Tips Puerto Vallarta. Informatie over Puerto Vallarta Jalisco | Zoover

Tips Puerto Vallarta

5 tips van Puerto Vallarta

17-2-2012
Harry Kochheim

Excursies: San Blas, San Sebástian del Oeste, Whale Watching. Boek deze niet bij de (dure) touroperator, maar ga naar Astrid van Dam van SuperiorTours (in de Old Town op Ignacio L. Vallarta 228). Bij haar ga je niet in een "kudde", en bovendien is zij zoölogisch expert op het gebied van Whale Watching (periode december-april).
verder op eigen gelegenheid per spotgoedkoop openbaar vervoer naar dorpjes in de omgeving, zoals Sayulita, Mismaloya en Yelapa Beach.

8-2-2012
Erna

Tip voor een heel bijzonder avondje: www.haciendasanangel.com
Een fantastsich restaurant met prachtig uitzicht en een geweldige mariache band. Geen toeristische plaats omdat je er moet reserveren en je verwacht dit niet achter de grote deuren als je er langs zou lopen

10-11-2011
Petra

we hebben iedere dag ergens anders gegeten. De lekkerstr restaurants vonden we Barracuda aan de andere kant van de boulevard. No way jose vlakbij ons hotel waren onze diner favorieten. Voor de lunch Mango Cafe naast Astrid`s kantoor in het oude centrum. Restaurant Alemania van een Duitser was heel goed. Wt we niet lekker vonden was cafe de Ola waar iedere dag mensen in de rij stonden en we snappen nog steeds niet waarom!

26-6-2011
Saense

In de winter absoluut een whale watch tocht boeken. Onvergetelijk deze grote beesten van dichtbij te zien!

26-6-2011
Saense

Let op dat de Riu Hotels NIET in Puerto vallarta liggen, maar in Nuevo Vallarta. Mooi strand, maar verder niets dan het amusement in de hotels te beleven. Nuevo vallarta is ca. 20 km, noordelijker!
Wil je leuke bars, leuke restaurants, dan kan je beter in Puerto Vallarta logeren.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip