Hotel Las Palmas by the Sea*** in Puerto Vallarta Mexico beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Las Palmas by the Sea***

30 mei 2012

uitzicht over dag uit mijn kamer

Beoordelingen Hotel Las Palmas by the Sea***

Blvd. Francisco Medina Ascencio Km 2, 48300, Puerto Vallarta
Hotel Las Palmas by the Sea scoort een 8,3 uit 10, op basis van 84 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Las Palmas by the Sea***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Las Palmas by the Sea*** in Puerto Vallarta, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel Las Palmas by the Sea*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Las Palmas by the Sea*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jalisco. Vergelijk Hotel Las Palmas by the Sea*** met andere accommodaties in Puerto Vallarta.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over Las Palmas by the Sea***

6,7
met partner, Feb. 2012
"Redelijk mooi hotel maar die bedden ....."
Jolanda
1-3-2012 Het hotel ligt net buiten het oude centrum dichtbij de marina(haven) waar de cruise boten aanmeren. Het is aan renovering toe maar daar gaan ze ook aan beginnen hoorde ik , het is op zich best mooi en de kamers zijn ruim(wij hadden heel mooi zeezicht) de bedden zijn goed voor een hernia dus ik hoop dat ze die ook meenemen in de renovatie. Er zijn heel weinig ligbedden dus je moet er om half acht zijn om een plekje te hebben. Het ontbijt is heel goed maar de rest ben je inderdaad snel beu. In de stad vallarta is het zoveel leuker om te eten en het kost ong. 7 euro voor een hoofdgerecht. de taxis zijn niet duur maar de bussen zijn veel leuker .. voor 7 pesos rij je werkelijk overal heen en als je tegen de chauffeur zegt waar je heen wil seint hij waar je uit moet stappen. De tweede week zaten we in los arcos .. daar zal ik ook mijn oordeel over geven hier. voor vragen mag je me altijd mailen.

"Doe dit nooit meer"
Trees
3-5-2009 Ik ben in januari 2009 geweest en ik ben flink teleurgesteld wat betreft het eten. Iedere dag hetzelfde, vet, vis en vlees op een plaat gebakken. Aardappels niet gaar. Het brood is vies het lijkt wel 14 dagen oud en is droog. Soep is meestal wel lekker als het niet te zout is. Ook de aardappelenpuree was verschikkelijk zout. Dessert zag er ook niet uit en smaakte voor geen meter. Het eten was meestal koud en het fruit bevroren.
Wij hebben zwarte ratten gezien bij de keuken. En het entertaiment was ook niet om naar huis te schrijven er werden zelfs hanengevechten gehouden. Afgrijzelijk. Heel jammer. De mensen zijn wel heel lief. En de kamers zijn prima. Zo goedkoop was de reis nou ook weer. Het stadje Puerto Vallarta is wel heel leuk en de mensen vriendelijk. De excursies zijn ook goed.

"Nooit meer""
ina amsen
25-4-2009 wij zijn ook met de kerst geweest ,en voor de eerste keer in dit hotel ,harde bedden [matrassen liggen op beton ]bij het ontbijt vies brood .s,avonds kon je alleen maar in de hal zitten waar 6 mensen wat stonden te springen op een klein podium .dus volgend jaar weer naar crown paradise club. want puerta vallarta is geweldig

met vrienden, Apr. 2009
"Prima bestemming om naar toe te gaan"
stefan
14-7-2009 Prima hotel vind ik. Het eten is niet heel bijzonder, maar ik heb hier echt een prima tijd gehad. Ik was hier overigens niet in april 2009, maar in april 2003 als ik het goed heb. Wij zagen 's avonds vanaf het hotel dolfijnen zwemmen in de zee en dat was best mooi om te zien. De service is echt heel goed en de mensen proberen er echt wat van te maken.

met partner, Jan. 2009
"Nooit meer!!!!!"
Trees
3-5-2009 Hotel Las Palmas by the Sea zijn de kamers netjes de mensen zijn lief, niets op aan te merken. Maar het eten is verschikkelijk slecht. Het brood is vies en lijkt wel 14 dagen oud. De soep is vaak wel lekker, maar ook heel vaak te zout. Yoghurt is heerlijk. Aardappelen niet gaar het eten koud. Aardappelenpuree te zout, zo zout dat je er keelpijn van krijgt. Vis en vlees op een plaat gebakken. De rijst was meestal klonterig alsof van de lunch en dinner bij elkaar was samengevoegd. Pasta's verschikkelijk vet, alles was erg vet of het nu een gebakken ei was of kip of wat dan ook. Fruit was vaak nog bevroren en de desserts was ook niet om te eten, smakloos en droog. Wij hebben van ellende brood in de supermarkt gekocht (lekker knappend) met beleg en in het restaurand opgegeten. Ook hebben we KC kip gehaald die was heerlijk. We hebben zwarte ratten gezien bij de keuken. Entertaiment was ook niet om naar huis te schrijven, er werden hanengevechten gehouden, daar ga ik niet voor naar Mexico.

"Fantastisch!"
Henk en Corrie
18-12-2008 Geweest van 22 november tot 14 december 2008. Geweldig goed hotel met 1 buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner. 1 a la carte restaurant voor diner ( 1x per week).
Dineren met uitzicht op zee, wat wil je nog meer. Kamers zijn wat verouderd maar zeer goed bijgehouden en zeer zuiver. Shows zijn erg goed, wel een 8-daags programma! In de weekenden veel mexicanen, waardoor het heel gezellig is. De bediening is geweldig en correct. Puerto Vallarta is erg gezellig. Reisleiding van touroperator Steven, doet een erg goede opvang en geeft een heel persoonlijke service.

met partner, Okt. 2008
"Nog steeds prima resort"
T.Cats
31-10-2008 Is de derde maal dat we er komen en we zijn er graag want iedereen is vriendelijk en behulpzaam en eigenlijk is niks de mensen teveel om het je naar de zin te maken.
gewoon het einde om daar te zijn .

Familie
"SUPER BIEN!"
hilda
28-7-2008 Ik me moeder en me zus zijn in augustus 2007 naar dit hotel gegaan. Er was net een orkaan geweest dus het enige minpuntje was de zee die heel vies was van de orkaan maar dat maakte niet zoveel uit want de rest was super! de mensen zijn geweldig!! maarja dat zijn alle mexicanen !(ben er zelf een hahaha)
nee maar zeker een aanrader en puerto vallarta is zeker een party stad en het is niet helemaal getouristiseerd .
dus kortom: Super!!

met partner, Feb. 2008
"Mooi hotel."
Karin
20-10-2009 Gezellig hotel, eten ook goed, vooral datgene wat ter plaatse voor je bereid wordt.
In febr. was het 's avonds wel een beetje koud tijdens avond eten, en je zit eigenlijk gewoon buiten onder een rieten afdak, dus wel een vestje mee nemen.
Animatie 's avonds was redelijk leuk. Excursies die wij hebben gedaan vielen wat tegen, moesten er vaak erg ver voor rijden(met de bus) excursies op zee wel leuk, vooral met walvissen en dolfijnen!

Fred
12-2-2008 Prima Hotel, uitstekende service, zeer aardig en behulpzaam personeel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende