Palenque Park Palenque Mexico. Informatie & Beoordelingen Palenque Park ~ Zoover

Beoordelingen Palenque Park

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Palenque Park

Palenque
Wil je weten wat anderen vonden van Palenque Park in Palenque? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Palenque Park.
Wil je weten wat anderen vonden van Palenque Park in Palenque? Op deze pagina lees je beoordelingen van Palenque Park. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Mexico. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Chiapas. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Palenque Park in Palenque.

4 beoordelingen over Palenque Park

met partner, Apr. 2012
"Mooie maya site"
Thea
18-4-2012 Bijzondere maya site in het oerwoud. wij vonden dit de mooiste vergeleken met chichen itza, uxmal en tulum

met partner, Apr. 2011
"Wij vonden het de mooiste site"
Thomas
8-1-2012 Prachtig gelegen. Goed bewaard gebleven, ruim en heel veel natuur. Bloemen, apen..... Kortom super.

met partner, Aug. 2006
"Een van de mooiste tempels"
Nick
17-11-2011 Een van de mooiste mayatempels die ik heb bezocht tijdens onze rondreis door Mexico per huurauto.

met een groep, Aug. 1989
"Geweldige tempel in de jungle"
Conny
20-4-2012 De tempels van Palenque zijn erg mooi en liggen nog echt in de jungle, de bananenbomen groeien en om heen en je kan er aapjes door de bomen zien slingeren. Maar je komt natuurliik voor de prachtig bewaard gebleven tempel!

Bezienswaardigheden in Palenque