Vakantie Beoordelingen Guadalajara Jalisco vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Guadalajara

30 mei 2012

Guadalajara

Beoordelingen Guadalajara

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Guadalajara. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Guadalajara. Ben je zelf op vakantie geweest naar Guadalajara? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Guadalajara scoort een 8,0 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Bed and Breakfast en 70 Hotels in Guadalajara. Op Zoover vind je bovendien 8 vakantiefoto's van Guadalajara. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Guadalajara. Bekijk ook andere accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Jalisco.

6 beoordelingen over Guadalajara

zakelijk, Nov. 2010
"Hele leuke stad, het echte Mexico"
Wouter
Sfeer
22-1-2011 Een leuke, sfeervolle stad, met mooie plekjes en authentieke trekjes.

Taco Thijs
Omgeving
17-2-2007 Het is een heerlijke stad met veel cultuur en mooie oude gebouwen. Al moet je die soms zoeken. Tegenwoordig is het verkeer een probleem aan het worden, de stad is vol aan het raken.
Je kan er heerlijke eten. Voor de Nederlandse maag zijn Sanborns en Vip altijd goed, waar mexicaanse kwaliteit op een westerse manier wordt geserveerd.
Aanraders zijn El Barrio de Quilmes (argentijse gril, tegenover La Gran Plaza)
Tacos Providencia, heerlijke taco's. Je eet je vingers erbij op.
El Gordo, erg lekker fajitas de pollo.
Op het pleintje in het oude zapopan zijn ook lekkere tentjes te vinden.

Op zondag morgen wordt er in het historisch centrum een voorstelling gegeven van de verschillende volksdansen.

In contact komen met de echte tapatios is onbegonnen werk. Een gesloten groep wat dat betreft. Je kan er wel heerlijk leven. Het is 3-5 rijden naar Puerta Vallarta of Manzanillo.

met partner, Okt. 2006

Omgeving
9-11-2006 Ik vond Guadalajara dus niet echt een mooie stad,had er meer van verwacht.Het stadje Tlaquepaque ,wat er dichtbij ligt,is daar in tegen erg mooi en zeker de moeite waard.Je hebt daar ook nog veel mariachis in de cafés.Erg gezellig dus.Een aanrader.Taxi kost je maar 2,50 euro enkel reis.

De beste prijzen en lastminutes voor Guadalajara bij:

Alexandra
Omgeving
29-4-2005 ik heb 2 jaar in Guadalajara gewoont en heb dit als zeer leerzaam ervaren. Ik zat op de internationale school en ging veel uit. Ik heb veel van Mexico gezien en het is een land waar je een keer geweest moet zijn en dan niet alleen op de toeristische plaatsen.

wendy
Omgeving
2-4-2005 prachtig ik ben daar iemand van msn gaan ontmoeten.
ik zal het nooit weer vergeten

Annika
Omgeving
5-5-2004 Gaudalajara ligt 8 uur rijden onder de badplaats Mazatlan. Het is een mooie stad. Zeer veel te bezichtigen en er zijn niet zo heel veel toeristen, zoals in Cancun.