Beoordelingen Puerto Vallarta

Waardering
8,7
Uitgaansleven
8,3
Cultuur
8,2
Omgeving
8,7
Stranden
8,1
Sfeer
8,8
Zorg voor natuur
9,0
Het weer

29  °C

20 april 2014

Puerto Vallarta
8,7
87 beoordelingen
Beoordelingen Puerto Vallarta

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Puerto Vallarta. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Puerto Vallarta. Ben je zelf op vakantie geweest naar Puerto Vallarta? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Puerto Vallarta scoort een 8,7 uit 10, op basis van 87 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 5 Appartementen, 102 Hotels, 1 Aparthotel, 1 , 2 Hostels en 5 Villas in Puerto Vallarta. Op Zoover vind je bovendien 118 vakantiefoto's van Puerto Vallarta. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Puerto Vallarta. Bekijk ook andere accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jalisco.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

81 beoordelingen over Puerto Vallarta

8,7
87 beoordelingen
Waardering
8,6
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
8,0
Omgeving
8,6
Stranden
8,0
Sfeer
8,6
Zorg voor natuur
9,0
Toon score en beoordelingen van:
met partner, 2014
"Daar voelen we ons als thuis"vertalen
jozefpaffen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

14-1-2014 Een gezellig oud stadje waar van alles te beleven is.
In de december maand de grote processie van Maria de Galloupe,elke avond druk in de stad.
De twee heft van december walvissen spotten: geweldig.

met partner, Okt. 2012
"Lekker van alles"vertalen
rebecca
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

23-10-2012 Deze stad heeft van alles wat vooral hele vriendelijke mensen. Proberen hun waren te slijten, maar niet opdringerig. Mooi kleurrijk en gezellig met op de boulevard veel aandachtpunten.

met partner, Feb. 2012
"Mooie plek"vertalen
welshterrier
Waardering
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

7-3-2012 Leuke gezellige, veilige plaats met mooie boulevard en winkeltjes.
Prachtig strand, water was wel koud ( februari), water was niet zo helder om te snorkelen en sterke branding, zee niet geschikt voor kleine kinderen.
Walvissen kijken met boottour erg leuke ervaring.

De beste prijzen en lastminutes voor Puerto Vallarta bij:

met partner, Feb. 2012
"Leuke plek!"vertalen
Raoul
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

29-2-2012 Prima plek om uit te rusten met een paar goeie boeken. Lekkere koffie bij Page under the Sun.

met partner, Feb. 2012
"Sfeervol plaatsje met echt mexicaanse sfeer!"vertalen
Jolanda
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0

1-3-2012 Hier zit je midden in het mexicaanse leven met alle gemakken van een toeristische plaats. tot begin maart kan je walvissen spotten.. heel mooi om te zien!

met partner, Jan. 2012
"Prima strandbestemming"vertalen
Jolanda van Dongen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
9,0

31-1-2012 Vooral de bestemmingen in het oude Puerto Vallarta ademen nog een beetje de sfeer van het oorspronkelijke mexico. Het nieuwe gedeelte is meer luxues en op Amerikaanse leest geschoeid. Daar moet je van houden.

alleenreizend, Jan. 2012
"Wilde er niet meer weg"vertalen
Harry Kochheim
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

17-2-2012 Dit is pas Mexico! Ga naar de Old Town (Romantic Zone). Hier zit je midden in het oude centrum met veel winkeltjes, (eet)kraampjes, terrasjes en restaurants. In het nieuwe "Nuovo Vallarta" (18km. verwijderd) valt niets te beleven; enkel resorts. Aanrader: hotel Playa Los Arcos; midden in het centrum, pal aan privé strand. Erg vriendelijke bevolking. Hier voel je je direct thuis. De bergachtige omgeving is schitterend. Houd je van fotograferen, dan zit je hier perfect; neem extra accu en voldoende geheugen(kaart) mee en loop (klim) over de heuvelachtige achteraf straatjes achter de kerk (Iglesia de Nuestra Senora de Guadalupe).

met vrienden, Nov. 2011
"Fantastisch plek!!!!!"vertalen
Jelena Tsjelach
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
9,0

11-12-2011 Net uit Puerto Vallarta.Met een word-Geweldig!Natuur,super vriendelijke mensen,veel te doen.Eten is super smakkelijk!Het is veilig in omgeving.Ga excursie met Nederlandse gidsen doen.Beste excursies ooit!!!!Op een apparte manier,wordt heel veel vertelt-super,super leuk.En wat een warmte en vriendelijkheid!!Ga naar San Blas-onderweg zie je krokodillen en schilpaden,ga Typisch Mexico of Citytour doen.Echt leuk en veel lachen!Ook walvissen en dolfijnen in oceaan!Ook standplaats hostess Chantal van touroperator doet heel goed werk met een goede presentatie en begeleiding.Kortom,heel erg leuk.Volgende jaar ga ik weer terug.En geloof me-er is nog heel veel te doen en zien in Puerto Vallarta.Magisch plek!

met een groep, Nov. 2011
"Gezellig centrum"vertalen
Mike
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

29-11-2011 Gezellig centrum met verschillende restaurants en andere uitgaansgelegenheden.

met partner, Nov. 2011
"Gezelligheid"vertalen
Tolkje
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

8-12-2011 Puerto Vallarta heeft een gezellige boulevard waar je lekker over kunt wandelen. Daarnaast kan je heerlijk via het strand terug naar je hotel wandelen.
Er zijn genoeg winkeltjes en uitgaansgelegenheden, verder kan je in de omgeving meer als genoeg activiteiten doen.
De taxi kost bijna niks, 50 pesos voor 2 personen maar met de bus is ook een mooie ervaring, dit kost 13 pesos per 2 personen en je kan zo lang blijven zitten als je wilt. Hier is het principe uitgestapt en weer in een bus een nieuw kaartje. Maar voor dat geld is dat ook echt geen probleem.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?