Hotel Emporio Continental Acapulco*** in Acapulco Mexico beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Emporio Continental Acapulco***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Emporio Continental Acapulco***

Av. Costera Miguel Alemán 121, Fracc. Magallanes , 39670, Acapulco
Hotel Emporio Continental Acapulco scoort een 8,8 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Emporio Continental Acapulco***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Emporio Continental Acapulco*** in Acapulco, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Guerrero. Vergelijk Hotel Emporio Continental Acapulco*** met andere accommodaties in Acapulco.

2 beoordelingen over Emporio Continental Acapulco***

zakelijk, 2008
"Leuk!"
G
29-4-2010 Emporio Acapulco is een leuk hotel! Strak ingerichte kamers en voor kinderen een leuke animatie! Heerlijke spa om te relaxen

miny en dolf
27-2-2007 we zijn hier in februari 10 dagen geweest en ik moet zeggen dat het hotel best goed was met een prima ontbijt en redelijke kamers.De service was echter zeer matig en het personeel, op enkele uitzonderingen na,onvriendelijk.Er kon geen lachje af.Van de reservering, waarvan we toch een bevestiging hadden gekregen,wist niemand iets af,maar omdat het hotel niet vol zat kregen we toch nog een kamer. Bovendien sprak men bij de receptie gebrekkig engels waardoor er voortdurend misverstanden ontstonden.
Zeker geen 4 sterren waard!