Appartement Suites Marbella Tropical Gardens*** in Puerto Vallarta Mexico beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Suites Marbella Tropical Gardens***

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Suites Marbella Tropical Gardens***

Paseo de Las Palmas , 48300, Puerto Vallarta
Appartement Suites Marbella Tropical Gardens scoort een 8,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Suites Marbella Tropical Gardens***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Suites Marbella Tropical Gardens*** in Puerto Vallarta, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jalisco. Vergelijk Appartement Suites Marbella Tropical Gardens*** met andere accommodaties in Puerto Vallarta.

4 beoordelingen over Suites Marbella Tropical Gardens***

Raymond
19-9-2006 Een rustig gelegen complex midden in een oase van groen. Ligt aan een drukke weg die je pas ziet/hoort als je de poort uitloopt. Met de taxi of bus naar het centrum binnen 5 minuten. Tussen de weg en het strand liggen grote hotels, de kust is eigenlijk niet normaal bereikbaar maar je kan gewoon door het hotel naar het strand lopen, blik vooruit en doen alsof je een hotelgast bent. Hele mooie, ruime kamers met balkon en enorme banken en stoelen. Aanrader!!

yvonne
25-10-2004 een lekker grote kamer met luxe ruime bedden.
mooie tuin,niet super de luxe maar toen wij gingen was het ook een van de goedkopere.
daarom vonden wij het hartstikke goed en zou er nog naar toe gaan. geen nederlanders gezien.

met partner, 2004
"Superligging"
brian
13-10-2009 prachtige ligging in een grote tropische tuin waar van alles rondvliegt.in het midden van de tuin een zwembad midden in de groene oase.het appartement zelf was prima in orde

Evelyn
31-12-2003 Wil je niet al die Hollanders om je heen, wil je een soort tropische tuin, waar de vogeltjes fluiten en haast op je balkon zitten, SUITE MARBELLA is mijn grote favoriet, en geloof me, ik heb al heel wat moois gezien in mijn leven. Voor de gezelligheid in de avond moet je wel eventjes met de bus maar dat kost ik meen een peso of 50. Ook Boca de Tomatlan )baaitje) moet je gezien hebben, met de bus vanuit het centrum ben je er in een minuut of 10 je waant je nog tussen de echte Mexicanen, pelikanen op zoek naar verse vis, wel oppassen voor kleine zwarte bijtvliegen. Maar eh....Suite Marbella dus, doen! Tegenover ligt Fiesta Americana wat aan het strand ligt, ook leuk maaar dat is een hotel, dus wat minder binnenruimte.