Hotel Casa Dona Susana** in Puerto Vallarta Mexico beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Casa Dona Susana**

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Casa Dona Susana**

Manuel M Dieguez 171, Col. Emiliano Zapata, 48380, Puerto Vallarta
Hotel Casa Dona Susana scoort een 8,5 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Casa Dona Susana**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Casa Dona Susana** in Puerto Vallarta, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Casa Dona Susana** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jalisco. Vergelijk Hotel Casa Dona Susana** met andere accommodaties in Puerto Vallarta.

14 beoordelingen over Casa Dona Susana**

met partner, Nov. 2011
"Leuke schattige Casa!"
laure_noordzij
9-5-2012 Casa Dona Susana is een kleine Casa midden in het centrum en op 2 minuten lopen van het strand. De kamers zijn klein, maar schoon en alle basis dingen zijn aanwezig. Je vertoeft echt in stijl van het land! Het ontbijt hebben we gehad in Hotel Los Arcos, deze horen bij elkaar. Ontbijt was prima, je zit bijna op het strand en alles is aanwezig.

Familie
"Het is iedereen aan te bevelen"
Wilhelmien Ligtvoet
19-11-2008 Prachtig hotel met een prachtig uitzicht. Alles is mogelijk b.v All inclusief of alleen logies. Een goed en groot bed. Personeel super vriendelijk. Probeerde wat Nederlandse woorden te leren. Ligt ook en het oude centrum waar het ook prachtig is.

jaap en magda.
16-3-2007 In nov.2006 voor de eerste keer geweest, prima hotel bediening is perfect en heel vriendelijk.Het is inderdaad waar ontbijten met uitzicht op zee, schitterend.Wat ons wel opviel is dat de mexicanen( zoals wij het tenminste ervaren hebben)hele vriendelijke mensen zijn en dat je, je ook veilig voelt op straat.Het is ook goed te doen om de bus te nemen. Het wemelt er van,en niet duur. Een taxi is ook te doen maar spreek van te voren een prijs af.

fam Hop
12-11-2006 fam hop
we hebben een top vakantie gehad!!!!service was echt geweldig.schone lekker ruime app.eten en drinken op het strand heerlijke bediening!wat wil je nog meer.Carmen van het recreatieteam is een toppertje!! Heerlijk paard gereden,er zijn heel veel excursies voor jong en oud.echt de moeite waard. WE WILLEN TERUG!!!!!

met partner, Mei 2006
D van den Boom
7-5-2006 Prachtige ligging direkt aan het strand en heel rustige buurt (geen lawaai in de nacht etc.) Zeer vriendelijk personeel en goede mix van gasten. Zowel oud als jong.

Moniek
31-10-2005 Echt een superhotel. We zijn net terug van onze vakantie door Mexico. Hebben alles op eigen gelegenheid gedaan en zijn als laatste in Puerto Vallarta geweest. In vergelijking met Cancun is dit echt een paradijs. Zeker het Hotel. Wij verbleven in een 2 kamerappartement. en hadden echt alle ruimte die we wilden. Ook het personeel was echt super vriendelijk. Je merkt wel dat als je genoeg fooi geeft ze ook meer voor je doen.

Roy en Aline
19-8-2005 We hebben er in sept. 2004 een geweldige vakantie gehad. Het is een erg gezellig hotel niet zo groot dat maakt de zweer. Je kunt lekker 's morgens aan het strand ontbijten en helemaal wakker worden. Het eten was altijd lekker en genoeg. Allen na de de eerste week krijg je het zelfde eten weer als de week ervoor, maar je kan er ook a la carte eten dus genoeg variatie.
Ook kan je er erg veel excursies doen .
Een aanrader om te doen is de Sierra Madra dan ga je met een truck de andere wereld van Mexico bekijken. Ook zwemmen met dolfijnen was onvergetelijk. En hoog daar de bomen zweven had ik nooit gedacht dat ik dat zou doen. Als je nog twijfelt om te gaan gewoon doen de reis met het vliegtuig ben je dan zo vergeten.

Ria
20-3-2005 Ik kom al 6 jaar in dit hotel,2xper jaar ga ik er naar toe.Het is netjes,schoon,de mensen zijn erg aardig.Het is net of ik thuis kom.
Als er iets niet goed is,is het bespreekbaar.Het personeel is erg aardig,maar ze gaan wel voor de fooi.En het weer is eigenlijk altijd goed.In Febr/Maart kan het overdag bewolkt zijn maar toch lekker warm.In April is het over het algemeen lekker zonnig overdag.In Sept.schijnt de zon de hele dag,maar het is regen tijd,dus in de avond kan het behoorlijk regenen de bui kan 1 tot 2 uur duren maar dan is alles op gefrist,en het blijft lekker warm.

Menno & Danny
13-2-2005 In nov 2004 voor 2e keer Puerto Vallarta geweest. Geboekt via Touroperator (overstappen in Mexico City, gedoe!)

Los Arcos heeft 3 gebouwen.
- Playa Los Arcos (goed hotel aan het strand)
- Los Arcos Suites (mooie appartementen)
- Los Arcos Vallarta (minder hotel en appartementen)

Wij zaten in Los Arcos Vallarta, verouderd complex, gebouwd tussen hotels in. Alleen aan voorkant paar kamers met (buiten)ramen en balkonnetje.

In eerste instantie een donker klein kamertje, zonder enige ramen. Na zeuren, toch appartement met balkon. Vinden het namelijk wel lekker om soms buiten te zitten.

Ons advies: geef 30 euro meer uit en ga lekker in één van de twee andere gebouwen zitten!

Verder: erg naar ons zin in Puerto Vallarta: dolfijnen en walvissen gezien! Uitgaan is ook erg leuk. Het ligt wel middenin een homo-uitgaangsgebied, voor ons juist weer erg leuk!

grtz
Menno & Danny

agnes
9-2-2005 Dit is werkelijk een geweldige bestemming! We zijn hier 3x geweest in april 2004 voor het laatst. Super qua ligging, je loopt zo het centrum in. All- in makkelijk, maar uit eten is gezellig en plenty mogelijkheden.
Hotel is eenvoudig, maar netjes en schoon in Mexicaanse stijl.