de nabije omgeving is van alles te doen en de reis er naar toe is met een Servicio Collectivo busje zeer goedkoop, zeer goed te doen. Vriendelijke mensen en van alles in overvloed. Een aanrader, wij komen terug.

met partner, Jan. 2011
"Fantastisch hotel, aanrader!"
Bianca
9-2-2011 Erg mooi en groot hotel, waar alles zeer goed onderhouden en schoon gehouden wordt. Enorme keus aan goed eten. Personeel werkt hard (af en toe dus even tippen). Ligt direct aan het strand, waar waterschoenen bijna noodzakelijk zijn, dus ik raad aan deze mee te nemen! Kajak en catamaran zijn gratis en leuk. De ligging is gunstig; met de collectivo (snel, makkelijk en stuk goedkoper dan een taxi) kan je alle kanten op. Gelukkig een last van muggen gehad, maar dat zal aan de tijd vh jaar liggen -vorig jaar okt. was dat wel het geval-. Telefoneren vanuit de hotelkamer is errug duur! En 5 dollar p/dag voor een kluisje vonden wij ook wat raar. 's Avonds is er live muziek, wat wel gezellig is, maar al om 22.30u ophoudt. De disco (niet bezocht) begint pas om 0.00u, dus wat doet men die 1.5u ter overbrugging? Verder zijn er leuke winkeltjes aan het eind vd straat en kan je voor alles (zwemmen, eten, borrelen, etc) in alle 3 delen vh hotel terecht. Weinig dronken mensen gezien, overigs.

met partner, Jan. 2011
"2 weekjes de accu opladen !"
Bas Venema
26-1-2011 Wel,... allereerst wat een geweldig indrukwekkende entree/lobby.
Nog voor het daadwerkelijk inchecken kregen wij een ijskoud drankje aangeboden.
Vervolgens naar onze junior-suite, deze was op loopafstand, dus geen gebruik gemaakt van de shuttle-service.
Een kleurrijke kamer (Mexicaans),erg ruim, een enigzins apart zitgedeelte, goed bed en een badkamer met jacuzzi.
Eenvoudig gevulde mini-bar (gratis) en kluishuur in de hotelkamer tegen $5.00 per dag hetgeen ons enigzins bevreemdend voorkwam.
Na een goede nachtrust het ontbijtbuffet bezocht. Uitgebreide keuze (ook voor kinderen), zeer vlotte bediening, erg vriendelijk personeel.
Het gehele complex is erg groot, drie gedeeltes: Tulum, Akumal en Coba.
Tulum (waar wij verbleven) heeft een prachtige lobby, drie aparte zwembaden met zwembad-bar, een animatie team vlakbij het strand, wat overigens totaal niet storend was omdat alleen in de ochtend enkele aktiviteiten werden ondernomen.
Geen dronken publiek, iedereen low profile !.

met partner, Dec. 2010
"Paradijs"
Stephane en Gusta
22-6-2011 In dec 2010 zijn we voor de vierde keer naar dit prachtig resort gegaan,
dit jaar hebben we kerst en nieuw hier gevierd, dit was een mooie belevenis, en wel zo mooi dat we besloten hebben om ook dit jaar weer vier weken naar dit resort te gaan. ook weer in december.
Waarom we telkens terug gaan naar dit mooie resort is namelijk:
de vriendelijkheid van personeel maar ook van de bevolking in Mexico.
Het heerlijke eten in bufetrestaurant en ook in de a la carte restaurants.
Het resort en de kamers zijn perfect schoon, ook de service is perfect.
En ja je moet even met de bus vanuit het vliegveld, maar het resort zit dan wel overal dicht bij ( alleen niet bij de disco en grote stad ) , bv zwemmen met schildpadden 15 min, enz . Nicky, Manuael , Roberto en Ernie we komen er weer aan, in december.

met partner, Nov. 2010
"Supervakantie!!!!"
Bert en Vera
10-1-2011 Wij waren 4 weken hier en hadden een supervakantie. Hartelijke behulpzame bevolking.
Centraal gelegen om op eigen gelegenheid prachtige bezienswaardigheden te bezoeken.
Heerlijk resort met geweldig lekker eten.
De tropische vissen in zee eten uit je hand!
Heerlijk luieren of kiezen voor een actieve vakantie kan hier allebei.
Tip: neem waterschoenen mee voor in zee.
Het strand nodigt uit voor wandelingen (schildpadden enz.)

met partner, Nov. 2010
"Voor deze prijs een goede vakantie gehad!"
Rini & Petra
28-11-2010 Wij zijn net een weekje terug van dit hotel! En we hebben het super gehad!! Het is een mega complex, van de ene naar de andere kant moet je met speciale busjes, het is echt ver lopen namelijk!! Wij hebben maar 2 à la carte restaurants gehad in 16 dagen, en de 2 die wij hebben gehad waren goed! Het eten in het buffetrestaurant vonden wij allebei iets minder. Het eten was veel al koud en als dingen op waren duurde het even voordat er nieuw kwam, als het al kwam. Het park en de kamers zijn allemaal even mooi, er word niks anders dan schoongemaakt de hele dag!! Alles was echt mooi onderhouden en geen grasspriet was te hoog. Nadeel vond ik de golfbrekers in de zee. Als je naar de caribien gaat wil je wit zand en helder blauw water.. Dat was ook echt wel het geval, maar in zee lagen grote zandzakken om de hoge golven tegen te houden. Heel jammer, want het maakt de zee echt minder aantrekkelijk..
Meer goeds dan slecht over dit hotel, vooral als je kijkt wat je ervoor betaald! Niet twijfelen!

met partner, Okt. 2010
"Het paradijs op aarde"
Lucie
21-10-2010 We zijn net terug van onze droomreis.Woorden schieten hier tekort voor!Het overtreft alle foto's en video's op de pc.Hier word je behandeld als Mayakoningen.Overal lachende gezichten van het personeel dat aan lage lonen werkt en je toch altijd even vriendelijk bedient.Het eten overtreft alle verwachtingen ,niet allen in het à la carte restaurant.Snackbar is héél gezellig met prachtige vieuw op the beach.Strand is ongelofelijk mooi,heldere zee met een mooi kleurenpallet.Dorstigen kunnen zich laven aan een eeuwig durende bron.Mexico je hebt onze harten sneller doen slaan met je prachtige archeologische sites en je weelderige natuur.Je staat voor eeuwig op ons netvlies gegrift en we zullen je nooit vergeten!

met partner, 2010
"Super, wil volgend jaar terug."
Merel
28-9-2010 Ben hier geweest in 2006 en wel in het Tulumgedeelte.Voor ons was het zeer luxe.Wij houden van (luxe) uit eten gaan en hier is dat heel goed gedaan in de ala carte restaurants.Tulum is de ''minst'' luxeste,maar voor ons was het meer dan luxe zat,meer dan genoeg.Daarna Akumal en Coba staat bovenaan.Ik wil in de zomer van 2011 naar het Cobagedeelte.Ik hoop te kunnen gaan, want daar kijk ik nu al naar uit. Dit resort is echt een paradijs op aarde en de beste ooit die wij hebben bezocht.

met partner, Sept. 2010
"Was 11 jaar geleden maar nu nog veel beter"
Vivianne
28-9-2010 Prachtig hotel, is een paradijs , niets is hun teveel heel verzorgd en mooi onderhouden en niet te vergeten Niki niets is haar te veel ze beantwoord al je vragen met de glimlach , voor herhaling vatbaar

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende